keskiviikko 5. joulukuuta 2012

Treeniä

Nyt kun olen taas päässyt treenaamisen makuun, ajattelin että jota kuta teistä saattas kiinnostaa mun treenailut. Pyrin käymään noin neljä kertaa viikossa salilla ja sen lisäks tulee käytyä nyrkkeilemässä Lohjalla aina kun sielläpäin liikun tai muutenkaan ehdin. Tällä hetkellä en pysty ollenkaan tekemään salilla mitään jalkaliikkeitä, koska mun polvi ei kestä. Yritän kyllä pikkuhiljaa kuntouttaa mun jalkaa ja jos kohta pääsis edes pienimillä mahdollisilla painoilla treenaamaan jalkoja. Polveni vuoksi keskityn nyt siis yläkroppaan ja keskivartaloon. 


Mun treeniohjelma on tällä hetkellä 2.jakonen joten pystyn hyvin käymään sen 4 kertaa viikossa salilla. Oon huomannu miten nopeesti salilla taas kehittyy ja pystyy koko ajan ottamaan isompia ja isompia painoja. Ehkä mun surkastuneet lihakset vielä joku päivä palaa takasin.

Päivä 1. Työntävät (olka, rinta, vatsa)

Vinopenkki (max. 30 asteen kulma) käsipainoilla 4x8  noin. 12.5 kg painot
Viparit sivulle 3x20 (max. min. tauko) n. 3kg
Pystypunnerrus istuen käsipäinoilla 3x10 n. 7.5kg
Ojentajat 3x10 tai tiputussarjoilla
Vatsat (välillä vatsapenkissä joskus lattialla)

Päivä 2. Vetävät (selkä, hauis)

Kulmasoutu käsipainoilla 4x8/käsi n.17.5kg
Ylätalja kapea vastaote 3x10 n.30 kg
-||- leveä myötäote niskan taakse 2x20 n. 20kg
Hauis 3x10 tai tiputussarjoilla
Selän ojennus 3x15 (lisäpainoilla n.10kg)Lisäksi molempina päivinä alkuun teen noin 30 min. aerobista, joko pyöräillen tai crosstrainerilla... polvi ei kestä juoksumattoa. Täytyy myös muistaa etten alottanut noilla painoilla tekemään ja toivon että painot tosta vielä nousevat, joten kirjottamani kilot tuolla kertoo vaan millä painoilla juuri tällä hetkellä treenaan. Oon tällä ohjelmalla huommannut eniten muutostä käsissä, olkapäät on ruvennu vähän pyöristymään ja erottumaan, sekä osaan nykyään jopa jännittää olematonta hauistani!


-Miia

Kuvat: weheartit.com

7 kommenttia:

 1. hei mil salil muuten käyt? :) Mä oon tosi huono käymään "salin puolella" ja mun tosiaanki pitäs päivittää mun saliohjelma tähän päivään, se on tehty sillon ku aloin käymään seiska/kasiluokalla balanssilla...oon aina käyny paljon enemmä kaikil ryhmistunneil, ja niis tulee ravattuu joka viikko, en vaa tajuu miksen saa itteeni salisalille! toivottavasti toi sun jalka paranee siihe pisteeseen et pääset jalkoiki reenailee :--) mul vatsalihakset on jotain niin surkeeta, et niitä tosiaan pitäs treenata, mut se on nii vastenmielistä ku ne on nii heikot et niit on luonnollisesti ikävä tehä... paitsi sitä kyl sanotaan et rasva kertyy sinne mis heikommat lihakset ehheh en sit tiiä, taitaa siin jtn perää olla omal kohal... :DD okei hiljenen täst tuli joku kilsan pitkä taas

  VastaaPoista
 2. Käyn tääl espoos ihan tos meijän vieres semmosel ku Fit1, halpa ja lähellä! Siellä ei oo ollenkaa noit ryhmäliikuntoja, joten ei jää hirveesti vaihtoehtoja :D Nyt otat kuule ittees niskasta kiinni ja meet sinne salille vääntämään niitä vatsoja...siihen jää oikeesti koukkuun kun muutaman kerran käyt! Ja jos oikein muistan niin sähän olit kuntosalilla töissä? vai oonko nähny unta, hähtäh?! Sä oot niin hupsu näitten sun romaanien kanssa, täytyy nainen nähä joku päivä :)

  VastaaPoista
 3. Ooo noni, no mut just hyvä jos on halpa eikä hirveen matkan päässä :) Nojoo älä vaa, pakko ois kyl! Pitäs vaa aikaseks saada salihojelma tehtyy, vaik onhan se mun varmaan vieläki iha käypä... :D Joo oon! Siel saan käydä ilmaseks, mut maksan silti neljä kymppii kuus tota toistaki! XD Ja älä vaa nii pitääääää! Vois kattoo vaik joululomal tai joskus jotain! Nonii ku oikeesti innostun kirjottaa ja täytän sun kommenttiboksin ain lörpöttelyllä!

  VastaaPoista
 4. Mullakin Roope vähän autto tossa saliohjelmassa! Mikset käy siellä salilla missä oot töissä jos kerta saat käydä siel ilmaseks? Juu pitää kyl nyt sopii joku päivä, mul on auto käytös täs 6-15 päivä joten pääsen jopa liikkuukki johonki :D

  VastaaPoista
 5. Noni hyvähyvä! :--) Nojoo et oo ainoo joka tota ihmettelee! Mut oon käyny nii mont vuot balanssilla, siel on kaikki ihmiset tuttuja ja se oma fiilis! Ja oon niin näitten Les Mills tuntien ystävä, ja tykkään enemmän ryhmäliikuntatunneist ja niitten ohjaajista siellä etten haluu vaihtaa sitä poiskaan, ku siellä toisella ei pyöri niitä lempparitunteja ollenkaan...

  VastaaPoista
 6. Nojoo ymmärrän toisaalta kyl! Ite en taas koskaa oo pahemmin innostunu niistä ryhmäliikunnoista, ehkä myös niitten hinojen takia..

  VastaaPoista
 7. Hei ihan sika kiva blogi sulla, tykkään tosi paljon! :-)

  VastaaPoista