perjantai 22. maaliskuuta 2013

Back in business

Mulla on ollu niin hektistä viime kuukaudet, etten nyt aio pyydellä anteeksi taukoani. Mulla ei yksinkertasesti oo ollu mitään kirjotettavaa eikä aikaa kirjoittaa. Päivät on kulkenut lähes samalla kaavalla joka päivä, herään - meen töihin - käyn kaupassa - tuun kotiin syömään - meen salille - tuun kotiin nukkumaan... ja seuraavana aamuna taas sama rumba. En usko että ketään olisi edes kiinnostanut mun pieruverkkarit ja pakastimesta sulateut lihapullat.

Nyt vähän helpottaa arki ja oon täällä taas kirjottelemassa teille mun ajatuksia. Tällä hetkellä mun elämää kuitenkin hallitsee eniten treenaus, joten se varmasti tulee täällä näkymään. Oon muuttanut mun sali ohjelmaa ja alkanut käymään salilla säännöllisemmin, lisäksi nyrkkeily on tullut taas kuvioihin ja lumien sulaessa toivottavasti innostun myös juoksemista uudestaan - jos polvi sen sallii. Jos teitä mun treenailut kiinnostaa, mielelläni niistä kirjottelisin tänne. Oon myös alottamassa pienen dietin ennen kesää ja tuun sen toteuttamaan Jutan diettiohjelman mukaan, joten kaikki muut diettaajat voi tänne tulla jakamaan tuskaa mun kanssani. Blogi tulee jatkossa toimimaan jonkin näkösenä motivaattorina mulle ja toivottavasti myös teille lukijoille!


Loppuun muutama kuva tän päivän selkätreenistä ja nauramisekshan se päätty kun joku tummaihonen mies rupes ikkunan takaa tuijottelemaan meijän kuvaussessiota...

Hauskaa perjantaita!

-Miia

2 kommenttia: