lauantai 13. heinäkuuta 2013

Suomenlinna

Niinkun varmaan olette huomanneet, urheiluaiheiset postaukset on jäänyt nyt kesällä vähemmälle. Älkää pelätkö, edelleen ihan samaan malliin urheilen, mutta nyt ei ole sen kummemmin muita tavotteita kuin kesästä nauttiminen sekä kunnon ja painon ylläpitäminen, joten urheilu menee aika rutiinina. Treenipostauksia on kyllä tulossa, mutta haluan kirjoittaa niitä, kun mulla on oikeasti jotain kerrottavaa. Paino on dietin jälkeen pysynyt samana ja puntti kulkee paremmin kuin koskaan, joten täällä kirjottelee hyvin tyytyväinen tyttö!

Eilen vietettiin aivan mahtava aurinkoinen päivä Suomenlinnassa. Älkää naurako, mutta en ollut koskaan ennen käynyt siellä! No kerta se oli ensimmäinenkin, eikä varmasti viimeinen. Suomenlinna oli uskomattoman kaunis ja voisin siellä helposti viettää koko päivän... tai no vaikka koko kesän.


 
-Miia

2 kommenttia:

 1. Aloitin tänään ton samaisen dieetin millä sä olit hetki sitten. Katoin sun vanhempia postauksia ja siellä oli kuva kevyestä kanapastasta. Olisko sulla ohjetta siihen tai edes suurin piirtein aineksia kertoa? Näytti todella hyvältä.
  Yritän tsempata itteni tän dieetin loppuun, olis mahtavaa olla yhtä hyvässä kunnossa kuin sä! :)

  VastaaPoista
 2. Toi kanapasta oli itseasiassa dietillä ihan mun suurinta herkkua ja sitä on tullut nyt dietin ulkopuolellakin syötyä useesti! Käytin siihen 40g täysjyväpastaa, 100g kanaa ja rainbown kevyt sulatejuustoa muutama lusikallinen sekä sipulia ja valkosipulia oman maun mukaan :)

  http://www.rainbow.fi/tuotteet/elintarvikkeet/juustot/rainbow-tuorejuusto-valkosipuli-amp-yrtit-kevyt-200-g/ <tossa linkki siihen rainbown kevyt juustoon.

  Kiitos paljon kommentistasi sekä kehuista ja paljon sulle tsemppiä nyt dietille!

  VastaaPoista