sunnuntai 10. elokuuta 2014

Terveisiä Ayia Napalta

Täällä ollaan taas kotona Suomessa! Anteeksi pieni viivästys blogiin palaamisessa, kotiin päästyä palasin heti töihin ja muutenkin tässä on ollut muka paljon tekemistä. Uskon kuitenkin, että teilläkin on nyt tämmösillä ilmoilla ollut muutakin tekemistä kuin istua koneella.

Yleensä loman jälkeen on aina fiilis ''oli kiva loma, mutta kiva palata kotiinkin''... nyt olisin kyllä mielelläni viettänyt vaikka toisenkin viikon Kyproksella. Ayia Napa ja Kypros yleensäkkin ylitti mun odotukset. Mielekuvani Kyproksesta oli Turkin ja Kreikan sekoitus, mikä olisi voinut pahimmassa tapauksessa olla karvakäsien, sorarantojen ja krääsäkauppiaiden sekotus. Onneksi Kypros yllätti mut positiivisesti ystävällisillä ihmisillä, turkoosilla vedellä, valkoisella hiekalla ja maukkaalla ruualla.

1-IMG_36871-IMG_3967 
Eniten aikaa tuli vietettyä rannalla, meidän hotellin vieressä oli Sandy Bay mikä alkoi loman loppupuolella tuntua jo kodilta. Ihana ranta turkoosilla vedellä ja valkoisella hiekalla. Ranta oli myös yllättävän rauhallinen ja siisti sekä aurinkotuolit maksoivat vain 2,50e, mikä on mielestäni ihan kohtuullinen hinta.

1-IMG_38041-IMG_3982-001 
Nissi Avenuen varrella olevat ravintolat tuli kyllä tutuksi viikon aikana. Meillä oli suunnitelmana jokaisena iltana syödä erilaista ruokaa ja siinä kyllä onnistuttiin mahtavasti. Ayia Napalle myös iso peukku ruokapaikkojen valikoimasta ja vaihtoehtojen määrästä. Baarikadulla tuli pyörähdettyä muutaman kerran ja ihan syystäkin Ayia Napa on nuorten keskuudessa suosittu. Baareja oli ihan mielettömästi ja sisäänheittäjiä vielä enemmän. Meno oli aika villiä ja ihmeteltiinkin miten jotkut jaksaa joka ilta käydä siellä bilettämässä, nämä muutama ilta oli meille jo ihan tarpeeksi! Tunnettiin itsemme Riikan kanssa siellä ihan mummoiksi... naureskeltiin, että meijän pikkuhousutkin on isompia kuin muiden tyttöjen shortsit.

1-10575926_10203611636124313_1362992172_n 1-IMG_3985

Suomalaisia ei hirveesti näkynyt, mikä oli ihan positiivinen yllätys. Sen sijaan sveitsiläisiä, brittejä ja ruotsalaisia oli meidän suomalaistenkin edestä. Tosiaan suunnitelmissa oli rentoutua, ottaa aurinkoa, syödä sekä juoda hyvin ja mielestäni onnistuttiin siinä loistavasti. Juuri näihin edellä mainittuihin asioihin Ayia Napa oli täydellinen vaihtoehto. Yhtenä päivänä käytiin Larnakassa shoppailemassa, kirjoitan siitä vielä postauksen erikseen. Palaan näihin tunnelmiin ja maisemiin varmasti uudestaan täällä blogissa. Instagramin puolelta löytyy myös Ayia Napa fiilistelyä ja mut löytää sieltä nimimerkillä miiajosefiina. Tällä hetkellä en keksi mitään huonoa sanottavaa Ayia Napasta... paitsi rikkoutuneen varpaan ja sokerimuurahaiset. Onneksi mulla oli oma lähihoitaja ja muurahaisentappaja Riikka mukana.

-Miia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti