sunnuntai 4. tammikuuta 2015

Vuoden 2015 ensimmäiset treenit

Kahdet salitreenit olen tämän vuoden puolella ehtinyt jo vetästä. Tämä vuosi ei kyllä todellakaan alkanut mitenkään kevyesti, toissapäivän jalkatreeni polttaa vieläkin reisissä. Mulla on semmonen fiilis, että tästä vuodesta tulee mieletön! Mulla on ihan älyttömästi motivaatiota ja oon vetänyt jo kaks ekaa treeniä semmosella raivolla et heikompia heikkotais...

Perjantai

Syväkyykky
1x5 80kg - 2x3 87,5kg - 1x5 77,5kg

Jalkaprässi leveellä
3x10 100kg+kelkka

Julle
3x8 40kg

Hauis tangolla
3x10 25kg

Jos haluutte koko etureisi-pakara-takareisi osaston jumiin, niin suosittelen tätä treeniä. Varsinkin etureidet on niin tukossa, että kävelykin tuntuu pahalta. Näillä kolmella liikkeellä tulee aika hyvin käsiteltyä koko jalkaosasto. Syväkyykky menee ainakin itselläni eniten etureisille, jalkaprässi leveellä asennolla pakaroille ja julle vielä lopuksi polttaa takareisiä mukavasti. Mulla on kunnon viha-rakkaussuhde julleen ja suorinjaloin maastavetoon, molemmissa liikkeissä se ojennus on niin tuskasen polttava. Jalat oli muutenkin jo tossa vaiheessa treeniä valmiiks ihan loppu niin kiva tommonen piinaus vielä siihen päälle!


Lauantai

Penkkipunnerrus
2x5 50kg - 2x3 55kg - 1x57,5kg

Leuanveto
3x6

Ranskalaiset
3x8-10 25kg

Takaolkapäät vipareilla
3x15 5kg/käsi

Vatsarutistukset
3x15

Jos hauis ei perjantain treenistä vielä tullut jumiin, niin leuanvetojen jälkeen sitten viimeistään. Leuat ei noussu ihan niin sutjakasti ku normaalisti kun hauis oli jo valmiiks hellänä :D Ja jos penkin jälkeen ei ojentajat ollu jo loppu niin ranskalaisten jälkeen kyllä tuntu...

Tänään on pakko pitää välipäivä treeneistä, käydä palauttavalla kävelylenkillä ja rullailla sekä venytellä koko kroppa kunnolla läpi.

Miten teillä on vuoden 2015 treenit lähteneet käyntiin? Tuliko tehtyä uudenvuodenlupauksia?


Miia

4 kommenttia:

 1. Vitsi oot kyllä nainen rautaa! Ihan hirvittää tollaset setit noilla painoilla tällästä perus salipirkkoa hehe ;) Mut hei mahtavaa et treenit kulkee ja motivaatio kohdallaan ♥ Täälläkin sama homma, kaks treeniä tän vuoden puolella jo huitastu ja uuden vuoden tavotteet on asetettu - ja motivaatiota piisaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Janni! ♥ No onhan noiden painojen eteen työtä tehty, kyllä mäkin joskus sillon olin ihan perus salipirkko hahah ;) Katoinkin hei että olit lisäill blogiis tavoitepostauksen, mutten ehtinyt sitä vielä käydä lukemassa... taidankin heti mennä lukemaan.

   Poista
 2. Huikeeta! Asenteella on hyvä aloittaa uus vuos! :D
  -marika

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin! Toivottavasti motivaatio ja asenne pysyy yhtä hyvänä koko vuoden :)

   Poista