tiistai 24. heinäkuuta 2012

Barcelona part 1

Tässä kesti nyt ikuisuus et sain alotettuu kirjottaa tästä matkasta ja asiaa on vielä ihan liikaa. Barcelona oli mun mielestä ihan mieletön paikka, parasta kaupungissa on se et ranta on ihan metro matkan päässä keskustasta ja shoppailu mahollisuudet oli ihan huikeet. Sattu viel oikeen sopivasti alennusmyynnit olevan käynnissä, ei haitannu yhtään. Teen erillisen postauksen Barcelonan ruoista ja juomista, shoppailuista ja muutamasta nähtävyydestä mutta tässä nyt taas epämääräsiä kuvia sieltä sun täältä eikä missään järjestyksessä, olkaa hyvä.

Maailman paras paella!

Tästä huomaa hyvin et polvi on vielä turvonnu...Kuvia on tulossa noin miljoona vielä lisää, en oikeen osaa ees kertoo näistä mitään. Kuvien laatu on ihan syvältä mutta siitä voi vaan syyttää huonoa kuvaajaa ja ehkä vähän kameraakin.

-Miia

2 kommenttia:

  1. matkakuume taitaa olla maailman kamalin kuume <3 sun hiukset, sun rusketus ja oiskohan viel jotain mitä mä voisin ottaa?:))

    VastaaPoista
  2. Hei nainen mun tukka on vaa tämmönen feikki kato sun omia hiuksias, tekisin mitä vaan et saisin sun hiukset! ja ihan varmasti oot yhtä ruskee ku minäki... mut takasin tonne voisin kyllä haluta<3

    VastaaPoista