perjantai 6. heinäkuuta 2012

Kotona

Vihdoin kotona ja hengissä! Lopullinen tuomio oli reaktiivinen niveltulehdus ja jouduin sairaalaan koska mulle haluttiin antaa antibioottikuuri suonen sisäsesti. Sain ihan hullun lääkityksen vielä kotiinkin ja älkää ihmetelkö jos tulevissa kuvissa näytän ilmapallolta, sain kortisoni lääkityksen ja se vissiin turvottaa ihan kivasti. Näytän myös narkkarilta kun kädet on ihan täynnä reikiä ja mustelmia... kiitos tiputuksen. Viis päivää sairaalassa oli kyllä ihan tarpeeks ja nyt kyllä osaa taas arvostaa omaa sänkyä, vessaa, suihkua ja jääkaappia. On seki iha hyvä plussa et kotona ei kävele vanhat papat ripulit housussa vastaan.


Viikonloppu mun täytyy ottaa ihan rennosti vielä kun ei käveleminenkään oikeen suju kunnolla. Tiistaina ois lähtö Barcelonaan ja saa nyt nähä missä kunnossa lähen... täs on joutunu jo muutamaan kertaan pelästymään että jos ei pääsekkään. Alotin jo pakkaamisen mut lopetin samantien, oon maailman huonoin pakkaaja. Yllä näkyvät vaatteet lähtee ainakin näillä näkymin mukaan...ehkä. Mun mieli ehtii muuttumaan muutaman kertaan viikonlopun aikana. On siinä pieni haaste miettii et mikä sopii nätisti päälle ku näytän turvonneelta narkkarilta joka ei osaa edes kävellä.

-Miia

2 kommenttia:

  1. voi kamalaa, onneksi löytyi syy mikä sinulla oli. onko kaikki jo kunnossa? tsemppiä! <3

    VastaaPoista
  2. Kiitos paljon<3 Onneks tosiaan selvis syy ja pääsin kunnon hoitoon, ties kuinka pahaks tää ois ehtiny mennä! Nyt on kaikki muuten ihan kunnossa mut jalka on kipee vielä ja sitä pitää varoo. Sain muutama viikon sairaslomaa ja ihan älyttömän vahvan ja pitkän lääkekuurin :D Kaiken tän lisäks pitää viel ravailla reumatutkimuksissa ja ties missä muissa tässä kesän ja syksyn aikana! Mutta eiköhän tää tästä :D

    VastaaPoista