perjantai 7. kesäkuuta 2013

Kosmetiikkaneuvoja

Varoitus, jos ei kiinnosta mun hehkutus ja prinsessamekot, niin suosittelen skippaamaan tän postauksen. 

Ensinnäkin täytyy sanoa, että mä stressasin näitä juhlia ihan hulluna ja osittain oon tyytyväinen, että ne on nyt ohi. Toisaalta, eläisin ton päivän (tai itseasiassa koko viikonlopun) koska vaan uudestaan! Oli se kaikki järjestäminen ja stressaaminen sen arvoista. Samaan aikaa helpottunu fiilis siitä, että koulu on nyt ohi, mut samaan aikaa haikee olo, kun tulee ihan hirvee ikävä meijän ihanaa luokkaa.

Treenikaveri<3

 Oonpas mä innostuneen näkönen tuolla...




Perjantaina meillä oli viralliset juhlat koululla, eli todistusten jakoa ja sitä kuolettavan tylsää rehtorin sepustusta. Mulle olis riittänyt pelkkä todistusten jako... niin ja tietty se kakku. Sain mun opettajalta stipendin loistavan todistuksen johdosta, mahtavaa! Turhaa en siis stressanut ja ahertanut. 

Mulla oli vasta seuraavana päivänä omat sukulaisjuhlat Hyvinkäällä isäni luona, nämä juhlat oli mulle jopa ne tärkeemmät. Aamulla suunnattiin aikasin hyvinkäälle, missä laittaiduin taas uudestaan... en valita, kukapa ei jaksais prinsesoida joka päivä. Täytyy tähän väliin todeta et toi mun mekko oli ihan täydellinen! Rakastin sitä heti ja rakastan sitä edelleen.






Tarjoilu oli mahtavaa, mutta teki tiukkaa jopa mulle! Muut hotki lautasensa tyhjäksi parissa minuutissa ja ehti hakea muutaman kerran lisääkin, kun mä ahtasin mahaani ensimmäistä lautasta melkein tunnin. Olin pelkkien suolasien ruokien jälkeen ähky, mutta aina vähän kakkua vatsan pohjalle mahtuu. Voi sitä ruuan määrää! 

 <3


 <3



Illalla jatkettiin vielä Lohjalle missä kokoonnutiin ystävien kanssa ensin yhdelle meistä ja siitä jatkettiin iltaa baariin. Oli ihan superhauska ilta, mikä kokonaan menikin sitten vaan kavereiden moikkaamisen, onnittelemiseen ja kuulumisten vaihtamiseen, mutta oli ihana nähdä kaikki tuttuja pitkästä aikaa!

En osaa edes pukea sanoiksi koko viikonloppua, liikaa ihania asioita yhdessä viikonlopussa. Paljon ihania ihmisiä, hyvää ruokaa ja juomaa, ihania lahjoja, kaunis ilma ja ennen kaikkea ihana fiilis! En jotenkin osaa käsitellä koko viikonloppua, oon ihan liian kiitollinen kaikesta. Tuun nää päivät varmasti muistamaan koko loppu elämäni.

-Miia

13 kommenttia:

  1. Ihana mekko ja oot ollu kauniina, kuten aina :D :) Mitä sait lahjaksi? :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos!! Paljon rahaa, lahjakortteja, astioita, sistusjuttuja, guessin käsikorun, nomination koruun palasen, iphonelle telakan, lompakon, kirjan ja paljonpaljon ruusuja<3

    VastaaPoista
  3. Osaatko kertoa tästä koulutusohjelmasta jotain, millaista oli opiskella ym.? :)

    VastaaPoista
  4. Juu mielelläni! Kosmetiikkaneuvojan tutkinto on lähes sama mitä kosmetologeilla. Käymme täysin samat aineet 2 jaksoa lukuun ottamatta. Kun kosmetologit opiskelevat täydentäviä ihonhoitoja, erkoishoitoja, laitteita tms.. kosmetiikkaneuvojat opiskelevat tuotteita, ainesosia, myyntityötä ja myymistä. Olen ollut todella tyytyväinen tähän koulutukseen ja se avas tosi paljon mulle ovia, esimerkiksi työharjoittelun avulla sain nykyisen työpaikkani lentokentällä :)

    VastaaPoista
  5. Kiitos nopeasta vastauksesta! Kuulostaa tosi kivalta, itse opiskelen Omniassa merkonomiksi, alotin tänä syksynä muttei oo yhtään oma ala, ja oonkin alkanut miettimään tätä kosmetiikkaneuvoja-linjaa. Tsemppiä sulle töihin!:)

    VastaaPoista
  6. Jos yhtään oot kiinnostunut kosmetiikasta ja kauneudenhoidosta niin suosittelen kyllä lämpipästä tätä alaa!

    VastaaPoista
  7. Ihan pakko kysyä että mistä löysit ton upean mekon? Mulla on lakkiaiset ihan kohta ja toi on kyllä tismalleen semmonen mitä oon metsästäny kaikkialta tuloksetta :D

    VastaaPoista
  8. Tuo mekko on Nellyltä tilattu, yritin etsiä mutta kyseistä mekkoa ei enää myydä. Jos haluat toki voin tämän omani sulle myydä kun ei ole enää käyttöä tolle. Tosiaan vain kerran käytetty ja hyvässä kunnossa edelleen :)

    VastaaPoista
  9. Kiitos vastauksesta :D Muuten oisin voinut ostaa, mutta näen jo suoraan kuvista että sun mekko ois ihan liian pieni mulle, koska en oo läheskään yhtä hoikka ! Pitääpä siis jatkaa etsintöjä :)

    VastaaPoista
  10. Voi harmi! Kannattaa kyylätä Nellyn sivuja välillä, koska mun mielestä tätä mekkoa on myyty todella kauan ja joskus joulun aikoihin näin vielä Nellyn sivuilla. Toivottavasti tulisi nyt keväällä taas uudestaan myyntiin :) Onnea etsintöihin!

    VastaaPoista
  11. Ihana blogi sulla! :) Oon ite alottanu justiisa kosmetiikkaneuvojan opinnot ja tosi innoissani siitä :). Ois kuitenkin kiva kuulla neuvoja työssäoppimiseen. Meillä niitä tosiaan on neljä nii kiinnostaiskin tietää mistä ja miten itse hankit paikat? :)

    VastaaPoista
  12. Kiitos paljon kattavasta vastauksesta! Sain paljon vinkkejä omaan työssäoppimiseen :)

    VastaaPoista