tiistai 25. helmikuuta 2014

Wanties

Tällä hetkellä mun ostoslistalla ei ole montaa juttua, mutta jostain syystä sinne on päätynyt monen asian sijasta muutama kalliimpi juttu. Air Maxit kävelee nykyään jo melko monella vastaan, blogeissakin (Kenza, Teresa Lopez...) niitä jo vilkkuu vähän väliä. Air Maxit on kyllä siistit, mut en vaan pääse yli siitä kuinka paljon enemmän Air Force Onet miellyttää omaa silmää. Sini-valkoset AF1t löytyykin jo kaapista, mutta nää valkoset on jo kauan kummitellut mun mielessä. Muutama vuos sitte Amsterdamissa tosi monella oli nimenomaan valkoset AF1t jalassa ja mietin jo sillon kuinka hyvännäköset ne on! Valkoset kengät on kuitenkin aina valkoset kengät, joten jätän näiden ostamisen vasta keväämmälle kun ei tarvitse pelätä jokasta mutalammikkoa. Enkä malta odottaa, että pääsen kesällä laittamaan nää kengät ruskettuneiden säärien ja shortsien kanssa.

largelarge3large2large5 

Toinen himotus on tällä hetkellä Freddyn Wr Up pöksyt. Ainakin Alexandra Bringllä, Venla Savikujalla ja The Good Morning blogin kaisalla olen bongannut nämä kyseiset housut ja en saa niitä enää mielestäni pois. Muutaman kerran ostoskoriin ne jo netissä tiputtanut, mutta suolainen hinta on kuitenkin aina saanut mut pistämään selaimen kiinni ja vetämään vanhat kulahtaneet farkut jalkaan. Ideanahan näissä on, että nää muotoilee pakaroita ja saa ne näyttämään pyöreämmiltä, eihän housut sitä takapuolta taio, mutta saa ainakin sen näyttämään paremmalta! Valikoimasta löytyy farkkuja, trikoita, shortseja ja vaikka mitä värejä. Itse voisin ottaa kaikki tähän heti nyt... mutta jos yhdet pitäis päättää niin ehkä trikoiset tumman harmaana tai beigenä. 

1-Desktop6

Kuvat: Weheartit.com / Google..com

Miia

17 kommenttia:

  1. Noi on kyllä hyvännäköiset pöksyt, mutta jotenkin silti oudoksuttaa tollasten käyttäminen. Mielummin treenaa kunnon bootyn, eikä turvaudu tollasiin kohottaviin housuihin. Toisaalta kyllähän push-upitkin on nykyään ihan hyväksyttävät, joten miksi ei tuollaisetkin? En ole varma mitä olen noista mieltä. :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eihän noissa housuissa mitään toppauksia ole tai muutakaan kohottavaa kuin noi saumaukset mitkä korostavat pepun pyöreyttä (korjaa jos olen väärässä). Noita saumauksia voin verrata enemmin vaikka muotoilevaan tai avonaiseen paitaan eikä pakaroiden push-uppeihin tai implantteihin. Mielestäni pepun treenaaminen ja näiden housujen käyttäminen ei mitenkään sulje toisiaan pois, enkä tunne ''turvautuvani'' näihin housuihin. Olen tyytyväinen peppuuni jo nyt ja edelleen kyllä jatkan treenaamista vaikka olisin ilman housuja tai nämä housut jalassa. Hauska idea musta ja hyvännäköiset housut, en niinkään ajatellut moraalin kannalta asiaa.

      Poista
  2. Mun on myös sanottava että vieroksun noita housuja, tuntuu jotenkin "huijaamiselta" vaikka tiedän että eihän noilla sitä peppua itselleen saa taiottua... Mieluummin sen tekee salilla ja käyttelee ihan normipöksyjä sitten :) sinäänsä haluaisin kokeilla koska olen kuullut että ovat mukavat päällä, mutta suoraan sanottuna en kehtaisi noita laittaa minnekään päälle, ovat jotenkin liian selkeästi pepun korostamiseen tehty...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ymmärrä miten nyt näiden housujen käyttäminen tarkottaa sitä, etten nyt enää treenaisi peppua tai että näillä housuilla saisi tehtyä saman pepulle mitä treenaamalla. Ei todellakaan saa, enkä sitä haluakkaaan tai odota näiltä housuilta. Mielestäni ei nämä housut mitenkään huijaa, jos oikeesti ei ole mitään takamusta niin ei noista saumoista mitään hyötyä sillon ole, mutta jos takamusta löytyy edes vähän niin se kivasti korostaa pepun pyöreyttä. Hiustenpidennysten, push-uppien, huulitäytteiden ja muiden ohella nämä on oikeasti vaan saumat housuissa. Enemmän huijausta mielestäni on jopa tukisukkahousut tms. Brasialassa on ihan arkipäivästä käyttää stringi-bikinejä ja Ruotsissa puolet pakarasta paljastavia minishortseja mutta Suomessa ei kehdata käyttää housuja missä on muutama pakaroita korostava sauma.

      Itse en edes ajatellut housuja mitenkään huijauksena, treenin korvikkeena, ''pepun täytteenä'' tai itsetunnon kohottajana. Nämä on vain housut tai ainakin mulle ne on vain housut :)

      Poista
  3. Noi housut on kuin tehty sulle, hyvä synttärilahja toive ;)

    VastaaPoista
  4. Sinähän sen sanoit, pitää pistääkkiin noi kengät ja housut lahjatoiveisiin... ehkä myös kampaaja kröhöm ;)

    VastaaPoista
  5. Mäkin oon nyt bongattuani noi housut ja kengät joka paikassa, niin alkanut himoita niitä! Näin noi housut (?) myös valkosina Linda Manuellalla ja nekin näytti kivoilta! :) Mitä kuuluu? <3 Ei olla hetkeen taas juteltu

    VastaaPoista
  6. Itse olen Airmaxeja nähnyt paljon enemmän kuin Air Force Oneja, molemmat on kyllä ihania kenkiä. Juu taisi Linda Manuellalla olla Instagramissa noista housuista valkosina kuva. Ne valkosetkin oli kyllä tosi kivat, mutta mä onnistuisin varman heti sotkemaan niihin jotain :D Hyvää kuuluu kiitos! Tässä on taas ollu muka niin kiireistä, etten oo omalle äidillekkään ehtiny jutella aikoihin...

    VastaaPoista
  7. Mä oon kans himoinnu noita Freddyjä niin kauan!!! Menin ihan sekasin ku huomasin et niitä saa myös Suomesta. Kans täytyy rahaa kerätä ni laitan heti parit tilaukseen. Ootko mitä malleja miettiny? Noi on niin kuumaa kamaa tällä hetkellä. <3 Ootko muuten ikinä koittanut Bia Brazilin housuja? Mulla kahet sen housut ja niissä myös näyttää pylly ja reidet aina hyvältä!

    VastaaPoista
  8. Joo ja on se kumma juttu ku kaikki kunnon bodaritki käyttää Freddyjä :D eli vaikka onkin omasta takaa jo persettä niin silti niitä käytetään. Noihan on ihan paras keksintö ni en voi tajuta miks jotkut vastustavat näitä? Nykymaailmassa kaikki on jo niin feikkiä niin nämä housut ehkä pienin niistä. Tietty Suomessa nyt kauhistellaan aina jotain uutta ensin ku suurin osa on niin ahdasmielistä populaa.

    VastaaPoista
  9. Hyvä että joku on mun kanssa samaa mieltä, ettei näiden housujen käyttäminen katso perseen kokoa tai treenitaustaa. Musta vaan aika hauska idea, enkä todellakaan ajatellu tätä mitenkään huijauksena!

    VastaaPoista
  10. Juu mäki ekoja kertoja bongailin niitä ruotsalaisilta bloggaajilta ja muilta, mutta nyt kun ne on rantautunut suomeen niin houkutus vaan kasvaa. Oon miettinyt sitä ihan koko pitkää wr.up skinny fit mallia matalavyötäröisenä. Se ois ehkä käytännöllisin ja parhaiten omaan makuuni sopiva! Bia Brazilin kaikki vaatteet on kyllä ihan mahtavia, rakastan just niitä muotoiluja ja kirkkaita värejä, mutten oo yksiäkään housuja vielä kotiuttanut. Ehkäpä vielä joku päivä ;)

    VastaaPoista
  11. Itseasiassa tilasinkin nämä housut, eikä niissä mitään toppauksia ollut... muuten kyllä muotoilevat kivasti! Tosiaan ei kai niissä housutoppauksissa mitään vikaa olisi, itse en ehkä näkisi niitä vaan tarpeellisiksi :D

    Oikeessa oot tossa, että ihmiset ajattelee asioista hyvin eritavalla. Itseä ei ainkaan haittaa yhtään muotojen tuominen esille vaatetuksessa. Kun treenaa kovaa niin kai sitä timmiä vartaloa saa esitellä, menisi ihan hukkaan löysien vaatteiden alla.. heh :D Jotkut ehkä saattavat ajatella muotojen korostamisen huomion hakemisena, mutta ei se vika silloin useimmiten siinä vaatteessa tai sen kantajassa ole.. vaan siinä ihmisessä kuka tuomitsee. Näin naisen näkökulmastakaan ei ole valittamista, kyllähän sitä mielellään pyöreitä peppuja katselee :)

    VastaaPoista
  12. mistä nuo siniset on ja onko kestänyt hyvin? Näyttää tosi kivoilta!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täältä voi tilata: http://freddystore.fi/
      Ja tässä oma kokemukseni housuista: http://miiajosefiina.blogspot.fi/2014/08/rehellinen-mielipide-freddy-wrup.html

      Poista
  13. Nimenomaan ja näissähän siis ei ole toppauksia. Housuihin vaan on ommeltu saumat, mitkä korostavat takamuksen muotoja. Kukin saa pukea mitä haluaa, kunhan on itse tyytyväinen :)

    VastaaPoista
  14. Mielestäni freddyt on saanu liian "huonoa" mainetta peppu housuina.Kyllähän se niin on että kun on luonnostaan hyvä peppu niin tavallisissa farkuissakin peppu on timmi.

    VastaaPoista