keskiviikko 14. toukokuuta 2014

Linkitä blogi arvonta

Heipparallaa, täällä meikä etsii innokaasti uusia blogeja omalle lukulistalleen. Samat blogit on Bloglovinissa roikkunut jo vuodesta toiseen ja kaipaisin jotain uutta mielenkiintoista lukemista. Ei niissä vanhoissa tutuissa blogeissa mitään vikaa ole, mutta pieni piristys olisi paikallaan. Pistänkin nyt pystyyn hauskan kilpailun teille siellä ruudun toisella puolella.


Linkitä kommentiboksiin oma blogisi, kaverisi blogi tai jokin muu mielestäsi lukemisen arvoinen blogi ja kerro siitä lyhyesti. Laita myös mukaan sähköpostiosoite, jos onnetar osuu kohdallesi niin saadaan palkinto tulemaan.


Valitsen blogeista 3 parasta ja esittelen ne täällä blogissani. Mielenkiintoisimman blogin linkittäjä saa palkinnoksi 90ml Yves Saint Laurent Manifesto L'Eclat tuoksun.


manifesto-YSL-640x348Onnea matkaan!


-Miia

16 kommenttia:

 1. En yhtään tiedä luetko mun blogia, mutta laitan nyt silti linkin tänne :D http://withlove-karoliina.blogspot.fi/

  Mutta kuitenkin, mun mielestä tosi hyvä, hauska ja mielenkiintoinen blogi on Kaisan blogi: The Good Morning, jota ehkä luetkin jo. Tästä blogista löytyy tosi hyviä reseptejä ja vinkkejä. :) http://thegoodmorning.indiedays.com/

  VastaaPoista
 2. http://jasminsofi.blogspot.fi/ ! omaa blogia en omista, mutta tuo kyseinen löytyy lemppareista:)

  VastaaPoista
 3. http://idajemina.blogspot.fi/
  Yks lemppari treeniblogeista! Löysin äskettäin ja heti olen koukussa. Oikein mielenkiintoista ja asia tekstiä! Hyviä vinkkejä sekä treeniin että ruokailuun sekä upeita kuvia ++ upea tyttö ofc ;)
  Suosittelen ehdottomasti!

  VastaaPoista
 4. http://eetusreign.blogspot.fi/

  16-vuotiaan pojan lifestyle-tyylinen blogi :-)

  VastaaPoista
 5. http://cheatclean.blogspot.fi/

  18-vuotiaan salityttösen terveellisiä reseptejä sekä muuta höpöttelyä :)

  VastaaPoista
 6. http://saijis.blogspot.fi/

  20-vuotias tyttö, joka rakastaa shoppailua, kosmetiikkaa, matkustelua, koruja, aurinkoa, juoksemista, hyvää ruokaa, rusketusta, kesää, kauniita laukkuja & juhlimista! Blogi sisältää myös videoita, päivän asuja, tuotearvosteluja ja tutoriaaleja :)

  VastaaPoista
 7. Blogi on lifestyle -tyyppinen blogi, mutta pääosin ruoka- ja "myday" -painoitteinen. Pyrin tekemään postauksista mahdollisimman inspiroivia ja valikoin tarkasti postauksiin tulevat kuvat.

  http://annikaamandas.blogspot.com

  VastaaPoista
 8. http://catrih.blogspot.fi/

  21-vuotiaan luokanopettajaksi opiskelevan, liikuntaa rakastavan nuoren naisen lifestyle-blogi. Blogissa kirjoittelen normaalista arjesta, liikunnasta, ruuasta, tyttöjen jutuista, opiskelusta, vaatteista ja milloin mistäkin. :)

  VastaaPoista
 9. Serkkuni parikymppinen tytär on lähtenyt Los Angelisiin tavoittelemaan unelmiaan viihdealalla, tanssijana/mallina. Monica kirjoittaa englanniksi ja tätä blogia on mielenkiintoista seurata, suosittelen! :)

  http://www.autre.fi/bloggar/chasing-dreams/

  VastaaPoista
 10. http://fucking-dd.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 11. http://natashaoakleyblog.com/

  Lähes täydellisiä kuvia tällä nuorella naisella. Blogi inspiraatiota pullollaan!

  VastaaPoista
 12. ''Blogia kirjoittaa reilu kolmekymppinen äiti. Willa Foxissa tuunataan 50-luvun puutaloa, seotaan kauniisiin lastenvaatteisiin, kootaan äidin toimivaa vaatekaappia ja fiilistellään elämän pieniä hetkiä. Tervetuloa kurkistamaan!''

  http://willafox.blogspot.fi/

  Bloggaaja on mitä mukavin ja sympaattisin. En lue blogeja, joista paistaa bloggaajan ylimielisyys tai ilkeä, välinpitämätön tai muuten vain epäasiallinen käytös. Tätä blogia lueskellessani ylimielisyys ja ilkeily ovat kaukana. RAKASTAN heidän kotiaan ja sisustusta. Pidän heidän perheensä ihanista vaatteista, ja heidän elämänilo paistaa kuvien läpi ja se saa minutkin hymyilemään. Minusta on myös ihanaa, että blogin pitäjä vastaa jokaisen lukijan, niin kirjautuneen kuin anonyyminkin, kommenttiin: Ystävällisesti. Tykkään. Tykkään niin paljon.

  VastaaPoista
 13. Tyylikäs nuori nainen. Upeita vaatteita ja upeita kuvia. http://natashaoakleyblog.com/

  VastaaPoista
 14. https://pret-a-porter-sini.blogspot.com/

  VastaaPoista
 15. http://einiinhallittukaaos.blogspot.fi/

  24-vuotias kahden pienen lapsen äiti kertoilee omasta arjesta ja elämästä. Tykkään sisustuksesta, kirppareista, vaatteista, leipomisesta, reissaamisesta ja kaikesta kauniista

  VastaaPoista