tiistai 19. elokuuta 2014

Syksy tulee

Mikä toi ilma on? Vettä tulee koko heinäkuunkin edestä ja kesä loppu kuin seinään. Mä kyllä salaa vähän tykkään syksystä, kesä on aika rankkaa aikaa... hirveesti suunnitelmia ja paljon asioita mitä pitäs ehtiä tekemään. Kesällä on tullu hengailtua jo ihan tarpeeks ulkona ja kavereitakin on nähty kesällä lähes joka päivä. Syksyllä voi ottaa rennosti ja ihan hyvillä mielin pitää hiljaiseloa sekä keskittyä omiin juttuihin, mikä mulla tarkottaa treenejä ja blogia. Nyt kun lomat on lomailtu ja kesäkin näyttä loppuneen, on kiva palata kovan treenin ääreen. Olenhan mä koko kesän treenannu, mutta nyt kun ulkona ei paista enää aurinko niin sali oikeen huutaa mua luokseen.


Tältä näyttää viime viikon liikunnat:


MA:


Loikka- ja spurttitreeni:


Tasajalkahypyt eteenpäin, tasajalkaponnistus penkin yli sivuttain ja spurtit


TI:


Salitreeni:


Penkkipunnerrus, kapee penkki, kulmasoutu, vipunostot eteen, vatsat


KE:


Aerobinen salilla:


Stairmaster 20min, kuntopiiri: hyppynaru, vatsat, punnerrukset, selänojennus ja askelkyykkyjä


TO:


Salitreeni:


Kyykky, maastaveto, suorin jaloin maastaveto, alatalja, vatsat


PE:


Lepo


LA:


Salitreeni:


Penkkipunnerrus, kyykky, ojentajat taljassa, vipunostot taakse, pohkeet, vatsat


SU:


Lyhyt palauttava kävelytreeni ja leuanvetoja1-kuva(18)


Eilen treeneissä valmentajani ilmoitti, että kisat on sitten 18. lokakuuta ja 57 kilon painoluokkaan mennään. Tässä pikkuhiljaa pitäs alkaa piikkaamaan itteään kisakuntoon ja myös muutama kilo tiputtaa. Toisaalta olen ihan järjettömän innoissani, kisat tuo aikamoisen motivaation treenaamiseen, mutta samaa aikaan jännittää jo nyt aivan perhanasti. Nämä ovat tosiaan sitten ensimmäiset kisani ja tuntuu, että enemmän tää tulee olemaan raskasta mun mielelle kuin kropalle. Mä olen aina ollut aikamoinen jännittäjä, stressaaja ja panikoija, mun pitäis oppia jotenkin pitämään pää kasassa eikä stressata liikaa. Toivon, että pieni jännitys vaan tuo lisäboostia suoritukseen eikä pistä kroppaa ihan veteläks. Täytyy alkaa myös mentaalisesti valmistautumaan kisoihin ja yrittää olla stressaamatta liikaa :)


Ens viikolla tosiaan alkaa koulu ja muutama päivä sitten varattiin Roopen kanssa lokakuulle neljän päivän reissu  Lontooseen, kivoa juttua on nyt syksyllä siis tiedossa! Kiitos muuten paljon kaikille edelliseen Freddypostaukseen kommentoijille, oli kiva kuulla teidänkin kokemuksia kyseisistä housuista.


-Miia

16 kommenttia:

  1. Tsemppiä kisavalmisteluihin! Itsekin olen tuona päivänä menossa kisaamaan, Poriin luultavammiten :)

    Itseä ainakin jännitti ihan sikana ekat kisat jotka oli jo heinäkuun alussa ja viime vklp olikin sitten ekat SM-kisat penkissä... sanotaanko että pikkasen menin ylikierroksilla ko en tainnu olla kuitenkaa psyykkisest valmis siihen touhuu :D

    VastaaPoista
  2. Oon ihan samaa mieltä, mustakaan syksyn alku ei NIIN kamala asia oo, ehtii taas lomahömpöttelyjen jälkeen keskittymään kunnolla treeniin ja omiin juttuihin. Osa musta tykkää kyllä rutiineista sen verran, ettei tunnu kovinkaan pahalta ;) Ainakaan vielä! :D Talvi onkin sit asia erikseen...Tsemppiä kisakunnon metsästykseen ja treeneihin <3

    VastaaPoista
  3. hitto sä akka jaksat reenaa paljo!!! oot paras!

    VastaaPoista
  4. Ihanan tehokkaalta kuullostaa sun treeniviikko! :)

    VastaaPoista
  5. Kiitos ja tsemppiä myös sinnekkin! Itse aion osallistua Helsingin aluemestaruuskilpailuihin Kontulassa :)

    Voi vitsi kiva kuulla myös sun kokemuksia, jotenkin osaan jo nyt samaistua noihin fiiliksiin vaikka ensimmäiset kisat ovat vasta edessä päin. Mukava saada myös voimanostajalta kommenttia tänne blogiin, pääsee jakaamaan fiiliksiä puolin ja toisin!

    VastaaPoista
  6. Mulla oli kesä yhtä höntyilyä paikasta toiseen, joten tykkään kans nyt palata rutiineihin ja rauhottua. Toisaalta kuukauden päästä oon varmaan jo saanu ihan tarpeekseni tästä syksystä ja sateesta... talvesta puhumattakaan :D Kiitos tsempeistä, pitää yrittää nyt nähä joku päivä<3

    VastaaPoista
  7. Hahahaa Roosa vihdoin kommentoit tänne jotain, etkä vaa stalkkaile salaa mun postauksia ;) Ite oot paras senkin juoksija muija!

    VastaaPoista
  8. Kiitos! Tää syksyn alkaminen ja ilmojen viileneminen on tuonut vähän lisää motivaatiota ja intoa treenaamiseen :)

    VastaaPoista
  9. Kiitos paljon!

    Hihi se on kyllä tosi jännittävä tilanne :D tuli kisojen jälkeen väsy, itku (onnesta) ja nälkä samaan aikaan :D

    Juu niimpä! En ookkan paljoa ketään muita voimanostajanaisia blogimaailmasta löytänyt! Tosi mielenkiintosta seurata sun taivalta :)

    Onko sulla tarkoitus osallistua tammikuun SM-kisoihin? :)

    VastaaPoista
  10. Apua, jännittää jo nyt vähän miten oma kroppa ja mieli reagoi siihen kisapaineeseen :D Enpä ole kyllä mäkään kehenkään voimanostajanaiseen blogimaailmassa törmännyt, harmi kyllä. Mielelläni mäkin seurasin muita voimanostajia!

    Vielä on toi SM auki... valmentaja on kovin mua pistämässä sinne, mutta mä ajattelin nyt katsoa nää ekat kisat ensin tästä alta pois! Saa nähdä, ehkäpä :) Entäs ootkosä osallistumassa?

    VastaaPoista
  11. Eiköhän se hyvin mene ;)!

    Joo okei! Kyllä mä olisin menossa tammikuun SM:hein :) vähän jännittää millai ny kansalliset Porissa menee, oon ollu kohta kolme viikkoo kipee..

    VastaaPoista
  12. Toivotaan niin :)

    Voi hitsi, inhottavaa toi kipeily. Mulla jäi myös keväällä kisat välistä, kun kisapäivänä nousi 39 asteen kuume. Pettymys oli ihan älytön... mutta ei sille kipeilylle voi mitään. Toivotaan, että tervehtyisit nopeesti niin ehtisit vielä kisakuntoon. Kipeilyn jälkeen menee aina aikaa päästä takas samoihin tuloksiin, missä oli ennen sairastelua... Pikaisia paranemisia!

    VastaaPoista
  13. Joo voi hitto, toi sun sairastuminen ei olis kyl yhtään huonompaan ajankohtaan voinu tul D:

    Kiitos paljon! Nyt on tää viikko jo onneks aherrettu treenin parissa :) maanantaina sain penkistä kakkosia 57,5kg ja tänään kakkosia 62,5kg et aika nopeest näytän toipuvan :D

    VastaaPoista
  14. No sanoppas muuta! Kirjaimellisesti ramppikuume iski :D

    Hei mahtavaa! Mä olen saanut pitää tän viikon nyt kevyenä ja ens maanantaina aletaan piikkaamaan kroppaa kisakuntoon, samalla alkaa tarkka ruokavalio kun pitäs se muutama kilo saada tiputettua kisoihin. Toivottavasti sun treenit jatkuu samaan malliin ja ei toi kipuilu haittaa kisatulokseen :)

    VastaaPoista
  15. Tsemppiä kisavalmisteluihin!! Itellä kevyt viikko vasta kisojen jälkeen tosiaan kipuilujen takia :) ja odotan kans innolla ykkösiä 8) kitkuteltu vitosia ja kolmosia jo tarpeeks :D

    Toivottavasti sulla noususuhdanne pysyy !! :)

    VastaaPoista
  16. Kiitos! Nyt on ainakin treenit kevyen viikon jälkeen lähtenyt oikein lentoon, ihanaa kun löytyy motivaatiotakin vaikka muille jakaa :D Tsemppiä myös sulle kisavalmisteluihin sekä itse kisoihin :)

    VastaaPoista