tiistai 9. syyskuuta 2014

Pimeää syksyä pakoon Lontooseen

Näin pimeän syksyn keskellä, pieni kaupunkilomakin piristää kummasti. Näistä tutuista maisemista ja arjen askareista irtautuminen auttaa kummasti jaksamaan pitkän syksyn läpi. Niin kuin joskus aikaisemmin jo mainitsin lähdetään lokakuun alussa neljäksi päiväksi lontooseen Roopen kanssa. Lennot saimme halvalla, mutta hotelli vielä puuttuu. Hotellin varaamista  ollaan lykätty lähinnä siksi, ettei meillä ole mitään hajua mistä päin se kannattaisi ottaa. Kumpikaan meistä ei ole ikinä käynyt lontoossa, joten ei ole käsitystäkään siitä, mikä on hyvää aluetta ja mikä ei. Mitään luksusta ei olla etsimässä, semmoinen kohtuu hintainen ja laatuinen hotelli kelpaa meille... (aamupala on must!) Kulkuyhteydet Lontoossa ovat luultavasti hyvät, joten voihan se hotelli olla vaikka vähän kauempana ydinkeskustasta. Vaihtoehtoja kyllä löytyy, ehkä jopa liikaakin... joten nyt kaikki Lontoossa käyneet, asuneet tai muuten vain lontooseen tutustuneet kaikki hotellisuositukset tänne! Yleisesti kaikki muutkin vinkit ovat tervetulleita, erityisesti kiinnostaa ravintolat ja shoppailu... ja pubit, mihin voi viedä poikaystävän parkkiin kun shoppailee ;)


UK.DES.London

-Miia

9 kommenttia:

 1. Voi eiii eikä säkin meet! Kauankohan oon haaveillut Lontoosta ja viimeaikoina niin moni tuttu käynyt/lähdössä...Hyvät naurut sain tosta parkkikohdasta muuten, ei hitto toi on kyllä hyvä selvittää varalle! :D Mut ihanaa reissua teille! <3 Ootan sit PALJON kuvia ja juttua tuolta ;)

  VastaaPoista
 2. Tähdätkää Oxford Streetin läheisyyteen! Oxford Streethän on se shoppailukatu,jonka varrella sijaitsee kaikki kivat liikkeet :)
  PRIMARK on ehdoton 1. Älkää missatko sitä!
  Näistä "perusturistikohteista" suosittelen lämpimästi http://www.madametussauds.com/ vahakabinettia, se on todella
  viihdyttävä! Samoin http://www.thedungeons.com/london/en/, joka on TODELLA pelottava! Oikeesti! :D
  Älkää tuhlatko rahojanne ainakaan London Eye pyörään, se ei ole mistään kotoisin!
  Kävelkää paljon, Lontoo on loppupeleissä tosi pieni ! :)'
  Mukavaa matkaa! :)

  VastaaPoista
 3. Ainiin, Victorias Secret sijaitsee New Bond Streetillä :
  https://www.google.fi/maps/place/Victoria%27s+Secret/@51.5141398,-0.1534415,15z/data=!4m2!3m1!1s0x0:0xf5605c21a263ec94?hl=fi
  ..lähellä Oxford Streetiä.
  Tuosta kartasta saa jo "hyvän" kuvan.
  Kun käytte Primarkista, niin tien yli voitte mennä kävelylle Hyde Parkiin :)
  ( mutta toki teillä tässävaiheessa on jo miljoona kassia matkassa ;) )

  VastaaPoista
 4. Muakin kiinnostaa nämä samat jutut, joten jään seurailemaan vastauksia :)

  VastaaPoista
 5. Mäkin oon haaveillut Lontoosta pitkään ja varsinkin Lontoon shoppailumahdollisuuksista! Nyt löydetiin niin halvat lennot, ettei pystyny enää vastustamaan :D Mä otan paljon kuvia ja kirjotan tänne sit vinkkejä, koska kyllä säkin vielä sinne joku päivä pääset ;)

  VastaaPoista
 6. Oi kiitos paljon näistä vinkeistä! Primark ja VS on kyllä ihan must ja eiköhän tuolla muutenkin aika hyvin saa rahan palamaan :D Hei hyvä kuulla tost London Eyestä, koska olisin aika varmasti mennyt tuhlaamaan rahani siihen. Vahakabinetti tuli jo nähtyä Amsterdamissa joten ehkäpä tuo The London Dungeon voisi olla kiva kokemus tällä kertaa :) Kiitos vielä hurjasti kommentistasi, eiköhän näillä vinkeillä saada hyvä reissu aikaan!

  VastaaPoista
 7. Kiva kuulla! Itsekin ajattelin jäkeenpäin kirjoitella tänne reissustamme :)

  VastaaPoista
 8. Jos teillä on mahollisuus niin kannattaa ehottomasti käydä kattomassa joku musikaali. Itse oon käynyt katsomassa Michael Jackson -musikaalin Lontoossa ja se oli ihan huikee eikä kovin kalliskaan :) Hauskaa reissua!

  VastaaPoista
 9. Hei mahtava vinkki! Täytyykin vähän tutkia Lontoon musikaalitarjontaa, kiitos :)

  VastaaPoista