maanantai 15. syyskuuta 2014

Uusi treeniohjelma

Kevyt viikko on nyt takana ja kroppa sekä mieli täynnä intoa. Tänään aamulla lävähti sähköpostiin uusi treeniohjelma, joka on nyt reilun kuukauden päästä pidettäviin Helsingin aluemestaruuskisoihin valmistava ohjelma. Ohjelma näyttää aika hurjalta, paljon maksimeja ja korkeissa painoissa mennään muutenkin. Toisaalta kesällä pidetyn peruskuntokauden jälkeen on nää maksimitoistot suurta herkkua! En malttais odottaa, et tänään illalla pääsee vetäsee ekan treenin uudesta ohjelmasta  ja saa heittää kunnolla rautaa tankoon.

Tänään alko myös ''kisadietti''. Muutama kilo pitää saada tiputettua, jotta mahdun haluttuun painoluokkaan. Täytyy alottaa painonpudotus jo nyt, jotta voin laihduttaa mahdollisimman rauhallisella tahdilla, että tulokset kärsii mahdollisimman vähän. Muuten vedetään nyt tiukkaa linjaa kuukauden verran, paitsi annan itselleni luvan ottaa fuksiaisissa rennommin.

1-image_3 (2)
1-kuva(20)
Kuvat on viime perjantailta, kun kävin Nean kanssa riehumassa salilla. Normaalisti ei tuu tehtyä bulgaarialaisia kyykkyjä tai lantionnostoja, mutta kun kyvyellä viikolla ohjelma oli vapaa niin pitihän sitä kerranki vähän peppua treenata :D

Kuvissa näkyy uudet Tritaniumin Shapeshifter trikoot, jotka on muuten aivan huikeet. Voittaa Better Bodiesit ja Freddyt ihan mennen tullen. Pehmeen ja tukevan materiaalin takia nää on niin mukavat, ettei housuja edes tunne jalassa eikä muuten varmasti näy läpi. Näissä on osakompressio, jonka avulla jalat tuntuu treenin jälkee ihan mielettömän kevyiltä. Takaata löytyy myös pieni tasku, mikä on kätevä avaimelle tai jollekkin musavehkeelle. Olin vähän tylsä kun valitsin nää mustana, kun vaihtoehtona ois ollu vaikka mitä räikeen pinkistä keltaseen. Mut jotenki toi kultanen teksti mustalla pohjalla vaan iski muhun. En yleensäkkään jaksa käyttää liian hienoja ja räikeitä vaatteita salilla, joten nää oli just täydelliset mun makuun. Iso plussa vielä kotimaisuudesta!

Tää tyttö haututuu nyt koulutehtävien pariin, energistä viikon alkua kaikille :)

-Miia

2 kommenttia:

  1. Moikka! Missä liitossa ja painoluokassa nostat? :) itsellä on luultavasti ekat kisat keväällä niin kiinnostaa kovasti!

    VastaaPoista
  2. Moikka! Suomen voimanostoliitossa ja katon vähän mihin tää paino nyt asettuu, mutta näillä näkymin 52-57 kilon luokassa :)

    VastaaPoista