sunnuntai 19. lokakuuta 2014

Viikko kisoihin

Huhheijakkaa! Elämä on ollut kyllä nyt niin hektistä viime viikot, etten ole tänne blogiinkaan ehtinyt mitään kirjoitella. Kaikki on vielä pitänyt hoitaa miinuskaloreilla niin on hermot ollut aika kireellä. Se on jännä, miten miinuskalorit vaikuttaa mielialaan ja jaksamiseenkin. Lontoon matka tuli kyllä niin hyvään saumaan, kirjoittelen teille reissusta vielä lisää tänne blogin puolelle kunhan ehdin. Isoja asioita on edessä, viikon päästä ensimmäiset voimanostokisani ja myös blogin kanssa tulossa suuria muutoksia ensi viikolla. En paljasta vielä enempää, mutta kivoja juttuja luvassa ;)


Tosiaan viikon päästä Kontulan kuntokellarissa voimanoston Helsingin aluemestaruus kisat, jossa kisaan 52-57 kiloisten sarjassa. Kuukausi sitten alettiin tiputtaa todella hiljaisella tahdilla painoa ja tällä hetkellä vaaka näyttää 58kiloa. Kilo pitäisi ensi viikon aikana tiputella nesteistä ja se nyt on aika helppo homma. Lueskelin netistä kauheita tarinoita siitä, kuinka päivän aikana on tiputettu lähes kymmenen kiloa nesteitä, jotta mahdutaan painoluokkaan. Onneksi mulla on viikko aikaa ja vain yksi kilo, se lähtee helposti jättämällä suolan pois ruuasta ja vähentämällä hiilarit minimiin. Päivä ennen kisoja sitten kikkaillaan vielä juomaveden määrällä, jos on tarve.

Mulla on nyt jo perhosia vatsassa, enkä millään jaksais odottaa enää viikkoa. En lähe niinkään kilpailemaan muita vastaan, vaan hakemaan kokemusta ja tekemään henkilökohtaisia ennätyksiä. Jokaisessa liikkeessä (penkki, kyykky, mave) on 3 yritystä, alkupainoksi asetan jonkun varman painon, toiseen  yritykseen jo vähän haastavan rautamäärän ja viimeiseen toistoon sitten omia ennätyspainoja.
Tämmöistä olin suunnitellut:
Kyykky 90-95-100kg
Maastaveto 100-110-120?kg
Penkki 50-55-60kg

Toi maastaveto on vielä vähän auki kun pitäs vielä valmentajan kanssa jutella asiasta, mutta 120kg olis kova. Todennäköstä on, että nousee noi 95-110-55kg, mutta tottakai vikalla yrityksellä kokeillaan vähän rajoja. Noillakin tulis yhteistulokseks 260kiloa, mikä on mun ikä- ja painoluokan MM-tulosraja, eli ihan hieno saavutus jo. Itse olisin jo tyytyväinen siihen, että jonkinlaisen tuloksen sieltä saan, eikä kaikkia toistoja hylätä! Turha luoda itselleen liikaa paineita, haluan mennä sinne hyvällä fiiliksellä ja tehdä parhaani, sitten jos epäonnistun niin voivoi ei se ole maailman loppu... ainakin olisin kokemusta rikkaampi. Hirveesti olis vielä suunniteltavaa ja tehtävää kisoja varten. Kisapäivän lämmittelyt ja ruokavalio on vielä suunnittelematta, mutta jääpähän ainakin ens viikolle vielä valmistelemista.


Hahaa naurattaa tää kuva. Kaksi viikkoa sitten olin vähän nesteinen ja lihakset oli kivan pyöreät, nyt peilissä näkyy tommonen ryytyny ja kuihtunu muija... hymykin jäi johonkin matkan varrella :D
Yritän nyt tsempata ja ehtiä kirjoittaman tänne useammin. Palataan ens viikolla isojen uutisen kera!

-Miia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti