perjantai 24. lokakuuta 2014

Lontoon ostoksia


Ennen kuin mennään itse Lontooseen, haluan hehkuttaa teille näitä huikeita ostoksia mitä tein lomallani. Mua oli jo etukäteen varoteltu Lontoon mielettömistä shoppailumahdollisuuksista ja tarjonnasta, mutta silti se löi mut ällikällä. Kaikki kaupat, kaikki merkit ja kaikki tuotteet mitä voit ikinä haluta tai tarvita, löydät Lontoosta.


Victorias Secretiltä tarttui mukaan jo entuudestaan tuttuja vartalovoiteita ja -tuoksuja. Tällä kertaa mukaan valikoitui herkulliset vanilja-myski sekä mango-hibiscus bodysprayt ja kookos-vanilja vartalovoide. Victorias Secret on kyllä ihmeellinen paikka, siellä tulee semmonen fiilis, että mä tarviin ja haluan kaikki niiden tuotteet. Niiden myymälät on osattu tehdä niin ihanan tyttömäisiks ja siellä tulee aina hyvä mieli. Victorias Secretin myymälöissä  tuli vietettyä yhteensä noin 5 tuntia, Roope oikeesti otti aikaa. Poikaystävän kitinöistä huolimatta, mukaan tarttui myös VS'ltä bikinit ja paaaaljon alusvaatteita. Onneksi sitä ahdisti vaan se myymälä, ei se niistä ostoksista enää valittanut ;)Mulla on vaan yks kysymys... miten mä oon ennen elänyt ilman tätä? Urban Decayn Naked 2 -luomiväripaletti on täyttä rakkautta. Täydelliset värit jotka sopii täydellisesti yhteen! Jos mun pitäis pärjätä yhdellä meikkituotteella koko loppu elämä, se olisi tämä. Nuff said.Primark, Primark, Primark... halleluja! Mustat ballerinat 3-4 puntaa kappale ja takki noin 25 puntaa. Ensivaikutelmani Primarkista ei kuitenkaan ollut hyvä, mentiin lauantai päivällä Oxford Streetin myymälään ja voi herrankiesus mikä kaaos! Se oli maanpäällinen helvetti, hullut päivät x 1000. Jopa minä shoppailufriikki ahdistuin siellä ja halusin äkkiä pois. Seuraavana päivänä matkustimme vähän keskustan ulkopuolelle Westfieldien Stratford City ostoskeskukseen, missä oli huomattavasti rauhallisempaa ja mukavampi shoppailla. Sieltä löytyi myös hiukan pienempi Victorias Secret, mikä oli sekin rauhallisempi kuin New Bond Streetin myymälä. Suosittelen ehdottomasti kaikille Lontooseen matkustaville tuota Stratford City ostoskeskusta, sieltä löytyy lähes kaikki samat kaupat kuin keskustasta, mutta paljon rauhallisempina ja siistimpinä.

Tässä ei ollut kaikki ostokset, mukaan tarttui myös vaatteita ja muuta pientä, mutta nämä oli ehdottomasti mainitsemisen arvoisia löytöjä. Lontoo oli jo pelkästään shoppailumahdollisuuksien takia huikea lomakohde, mutta muutenkin pidin Lontoosta todella paljon. Kohteliaita ihmisiä, herkullista ruokaa sekä paljon nähtävää ja tehtävää. 

Palataan täällä blogin puolella Lontoo tunnelmiin pian, hauskaa viikonloppua!

-Miia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti