maanantai 3. marraskuuta 2014

Uusi treeniohjelma ja alennuskoodi Tritaniumstoreen

Kisojen jälkeen pidin kevyen viikon treeneistä, minkä jälkeen alotettiin uus treeniohjelma ja aikamoisia muutoksia tuli treeneihin. Nyt yli puoli vuotta on menty semmosilla ohjelmilla, missä on 3 kertaa viikossa salitreeni. Yhdessä treenissä on ollut aina 2 pääliikettä sekä apuliikkeet ja pahimmillaan yks treeni kesti yli 2 tuntia. Nykyisessä ohjelmassa mulla on salitreeni 5 kertaa viikossa, mikä kuulostaa aika paljolta... mutta itseasiassa tässä ei ole hirveästi enempää treeniä kuin ennenkään, treenit on vaan jaettu lyhyempiin osiin. Apuliikkeitä on vähän enemmän kuin ennen, mutta se on vaan kiva juttu! Mulla on nyt penkki ja kyykky 2 kertaa viikossa sekä maastaveto kerran. Jokaiselle pääliikkelle on oma päivänsä ja niiden lisäksi noin 4 apuliikettä per päivä.

Nyt kun viikon olen tätä ohjelmaa tehnyt, niin täytyy todeta, että tää on enemmän mun juttu. Mun on helpompi löytää 5 kertaa viikossa noin tunti salitreeniin kuin 3 kertaa viikossa yli 2 tuntia. Lisäks jaksan tehdä lyhyemmän treenin hyvällä draivilla loppuun asti. Niissä pitkissä treeneissä oli ongelmana se, että alkoi puhti, innostus ja kiinnostus loppumaan siinä 1,5h jälkeen. Viimeset apuliikkeet meni useesti miettiessä "hitto ku tää olis jo ohi kun on nälkä ja väsyttää ja kiukuttaakin jo". Noin tunnin treenin jaksaa vetää helposti kovalla intesiteetillä loppuun asti! Toinen positiivinen juttu on uudet apuliikkeet ja oon ihan innoissani esimerkiks jalkaprässistä, hauiskäännöistä ja vinopenkistä. Nää ei oo aikasemmin kuulunu mun ohjelmaan ja tuo kivaa vaihtelua.


Kuvissa vilkkuvista Shapeshifter trikoista kerroinki jo aikasemmin täällä. Osa teistä onkin näiden perään kysellyt ja nyt teillä on hyvä mahdollisuus tilailla nää osakompressiolla varustetut housut itsellenne -15% alennuksella. Myös kaikki muut Tritaniumin omat treenivaatteet ja -varusteet saatte samaisella alennuksella ''syksy2014'' koodilla. Valikoimaan pääsette tutustumaan täällä ja voin kyllä suositella kyseistä merkkiä ihan jokaiselle huikean laatunsa vuoksi! Muita trikoita ei enää hirveästi tule käytettyä ja sillon tällön tulee käytettyä näitä ihan vapaa-ajallakin mukavuuden vuoksi.

Tarkkasilmäiset myös näki, että freessasin blogin ulkoasua uudella bannerilla. Kertokaa muuten, jos nyt blogin siirtymisen takia on ollut jotain ongelmia kuvien tai päivittymisen kanssa. Itse huomasin, että osa kuvista ei latautunut olleenkaan tietyillä selaimilla, mutta nyt asia pitäis olla kunnossa. Jos kuitenkin jotain ongelmia ilmenee, niin huudelkaa kommenttiboksiin :)

-Miia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti