lauantai 29. marraskuuta 2014

Salikisat ja kaikki omat ennätykset rikki!

Eipä ollut hassummat kisat torstaina. Itseäni vaivasi alkukuun sairastelu sekä sen myötä tullut pakollinen treenitauko ja menin torstaina kisoihin vähän sillee ''no mennään nyt nostamaan, kaikki kokemus on hyvästä'' -meiningillä ...mähän menin ja rikoin kaikki ennätykseni. Ei hullumin! Kyykystä nousi kevyesti 100 kiloa, penkistä 60kg ja maastavedosta 125kg. Kaikki nämä oli mun ennätyksiä, enkä ollut mistään liikkeestä nostanut näin paljon edes treeneissä. Ekan kyykyn jälkeen tiesin heti, että tänään nousee. Kaikki raskaampia painoja nostaneet tietää sen kun jonain päivänä vaan rauta kulkee, mulla sattu just eilen olemaan semmonen päivä. Tangon alla oli varma olo ja onnistumiset vaan ruokki sitä. Kaikki raudat mitä lähdin nostamaan, nousi... ei yhtään hylättyä suoritusta.

Kaikki epäonnistuneet yritykset ja hylätyt suoritukset, mitkä jäi Helsingin aluemestaruuskisoissa vaivaamaan sain täällä suoritettua. Yhteistulokseksi tuli 285kg, mikä on 25 kiloa paremmin kuin Helsingin aluemestaruus kisoissa. 25kg parannus vähän reilussa kuukaudessa on kyllä älytön. Kisasin nyt painavemmassa painoluokassa, koska jatkuva painonpudotus ja tai yli kuukauden normaalia alhaisemman painon ylläpitäminen ei ole helppoa eikä kovin terveellistäkään. Muutenkin oli hyvä tilaisuus kokeilla kumpi painoluokka tuntuu enemmän omalta. Torstain kisojen jälkeen täytyy todeta, että ehkä tämä korkeampi. Olen kuitenkin niin nuori, että paino tulee jokatapauksessa olemaan ylöspäin jos aion lihasta kasvattaa. En kuitenkaan jaksa painoa liikaa stressata, katsotaan vähän mihin se asettuu.. tällä hetkellä se on normaalia korkeampi ja se todella näkyi kisasuorituksissa.

Otettiin torstaina näistäkin kisoista ainakin yksi video, postailen sen heti tänne kun käsiini sen saan. Sain treenikaveriltani vihdoin videot noin kuukausi sitten pidetyistä Helsingin aluemestaruuskisoista ja tässä vielä teille kauan odottamanne video siellä onnistuneista suoristuksista:♥ Miia

6 kommenttia:

 1. vau upeeta työtä! :)

  http://fitlinaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Mistä olet hankkinut noi nostotrikoosi? :) ja onnea kovasti oot tehnyt hienoa työtä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitoksia! https://www.strengthshop.co.uk/powerlifting/lifting-singlet.html tossa suora linkki tähän täysin samaan nostotrikooseen mikä mulla on. Tuolla on paljon muitakin malleja, eikä ole hinnalla pilattu! Tilaus tuli nopeesti ja suoraan kotiovelle :)

   Poista
 3. Hieno suoritus, onnea! :) Huikea parannus yhteistulokseen. Tämä postaus loi uskoa oman kunnon palautumiseen muutaman viikon flunssan ja treenitauon jälkeen, ja tosi kiva, kun sait tuon videon laitettua myös. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, itsekin olen vielä vähän hämilläni tuloksista :D Sairastelu on inhottavaa pakollisen treenitauon vuoksi ja motivaatio aina tuppaa romahtamaan kun joutuu alottamaan treenit ns. ''alusta''. Kiva, jos loin uskoa sun kunnon parantumiseen! Latailen tänne videon vielä viime viikon kisoistakin kun sen käsiini saan :)

   Poista