lauantai 20. joulukuuta 2014

Tavoitteeni

Lukijan toiveesta ajattelin kirjoittaa omista tavoitteistani, niin lyhytaikaisista kuin pitkänajan tavoitteistakin. Voimanoston aloittaessani pitkänajan tavoitteeni oli saada yhteistulokseksi 300 kiloa. Tällä hetkellä tuo 300 kilon yhteistulos on vain 15 kilon päässä. Tavoitteeni ensi vuodelle on saada 300 kilon yhteistulos 57 kilon painoluokassa.Tuo 15 kiloa lisää yhteistulokseen tarkoittaa 5kg lisää joka liikkeeseen, eli kyykystä pitäisi tulla 105kg, penkistä 65kg ja mavesta 130kg. Nykyinen 285 kilon yhteistulos ennätykseni on tehty 63 kilon painoluokassa, joten siinäkin on haastetta vähän lisää kun tavoitteenani on saada tehtyä tuo 300kg yhteistulos 57kilon painoluokassa.

Mielestäni täytyy olla kunnianhimoinen ja asettaa tavoitteet korkealle, jotta on motivaatiota tehdä töitä menestymisen eteen. Tällä hetkellä pitkänajan tavoitteeksi olen asettanut 57 kiloisten ja alle 23 vuotiaiden Suomen ennätyksen rikkominen, mikä on tällä hetkellä 325 kiloa. Tähän on vielä pitkä matka, mutta minulla on vielä 3 vuotta aikaa saada 40 kiloa lisää yhteistulokseeni. Täytyy tietenkin muistaa, ettei tuo Suomen ennätys tule todennäköisesti tuossa pysymään nämä kolme vuotta, mutta itselleni riittäisi jo pelkästään tuo tämän hetken ennätyksen rikkominen.

Jos tuo 325 kiloa pitäisi jakaa osiin, niin tuo voisi minun kohdallani todennäköisimmin koostua 115kg kyykystä, 70kg penkistä ja 140kg maastavedosta. 63 kilon painoluokan Suomen ennätys on vain kilon enemmän kuin 57 kilon painoluokassa, eli 326 kiloa. Ei siis tarvitse turhaa stressata jos tuntuu hankalalta pitää tuo paino kolmen seuraavan vuoden ajan alle 57 kilon. Paino on kuitenkin vain nousemaan päin jos tuota lihasmassaa aion kasvattaa ja voimatreenin ohessa sitä kyllä ihan halumattakin tulee.


Lisäksi tavoitteenani on nauttia treeneistä ja kehityksestä. Treenaamisesta ei saa tulla pakkopullaa vain sen takia, että on tehtävä ennätyksiä. Tavoitteenani on myös pysyä terveenä, en halua tehdä treeneilläni itselleni hallaa, joten kaikki tehdään terveyden ehdoilla.

Minkälaisia tavoitteita teillä on?


♥Miia

2 kommenttia:

  1. Oot kyllä kova mimmi!! Jatka samaa rataa :-) saisko jonkinlaisia treenivideoita?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kivasta kommentista :) Jonkin verran treenivideoita täältä blogista löytyy, mutta valitettavasti aika vähän.. Täytyy pistää useemmin toi mies kuvailmaan treenejä niin saan enemmän videomateriaalia tänne!

      Poista