tiistai 7. huhtikuuta 2015

Vastauspostaus vol. 2

Noniin, täällä taas! Ensimmäisessä vastauspostauksessa vastailin ruoka- ja treeniaiheisiin kysymyksiin, tässä toisessa osassa oon jakanut loput kysymykset neljään aiheeseen: kosmetiikka, minä, perhe ja suhteet, sekalaista. Tästä tuli hieman pidempi kun edellisestä, siksi tän postauksen tekemisessä kestikin... vaikka kovin uhkailin pistäväni vauhtia. No parmempi myöhään kuin ei koskaan.

KOSMETIIKKA

Lemppari kosmetiikkatuotteesi?

Näitä on paljon. Ihonhoitotuotteista Lushin Angels On Bare Skin puhdistusaine, Primaveran
jojobaöljy, Lancomen Genifique Yeux silmänympärysgeeli ja La Merin Illuminating eye gel.
Meikeistä YSL valokynä, Narsin Creamy Concealer peiteaine, Urban Decayn Naked2 luomiväripaletti ja Clarinsin Instat Light huulikiillot.

Nars on nyt ihan viime aikoina vienyt mun sydämen. Viime viikon Tukholman reissulla matkaan lähti Sephorasta ainoastaan kauan himoitsemani creamy concealer, mutta sitä testattuani Nars-himo vain kasvoi entisestään. Toinen merkki mitä olen kauan himoinnut on Anastasia Beverly Hills ja varsinkin
 Contour Kit sävyssä light ja Liquid lipstick sävyssä Pure Hollywood on ollut pitkään haaveissa.


 Kolme must-ihonhoitotuotetta mitä ilman et voi elää ?

Uusin lemppari ihonhoitotuotteissa on tossa ylempänä mainitsemani Lushin Angels On Bare Skin puhdistuaine, ihan harmittaa etten ole löytänyt tätä tuotetta aikaisemmin! Roopekin tänään kehui mun ihon tasaisuutta ja ihmetteli mihin mun finnit on kadonnu. Mä uskon, että AOBS vei ne mukanaan.

Kaikki geelimäiset ja viilentävät silmänympärystuotteet on mun ihonhoitoarsenaalissa ehdoton must. Mun silmät nimittäin turpoaa aika helposti jos on tullut vähänkin nukuttua huonosti tai stressattua. Lukematon määrä tuotteita testattuani parhaiksi turvotuksenpoistajiksi oon todennut Lancomen ja La Merin silmänympärysgeelit, jotka mainitsin tossa ylempänä jo.

Kolmanneks must-ihonhoitotuotteeksi voisin mainita Garnierin Micellar puhdistusveden, millä voi poistaa meikin ja voi käyttää myös kasvovetenä. Tosi kätevä ja monipuolinen tuote, varsinkin reissussa.

Mikä on parhaimmanlaatuinen pidennyshius, jota olet käyttänyt?

Simply Natural –hius.

Lemppari hajuvesi/body mist?

Näitäkin on liikaa! Hajuvesistä jo pitkän aikaa lemppari arkituoksu on ollut Givenchyn
Ange Ou Demon Le Secret Edp. Iltatuoksuna käytän yleensä Armanin Si tuokusua tai Dolce&Gabbanan Desire –tuoksua. Body
misteitä lempparit on Victoria Secretin Vanilla Lace ja Midnight Dare sekä Burberryn Body.



MINÄ

Mitkä asiat luonteessasi näät vahvuutena, mitä taas heikkoutena?

Vahvuutena nään itsehillinnän ja päättäväisyyden. Jotain halutessani ja päättäessäni niin teen kyllä kaikkeni saavuttaakseni tavoitteeni. Heikkoutena voisin mainita äkkipikaisuuden. Saatan vaikuttaa ihan tyyneltä ja yhtäkkiä menettää hermoni ihan pienestä jutusta. Pitäisi opetella hengittämään syvään ja laskea mielessä kymmeneen ennen kuin räjähtää. Onneksi myös yleensä lepyn yhtä nopeasti ja jälkeenpäin naureskelen omille kohtauksilleni. Päättäväisyys joskus koituu myös omaksi kohtalokseni, kun olen liian ankara ja vaativa itselleni.

Kolme parasta luonteenpiirrettäsi? entä 3 huonointa?

Hyviä luonteenpiirteitäni omasta mielestäni on rehellisyys, ymmärtäväisyys ja yllämainitsemani päättäväisyys. Huonoiksi luonteenpiirteiksi voisin sanoa äkkipikaisuuden, kärsimättömyyden ja
huolimattomuuden. Oon meidän kaveriporukasta se jolle aina sattuu ja tapahtuu.

Mikä on omasta mielestäsi ärsyttävin piirteesi?

Selittäminen ja perustelu. Mulla on pakon omainen tarve aina perustella itselleni ja muille ihmisille tekemisiäni. Esimerkiksi jos ostan uuden takin, niin aina perustelen itselleni miksi se oli niin hyvä ostos. Ärsyttävä tapa, joka häiritsee itseäni paljon


 Millaisia tulevaisuudensuunitelmia sulla on?

Tällä hetkellä tulevaisuudensuunnitelmissa on ainakin suorittaa koulu loppuun kunnialla ja päästä kolmantena vuonna vaihtoon. Lisäksi menestyä voimanostossa ja pitää se vielä rakkaana harrastuksena pitkään

Suurin unelmasi?
  
Villinä unelmana olis elää jossain kaukana lämpimässä
Roopen kanssa ja vaan maata kaikki päivät rannalla, urheilla ja syödä hyvin. Kuitenkin realistisesti ajateltuna unelmana olis elää onnellinen, terve elämä, perustaa perhe, nähdä maailmaa ja tehdä työkseen jotain mitä rakastaa.

Mitä odotat tältä vuodelta?

Opintojen etenemistä, 21 -vuotis syntymäpäivää, jenkkireissua, mun ja Roopen viidettä
vuosipäivää, ensimmäistä opiskelijavappua, voimanoston nuorten sm-kisoja, kesää ja kaikkia mahtavia juttuja mitä ollaan kavereiden kanssa tekemässä kesällä!

Onko sulla lävistyksiä/tatuointeja?

Yksi pieni tatuointi ranteessa. Tällä hetkellä lävistyksiä ei korvareikien lisäksi ole, mutta napakoru,
huulilävistys ja kolme rustokorua on mulla pienen elämäni aikana ollut.

Millaisilla asioilla pidät motivaatiota yllä esimerkiksi treenien ja opiskeluiden suhteen?

Parhaiten ylläpidän motivaatiota opiskelujen suhteen etenemällä askel kerrallaan. Koulutehtävien kasaantuessa ja tenttien lähestyessa, alkaa välillä ahdistamaan ja tekee mieli heittää kirjat seinään. Tehtävien palautuspäivämäärät kalenteriin merkkaamalla, lukuaikataulun suunnittelemalla ja tehtävä kerrallaan etenemällä pysyy homma hallussa.

Motivaatiota saan helposti myös yrittämällä linkittää
opiskeltavia aiheita omaan alaani. Moolimassojen ja hapetuslukujen laskieminen saattaa tuntua välillä epätoivoiselta, mutta on motivoivaa tietää tarvitsevansa niitä tietoja tulevaisuudessa. Opiskelijabileet ovat myös hyvää tasapainoa kaikelle lukemiselle ja pänttäykselle! Välillä kun käy tuulettumassa luokkakavereiden kanssa, niin jaksaa taas sen jälkeen istua luennoilla ja päntätä kirjastossa.

Treenimotivaatioon vastasinkin jo edellisessä vastausosiossa.

Mille asioille toivoisit löytyvän enemmän aikaa elämässäsi ?

Sukulaisille, perheelle ja ystäville.Valitettavasti koulu, työt, treenit ja kotiaskareet menevät liian usein näiden edelle. Haluaisin käydä useammin mummolassa ja muidenkin sukulaisten luona. Haluaisin viettää enemmän aikaa pikkusiskojeni kanssa ja nähdä heidän kasvavan. Haluaisin nähdä useammin isoveljeäni, jonka kuulumiset kuulen nykyään lähinnä vain äitini kautta. Haluaisin viettää enemmän aikaa kavereideni kanssa. Vaikka parhaat kaverini asuvatkin lähellä, tulee heitä silti nähtyä mielestäni liian harvoin. En olisi pari vuotta sitten uskonut sanovani näin, mutta haluaisin myös viettää enemmän aikaa äitini kanssa, joka on koko maailmassa mulle tärkein ihminen.

Kerro muutama pieni arkinen asia, joka saa sinut onnelliseksi?

Se on parasta, kun läheinen ihminen yllättää jollain pienellä teolla. Esimerkiksi jos Roope keittää aamulla kahvin pyytämättä, kaveri lähettää kesken päivän jonkun hauskan viestin mitä hänelle on tapahtunut tai isäni soittaa ja kysyy kuulumisia. Pyrin myös itse tekemään näitä pieniä arkisia asioita muille. Muiden piristäminen saa myös mut onnelliseks.


 Oletko ikinä kärsinyt itsetunto-ongelmista?

Olen. Kärsin komedoaknesta yläasteella ja olin todella epävarma itsestäni sen
vuoksi. En kehdannut olla ikinä ilman meikkiä ja vain muutama ihminen taisikin nähdä mut sillon
meikittä. Ravasin kosmetologit ja ihotautilääkärit läpi.. antibiootit, e-pillerit ja kaikki tuli kokeiltua.
Roacuttan –kuurilla sain ihoni vihdoin kuntoon monen vuoden taistelun jälkeen.

Mitä teet työksesi?

Tällä hetkellä olen myymäläassistenttina Lushilla sekä teen satunnaisesti kosmetiikkakonsulentin
hommia lentokentällä.

Onko sinulla tullut ikinä vastaan hyvin hankalaa asiakasta? Jos on, niin kuinka selvisit
asiakaspalvelijana tilanteesta?

Voi luoja, näitä hankalia asikkaita kyllä riittää! Jokainen asiakaspalveluammatissa ollut tai oleva tietää, että näitä tulee vastaan sillon tällön. Mun päälle on heitetty limupulloja, kolikoitakin on heitelty pitkin kassahihnoja, on uhattu tappaa, on tultu lähentelemään ja kehuskelemaan sukupuolielinten koolla ja ties mitä muuta.Yleensä yritän pysyä rauhallisena ja hymyillä vaikka loskaa lentäisikin niskaan, yleensä se auttaa. Todella hankalissa tapauksissa olen kutsunut esimiehen tai vartijan paikalle tilanteesta riippuen. Asiakkaat osaa olla todella ilkeitä ja röyhkeitä, mutta kyllä niistä tilanteista aina jotenkin selviää. Asiakaspalvelijana täytyy olla tietynlainen suojamuuri päällä töissä, eikä pidä ottaa itseensä kaikkea mitä asiakas sanoo. Välillä asiakkaat vaan haluavat purkaa huonon mielensä huutamisena ja kiukutteluna, siinä vaiheessa täytyy vaan itse pysyä rauhallisena ja pyrkiä myös saamaan asiakkaalle parempi mieli.

PERHE JA SUHTEET

Seurusteletko?

Kyllä. Heinäkuussa tulee viisi vuotta siitä, kun Roopen kanssa tavattiin.


 Millainen tyttöystävä olet?

Tää on paha, en oo varmaan itse paras vastaamaan tähän. Omasta mielestäni oon kuitenkin aika
rento tyttöystävä. En oo semmonen joka asettais toiselle hirveesti rajoja ja mun mielestä on kiva,
että meillä kummallakkin on omat kaverit ja oma elämä myös toistemme lisäksi. Osaan varmasti olla välillä myös hankala päättäväisyyteni ja tempperamenttini vuoksi.. heh.

Haluisitko lapsia?

Haluan, mutta en vielä. Haluan lapsia kun elämäntilanteeni on tasaisempi. En olisi vielä
valmis äidiksi. Haluan vielä opiskella, juhlia ja matkustaa… nähdä ja kokea maailmaa. Tällä
hetkellä haluan vielä keskittyä omaan elämääni, ennen kuin olen valmis rakentamaan toisen ihmisen elämää.

Millainen on hyvä ystävä?

Hyvä ystävä tukee huonoina aikoina ja osaa iloita kanssasi hyvinä aikoina. Hyvä ystävä on
rehellinen ja hyväksyy jos olette eri mieltä asioista. Hyvä ystävä on sellainen kenelle pystyt
kertomaan KAIKEN, ihan kaiken. Hyvä ystävä ei tuomitse vaikka tekisit mitä tahansa. Hyvä ystävä
ymmärtää, auttaa ja tukee jos teet joskus vääriä valintoja sekä osaa nauraa niille myöhemmin
kanssasi. Hyvä ystävä pysyy aina mukana vaikka elämäntilanteet ja asuinpaikkakunnat muuttuvat.

Millainen perheesi on ?

Tällä hetkellä perheeni on melko suuri. Äitini ja veljeni asuu edelleen Lohjalla, mistä itsekin
olen kotoisin. Isäni asuu äitipuoleni ja kolmen siskoni kanssa Hyvinkäällä.

Pieni väkäleuka-Miia ja isoveljeni
 Millainen lapsuus sulla on ollut ja mitkä kolme asiaa muistat sieltä parhaiten ?

Mulla oli ihan mahtava lapsuus. Parhaimpana muistona on jäänyt mieleen mummolareissut. Oli
aina mahtavaa päästä mummolaan, varsinkin kesäisin. Mummolan omenapuut, viinimarjat, kirsikat,
ruohosipulit, karviaismarjat ja muut herkut oli parhautta. Mummo vei mut ja mun veljen usein
erilaisille retkille… esimerkiksi käytiin ostamassa vaahtokarkkeja lähikioskista ja mentiin syömään niitä ”mietiskelykivelle” tai mentiin metsäretkelle pelottavaan metsään, missä puille oli piirretty kasvot.

Lisäksi muistan pitkät ajomatkat raaheen sukulaisten luokse. Oltiin monta tuntia koko perheen
kanssa samassa autossa ja mun mielestä se oli ihan parasta. Tykkäsin jo sillon matkustamisesta ja
autossa istuminen ei ollut mulle ongelma. Parasta näissä pitkissä automatkoissa ja reissuissa oli se, että tuli aina vietettyä perheen kanssa tiiviisti aikaa. Ja sai syödä eväitä! Rakastin eväitä, varsinkin eväsleipiä.

Kolmanneksi voisin mainita parhaan kaverini Elisan ja meidän kaikki seikkailut. Oltiin Elisan kanssa parhaita kavereita, oltiin paita ja peppu, pukeuduttiinkin samanlaisiin vaatteisiin.


SEKALAISTA

Missä ulkomailla olet käynyt?

Lontoossa, Budapestissa, Prahassa, Barcelonassa, Dusseldorfissa, Berliinissä, Ayia Napassa, Puerto
Ricossa, Antalyassa, Rhodoksella ja Kreetalla. Ljubljanassa asuin kuukauden ja Amsterdamissa on
tullut käytyä neljä kertaa sekä tietenkin Tallinnassa sekä Tukholmassa niin monta kertaa, etten ole
edes jaksanut laskea. Lisäksi on tullut käytyä Munichin ja Pariisin lentokentillä.


 Missä haluaisit käydä?

Eurooppaa on tullut jo sen verran nähtyä, että tällä hetkellä kiinnostaa kaukaisemmat maanosat.
Jenkkien reissu onkin jo suunnitelmissa, lisäksi kiinnotais käydä kiertelämässä Aasiaa, Indonesiaa
ja Australiaa. Intian reissustakin olen haaveillut pitkään Roopen kanssa. Euroopan maista haluaisin
kuitenkin vielä käydä ainakin Venäjällä, Kroatiassa, Sveitsissä, Italiassa ja Portugalissa.
Kaupungeista erityisesti kiinnostaa Pietari, mihin viime vuonna suunniteltiinkin jo Roopen kanssa
matkaa.

Lemppari vaatekappale?

Apua, taas vaikee kysymys. Tällä hetkellä ehkä mun äidin vaatekaapista varastama valkoinen jättineule. Mukavuus ennenkaikkea!

Jos olisit eläin, mikä eläin olisit?

Hahah no nyt on kyllä kysymys… haluaisin varmaan olla lintu, haluaisin tietää miltä lentäminen tuntuu.

Mikset bloggaa enää fitfashion.fi:ssä?

Sain paremman sopimuksen Indiedaysiltä.

Miten voi nostattaa itsetuntoa jos se on täysin pohjamudissa?

Keskittymällä omiin hyviin piirteisiin ja taitoihin sen sijaan, että keskittyisi niihin huonoihin
puoliin. Itsetuntoa pystyy nostamaan myös kehittämällä itseään, esimerkiksi opiskelemalla tai
aloittamalla uuden harrastuksen. Onnistumisen tunteet kohottavat itsetuntoa. Auttaa myös kun
 karsii elämästään lannistavat tyypit sekä ympäröi itsensä kannustavilla ja positiivisilla ihmisillä.

Käy kurkkaamassa myös Vastauspostaus vol. 1!


♥ Miia

9 kommenttia:

  1. <3 ihana kirjoitus!!! Äiti

    VastaaPoista
  2. Meinaatko kisata nuorten sm 57 vai 63 painoluokassa?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En vielä ole varma, ehkä 63kg painoluokassa... siellä näyttäisi olevan paremmat mahdollisuudet pärjätä, eikä tarvitsisi tiputtaa painoa :)

      Poista
  3. Kirjoitatko enää blogia? :)

    VastaaPoista
  4. Just löysin sun blogin ja aika pitkälle selailinki ja kuuluu nyt kyllä ehottomasti lenppareihin..mutta mulla on aina näin mahtava tuuri että jos löydän jotain kivaa luettavaa niin se loppuu..en tiiä ootko lopettanu bloggaamisen mutta toivon todella että et,tosi kiva ja mielenkiintoinen blogi :) lisään sun blogin blogloviniin ja jään oottelemaan jos vaikka postailet :) kivaa kesää sulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka, kiva että löysit tänne! Tällä hetkellä on ollut motivaatio blogin kirjottamista kohtaan vähän kateissa, mutta aikeissa on kuitenkin jatkaa blogin ylläpitämistä heti kun taas siltä tuntuu :)

      Poista