tiistai 3. heinäkuuta 2012

"It's not a bag, it's a Birkin"

Mä oon varmaan ihan lääkehuuruissa tai kuolemassa tylsyyteen kun kidutan itteeni tällä aiheella. Kaikki luultavasti muistaa tän Sinkkuelämän jakson missä Samantha käyttää Lucy Liun nimeä avukseen jotta pääsis odotuslistan kärkeen ja sais tän kyseisen Hermesin Birkin laukun itteleen. Laukut tehään kaikki käsin ja niitä tosiaan on myynnissä vaan rajotetusti odotuslistan kautta. Aika naurettavalta kuulostaa se että sun täytyy jonottaa laukkua josta kuitenkin joudut maksamaan 7 000-10 000 euroa. Ihan suolanen hinta juu, mutta on se vaan niin pirun nätti. En ois ikinä valmis maksamaan laukusta noin paljon ois se melko turhaa, mutta ne keillä on varaa niin nauttikoon.



Tästä laukusta on kuulemma ihan täydellisiä kopioitakin paljon liikkeellä, myös julkkiksilla. Mä en ikinä oo tykänny merkkilaukkujen halvoista kopioista mutta tää on niin klassinen malli että jotain tän tapasta halvempaa oon yrittäny ettiä...olematta kuitenkaan liikaa suora kopio. Tässä muutama vähän Birkinin mallinen jotka mielelläni kotiuttaisin.


Ylärivin laukku on itseasiassa sama erivärissä, ja löytyy Topshopista hintaan 55€.
Alarivin vasen laukku on Asokselta 51,59€ ja tätä on myös punasena ja nuden värisenä.
Alarivin oikea on Lilly of Swedenin laukku mitä saa ainakin Nellyltä hintaan 79,95€ ja tämäkin löytyy myös mustana. 

Vaihtoehtoja löytyy enemmänkin mutta nää miellytti ehkä eniten mun silmää kun ei ole liian suoraan kopioitu mutta selvästi vähän muistuttaa Birkiniä. Punanen laukku houkuttelis ehkä eniten tällä hetkellä kun en semmosta omista. Nyt äkkiä palataan takas maanpinnalle ja syömää sairaalan ihanaa päivällistä.

-Miia

2 kommenttia:

  1. toi eka laukku ois iha täydelline!! tarttisinki just sopivasti uuden laukun syksyks :)

    VastaaPoista
  2. Mä tykkään noist hapsuist! Isa ei viel saa puhuu syksyst ku kesä vast kunnol alko :D

    VastaaPoista