perjantai 9. marraskuuta 2012

Haaste....again

Sain taas haasteen, tällä kertaa Karoliinalta. Noi 11 asiaa itsestäni kerroinki jo tässä postauksessa joten vastailin vaan Karoliinan kysymyksiin. Tässä taas vähän faktaa musta...

1. Minkälainen ihminen haluaisit olla?

En pyri olemaan yhtään kukaan muu kuin minä itse. En edes haluaisi olla kukaan muu, oon ihan oma itteni ja tyytyväinen siihen. Pyrin olemaan iloinen, rehellinen ja ystävällinen, mutta silti täysin oma itseni.

2. Vietätkö mielummin aikaa yksin vai jonkun toisen kanssa? 

Molempia. Riippuu täysin fiiliksestä ja tilanteesta. Ilot ja surut on hauska jakaa jonkun toisen kanssa ja muistella hyviä hetkiä myöhemmin. Yksin oleminen on mulle myös tärkeää, koska sitä kautta opin tuntemaan itteni paremmin ja  viidynkin ihan hyvin itseni kanssa.

3. Sillonkun olet yksin, mitä teet?

En mitään ja kaikkea. Tykkään lenkkeillä yksin, joten kun siihen on mahdollisuus käytän sen usein hyväksi. Toisaalta esimerkiksi tänään oon ollu koko aamun ja päivän yksin kotona, enkä ole saanut mitään aikaseks, ravannu vaan vessan, jääkaapin ja tietokoneen välillä.4. Miksi aloitit kirjoittamaan blogia?

Alunperin aloin kirjottamaan blogia mun slovenian työssäoppimis jakson takia, koska blogini oli opinnäytetyöni. Kun saavuin takasin suomeen mun kaverit kehotti mua jatkamaan kirjottamista... ja siitä se sitte lähti.

5. Lempi vaatekauppasi?

En osaa sanoa yhtä vaatekauppaa. Mulla on vaatteita vaikka mistä, enkä osta vaatetta kaupan perusteella, jos joku vaate miellyttää mua mulle on yks hailee mistä kaupasta se on.

6. Kuinka usein ostat vaatteita ja/tai kosmetiikkaa? 

Kosmetiikkaa sillon kun on tarve ja vaatteita kun löydän jotai kivaa. Vaihtelevasti, mutta noin 2 kertaa kuukaudessa molempia.

7. Arvostatko laatutuotteita vai perus H&M tuotteita?

Kosmetiikassa arvostan laatua. Johtuu ehkä siitä kun opiskelen itse kauneudenhoitoalaa ja tulee aina tutkittua mitä mikäkin tuote sisältää. Kuten mainitsin jo aikasemmin vaatteilla mulla ei oo väliä maksaako ne 1e vai 1000e tai minkä merkin ne on, kunhan ne miellyttää mua.8. Oletko matkustellut? Jos olet, niin missä? (ulkomaat)

Pienen elämäni aikana on tullut käytyä Kreikassa, Kreetalla, Kanarialla, Espanjassa, Turkissa, Saksassa, Amsterdamissa (kolme kertaa) sekä Ruotsissa ja Virossa monia monia kertoja. Lisäksi asuin Sloveniassa kuukauden.

9. Lempiruokasi ja ravintolasi?

Rakastan ruokaa joten tähän on hankala sanoa mitään yhtä ruokaa. Pidän mausteisesta ja tulisesta ruuasta sekä erilaiset juustot on lähellä mun sydäntä. Yhtä ravintolaakaan en pysty tähän sanomaan, mutta parhaimmat missä on tullut käytyä löytyy ulkomailta.

10. Jos sinulla on poikaystävä, miten tutustuitte?

Tossa muutama kesä sitten kun olin 16 vuotiaana kesätöissä myymässä marjoja, pyöräili siitä ohi nuori mies ilman paitaa, katoin heti että huhhuh. Noh, Roope tuli sitte siihen jotain vitsiä heittämään ja kaivo taskun pohjalta jotain hiluja ja osti multa herneitä. Illalla oli Lohjalla Tuntuma festarit ja törmäsin siellä sitte uudestaan Roopeen ja kyselin että maistuko herneet...loppu onki sitte historiaa.

En taaskaan jaksa haastaa ketään tähän, tehkää jos haluutte!

-Miia

Kuvat weheartit.com

9 kommenttia:

 1. :D anteeks, en muistanu että olit tehny jo! mullaki alkaa jotenki haasteet pursuu korvista, muttaaa ei voi mitään kun niitä tulee aika usein.

  VastaaPoista
 2. Juu ei mitää, noihin kysymyksiin on ihan kiva vastailla mut en vaan jaksanu alkaa taas kertoo 11 asiaa ittestäni :D

  VastaaPoista
 3. Jep. :D Munki oli vaikee alkaa kertoo 11 asiaa itestäni, ku aika paljo blogissa kertonu jo

  VastaaPoista
 4. Toi sun ja Roopen alku on ihanku jostain leffasta, ei moro! :--)

  VastaaPoista
 5. Hahah, koko tää meijän suhde on ihan ku jostai leffasta ku jaksettiin sitä hemmetin kaukosuhdettaki niin kaua :D

  VastaaPoista
 6. Nojoo kieltämättä...hmmmmmmh nimim. kateellinen :D Hei meijän pitää nähä! Haluisin kysellä sult juttuja sun kosmetologiopinnoist, siis vähän tarkemmin, ku tiiät varmaan alasta yleisestikki vähän paremmin ku minä! Jatko-opiskelujuttuja oon tässä pohtinu, et mihin tästä nyt lukion jälkeen lähtis ja mihin mahollisesti hakis, jaja no mul on joku toooooooooooodella kaukainen visio, mut tarviin iha käytännön tietoa!!! :--)

  VastaaPoista
 7. Joo todellakin!! Autan niin hyvin kun pystyn ihan mielelläni :) Sun täytyy tulla joku päivä espoosee kyläilee ja katsastelee tää meijän kämppä tai sit jos joku päivä saisin auton lainaan niin voisin huristella sinne vihtiin!

  VastaaPoista
 8. jeeee, kiva! :--) luulen et ens jakson puolel vois onnistuu about parin viikon pääst, ku mul on tooosi rento jakso ni voin tulla sinnepäin tai jotain! ainii ku sullaki on kortti nyt, wuhuu! pitää sopii jotain johki sopivaan väliin :p

  VastaaPoista