keskiviikko 7. marraskuuta 2012

Hyvät ja huonot uutiset

Viikonloppu suju loistavasti, torstaina sain ajokortin, lauantaina käytiin Roopen kanssa Lohjalla moikkaamassa vanhempia (sekä kattomassa mun äitin uutta tyhmää kissaa) ja sunnuntaina suunnattiinki tyttöjen kanssa Turun kautta SummerUp cruiselle. Käytiin ensin tankkaamassa Amarillossa ja sitten sataman kautta Silja Europalle. Tässä lopputulos...

Kännykkäänkin tallentu muutama kuva, mut ne ei ehkä ole ihan julkasukelposia. Löytyy mm. Cheekin kanssa yhteiskuva, mistä muut työt tais olla enemmän innoissaan kun minä. Joka tapauksessa, ilta oli ihan loistava ja jää varmasti mieleen. Kiitos tytöt!

Tää viikko ei sitten alkanukkaan yhtä hienosti. Ensinnäkin, eilen aamulla kadotin mun ihanan Guessin lompakon minkä raahasin Barcelonasta asti tänne suomeen, ja siellä on KAIKKI. Onneks ei ollu käteistä yhtään mut harmittaa silti iha hemmetisti...elän kyllä toivossa että se löytyy vielä jostain ja kaikki on tallella. En siis tosiaan tiedä tippuko se multa vai varastiko joku sen, mutta työmatkalla se kuitenki hävis. Tähän vielä päälle mun oikee polvi turpos taas niin pahaks, että jouduin lähtemään eilen töistä aikasemmin ja nyt oottelen että pääsen lääkärille. Luultavasti mulle tehään taas se ah niin ihana polven punktiointi, mulla oliki jo ikävä niitä neuloja. Eilinen ei tosiaan ollu mun päivä ja tää aamu jatku yhtä loistavasti... heräsin aamu kaheksalta ja soittelin vuorotellen lääkärin ajanvaraukseen ja eri löytötavaratoimistoihin. Onneks mun äiti vähän lohdutti mua ja laitto viestin että pistin sun tilille rahaa. Hei, hirveen kivaa se raha siellä tilillä kun ei oo korttia eikä edes nettipankkitunnuksia. Hyvää keskiviikkoo, toivottavasti teillä on parempi kun mulla!

-Miia

2 kommenttia: