lauantai 24. marraskuuta 2012

Kymmenen kauneusvinkkiä

Tuli mieleen kirjottaa vihdoin kosmetiikasta jotain. Kaikki naiset on aina yhtä turhamaisia... joten ajattelin nyt paljastaa mun luottotuotteet ja vinkit! Muistakaa kuitenki et jos joku toimii mulla niin se ei välttämättä toimi kaikilla.

1. Ihan ykkös lemppari tuotteeni on Bepanthen, se pelastaa aina! Talvisin ja muutenkin joskus jos huulet kuivuu, pistän yöksi ihan älyttömän kerroksen tätä mun huuliin. Käytän sitä muutenkin huulirasvana tosi usein. Lisäks kaikki pienet ärtymät, punotukset ja haavaumat pelastan Bepanthenilla.


2. Mulla on aamusin aina ongelmana silmäpussit. Mulla ei niinkään tule tummia silmänalusia, mut silmät turpoaa helposti. Paras pelastus on kylmät lusikat jääkaapissa jotka länttään aamulla silmille. Omistan myös geelinaamion mitä säilytän jääkaapissa, länttään sen usein aamusin silmilleni (ja näytän mustanaamiolta).

3. Nyt kun silmiin päästiin niin jatketaan samalla aiheella. Turvotuksen lisäks mulla on ongelmana silmien punotus. Mulla on siis melko kuivat silmät kun ne oireilee näin. Toinen pelastukseni on silmätipat. Sen jälkeen kun oon meikannu, laitan silmätippoja niin katse kirkastuu samantien.


4. Sillon kun oon lähössä viettämään iltaa tai on joku tärkeä juhla, teen ennen meikkiä liftaavannaamion. Liftaavianaamioita löytyy kaupoista monilla nimillä, kiinteyttävä naamio on ehkä yleisin nimi. Kyseinen naamio kirkastaa kasvot kummasti ja saa mielestäni meikin näyttämään paremmalta ja kestämään pidempään.

5. Meikeistä mun paraskaveri on valokynä! Sitä ilman en vois elää ja pelkästään sillä jo pärjäisin.

6. Säärikarvat saa parhaiten sheivattua hiustenhoitoaineella. Hoitoaine pehmittää säärikarvat helposti ajeltavaks ja on paljon halvempaa kuin kaikenmaailman vaahdot.

7. Apteekin Aqualan L on  myös yks mun parhaista kavereista. Sitä voi käyttää ihan voiteena ja sillä pystyy myös pesemään meikit. Se on tuoksuton, koteuttaa hyvin mut on silti todella kevyt. Tää on kätevä jos on jossain muualla kuin kotona yötä, tarvii vaan tän yhen tuotteen millä saa pestyä meikit pois ja myös kosteutettua ihon pesun jälkeen.

8. Elämäntavat näkyy ihossa. Kaikki mitä syö ja miten liikkuu vaikuttaa ulkonäköön, siks pyrin syömään mahdollisimman terveellisesti ja saamaan kaikkia tarvittavia ravintoaineita ja vitamiineja ravinnosta sekä harrastamaan liikuntaa säännöllisesti.


9. Kuivashampoo pelastaa aina kun ei ehdi pestä hiuksia.

10. Viimeinen mutta ei todellakaan vähäisin. Paras vinkki mitä oon koskaan saanut on veden juonti. Pyrin juomaan vettä päivän aikana mahdollisimman paljon!

-Miia

kuvat: weheartit.com

4 kommenttia:

 1. Mulla on ongelma - ollu varmaan aina. Mä en vaan osaa juoda tarpeeks vettä, juon ehkä kaks desii PÄIVÄSSÄ. Se on hullua, enkä tiiä miks en vaan osaa juoda. Oon kantanu vesipulloo koulussa, mut silti juon korkeintaan sen puol litraa. :/

  VastaaPoista
 2. Mä taas juon päivän aikana litrottain vettä! 2 desii on ihan älyttömän vähän, kannattaa vaik täyttää aamulla edes yks iso limupullo jääkaappiin vedellä ja otat tavotteeks et päivän aikana juot sen tyhjäks :)

  VastaaPoista
 3. Niiin, tiiän. Ja tuntuu et iho ja kaikki on huonossa kunnossa sen takii ku en juo tarpeeks. Voisin ottaa ton tavotteeks kyllä. :)

  VastaaPoista
 4. Veden juonti vaikuttaa niin moneen asiaan, ruuansulatukseen, hiusten kasvuun yms. että todellakin kannattaa vaikka väkisin juoda :D

  VastaaPoista