tiistai 10. syyskuuta 2013

Päivitystä

Tuli mieleen, että pieni tilapäivitys olisi paikallaan. Aikaa viime kunnon postauksesta on vaikka kuinka kauan ja vaikka mitä on ehtinyt tapahtua. Alotin tossa noin kuukaus sitte käymään Pitäjänmäen Ringside Gymillä nyrkkeilemässä. Kuukausimaksun hinnalla saa osallistua mihin tahansa seuran tunteihin ja alotin ihan tutusta ja turvallisestä kuntonyrkkeilystä. Aamuseiskan kuntonyrkkeilytreenit Aminin valmentamana on ihan tappoja, joten ajattelin et ei noi kilpatreenit nyt nii pahat voi olla...ja pakkohan sitä kilpanyrkkeilyäkin oli sitten käydä kokeilemassa.Voiherranjesta sitä hien määrää!! Täytyy sanoa et toi kilpanyrkkeily sai mut motivoitumaan taas uudestaan tähän lajiin.

Mulla on tässä viime aikoina ollu vähän motivaation puutosta myös salia kohtaan. Ainakun oon saanut suoritukset hyvälle tasolle ja tuloksia syntymään, niin oon tullu kipeeks ja täytyny ottaa rauhassa ja levätä. Kun on tervehtyny on täytynyt pudottaa painoja ja rauhassa yrittää nostaa taas tuloksia sinne missä ne oli... 2 kertaa sama homma ja sama tauti. Nyt oon pysyny jo yllättävän kauan terveenä ja tuloksia taas tulee! Eilen vedin semmosen pumpin reisille, että HUHHUH. Ehkä tää tästä vielä voitoks kääntyy.

Saliohjelmaa muutin nyt paremmin nyrkkeilyn kans sopivammaks, perus vatsarutistukset, punnerukset sekä käsien lihaksia eristävät liikkeet jäi nyt kokonaan pois, niitä tulee treenattua ihan tarpeeks nyrkkeilyssä. Jalkapäiviä nyt on kaksi erilaista, käsipäiviä yksi ja tää on toiminut musta tosi hyvin nyrkkeilyn kanssa. Pyrin viikossa käymään 3 kertaa salilla ja 2-3 kertaa nyrkkeilyssä ja ainakin nyt tää 5-6 treeniä viikossa on toiminut hyvin. Saan tarpeeks lepoa, etten taas oo kohta kipeenä ja valittamassa kun motivaatiota ei löydy.
 


Toivotaan, että pysyn nyt terveenä ja näin motivoituneena! Ei pidä pienten takapakkien antaa hidastaa menoa :)

-Miia


4 kommenttia:

 1. Sama nyt täällä! Juuri kun sain motivaation kohilleen ja innostuin salilla käymisestä niin tuli syysflunssa jota on jatkunu kohta 3 viikkoa :( Taidat olla aika urheillullinen niin olis kiva jos tekisit enemmänkin postauksia liikunnasta ja sun treeneistä!

  VastaaPoista
 2. Joo sitä syysflunssaa on vissiin nyt liikkellä, muista parannella ittes kunnolla ennen ku lähet treenaamaan, ettei käy niinkun mulla... oot taas kohta uudestaan kipeenä ja kahta kauheemmin :D

  Melko urheilupainotteinen tää blogi on nyt viimeaikoina ollutkin, mutta yleisesti kirjottelen siitä mitä sattuu elämässä tapahtumaan. Kiitos vinkistä kuitenkin, pidän mielessä!

  VastaaPoista
 3. oi, meilläkin luistelun kautta joukkueen kanssa joka toinen viikko aminin kuntonyrkkeilyä, huhhuh sitä hien määrää! :D

  VastaaPoista
 4. Hahah, tiedät siis hyvin mistä puhun :D

  VastaaPoista