keskiviikko 2. lokakuuta 2013

Oma laji hukassa

Oon aina ollut kilpailunhenkinen, kunnianhimonen, halunnut toteuttaa unelmia ja saavuttaa tavotteita. Sama pääte myös urheiluun, ainoa ongelma on vain, etten tiedä mitä haluan.

Olis mahtavaa vetää viimein se triathlon, mikä mun piti tehdä jo 2 vuotta sitten, kunnes tuli pikku este ja makasin kisapäivänä sairaalassa tiputuksessa. Toisaalta houkuttelee nyrkkeilyn vieminen kisatasolle, mutta mulla taitaa olla liikaa itsesuojeluvaistoa siihen hommaan. Myös luistelu mitä tuli 8 vuotta harrastettua, kiehtoo taas jollain tavalla, mutta näin 5 vuoden tauon jälkeen olis vaikee taas palata siihen lajiin, enkä tiedä kestäiskö mun nivelet edes sitä. Jollain tasolla myös fitnessmalli ja bikini fitness kisatkin kiinnostaa, mutta en tiedä olisiko musta keikkumaan lavalla bikinit päällä, en pidä sitä niinkään urheiluna. Mielessä on pyörinyt myös crossfit, muodostelmaluistelu ja laidasta laitaan vaikka mitkä lajit ja kisat. Mulla ei vaan ole mitään hajua, mikä oikeesti olis se laji, missä olisin hyvä ja mihin haluaisin panostaa.


Rakastan urheilua ja haluaisin kaiken treenin tuloksen myös jollain tapaa näyttää ja haastaa itseni, mikä motivois treenaamaan taas ihan eri tasolla. Tottakai tässä kokoajan treenaat hyvän olon, hyvän kropan ja terveyden takia, mikä on jo iso motivaattori itsessään, mutta onnistumisen ja itsensä ylittämisen fiilis on vaan jotain niin mittaamattoman hienoa, että sen eteen on valmis tekemään töitä.

-Miia

7 kommenttia:

 1. Laita eri lajien hyvät ja huonot puolet paperille ja sillä tavalla koita karsia vaihtoehtoja pois :)

  VastaaPoista
 2. Hyvä idea! Oli kyse sitten mistä tahansa oon tosi huono tekemään päätöksiä... tarvisin vaan jonkun sanomaan mulle, mitä mun pitäis tehdä :D

  VastaaPoista
 3. Mulla on välillä vähän sama ongelma.. :D mut perinteinen plus miinus lista toimii aina! :D

  VastaaPoista
 4. Ootko harrastanut muodostelmaluistelua ja missä?:) ja toinen kyssäri: miten sä oot tehny bannerin?

  VastaaPoista
 5. Juu olen harrastanut! Taitoluistelua harrastin koko 8 vuotta ja siinä ohella muutaman vuoden myös muodostelmaluistelua, kunnes meidän muodostelmaluisteluryhmä lopetettiin valmentajan puutteen vuoksi. Harrastin vuoden Lohjalla, jonka jälkeen siirryin Vihdin taitoluistelijoihin :)

  Bannerin tein Picasalla ja fontin latasin http://www.dafont.com/ sivulta. Eli siis... ensin tallensin fontin koneelle, latasin sen Picasaan ja täysin valkoiselle taustalle kirjoitin haluamani tekstin lataamallani fontilla, jonka jälkeen banneri oli helppo tallentaa haluamani kokoiseksi. Kuulostaa ehkä vaikeelta, mutta oikeesti aika helppo juttu!

  VastaaPoista
 6. Mulla on kans ollut hieman oman lajin mietiskelyt päällä, oon kokeillut kaikkea luistelusta jalkapalloon. Nyt pääpainotteisesti oon treenaannu triathlonia pari vuotta, mutta fitness jututkin kiehtoo kun saleilu on alkanut maistumaan ihan uudella tavalla :D Voiskohan sitä vaan treenata molempia, niin erilaisista lajeista on kumminkin kyse..

  VastaaPoista
 7. On niin paljon eri lajeja, ettei osaa päättää näistä kaikista vaihtoehdoista :D Triahtlon ja fitness ei välttämättä sulje toisiaan pois, mutta siinä täytyy olla aika tarkkaan suunniteltu ruokavalio, että pystyy kasvattamaan samaan aikaan lihasta ja treenaamaan triathloniin.

  VastaaPoista