perjantai 28. maaliskuuta 2014

Suklaanhimon ja kiireisen arjen pelastus

Proteiinipatukat on kätevä välipala kun on kiire ja pitää nopeesti syödä jotain tai hyvä tapa huijata makuhermoja suklaahimon iskiessä. Ihan mahtava pelastus myös eilen kun oli hirvee nälkä ja kaivoin banaania laukun pohjalta ja se oli muussautunut sinne kaikkien kirjojen väliin ihanasti. Onneks olin juuri hakenut postista paketillisen Teho Sport patukoita, muuten olis voinut ehkä ärsyttää, nyt olin lähinnä onnellinen että oli hyvä syy syödä laukun pohjalla pyörineen banaanin sijaan suklainen proteiinipatukka.


OLYMPUS DIGITAL CAMERAJa on muuten rapeeta! Mun ensimmäiset kokemuset proteiinipatukoista ei ollut mitkään parhaat. Sillon ei vielä ollu näin laajat valikoimat eri merkkejä ja makuja, niin tietenkin onnistuin valitsemaan juuri sen kuivimman ja jauhosimman patukan. Onneks on tullut maisteltua monia muitakin makuja sen jälkeen, mutta nämä patukat on kyllä harvinaisen rapsakoita, kuten kuvastakin näkee.


OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERARavintoarvotkin on kohdallaan. 60 gramman patukassa on 24,1g protskua ja vain 1,5g sokeria mistä annan kyllä lisäpisteitä. Proteiinin lähteinä tässä on maitoproteiini (hera) ja soijaproteiini. Patukkaa mainostetaan syötäväksi treenin jälkeen palautumiseen, joten heraproteiinista plussaa, koska imeytyy nopeammin ja auttaa paremmin palautumisessa kuin soija. Maun puolesta tämä menee kyllä ihan herkkunakin, jos ei palautumiseen halua näitä syödä.


Postaus on tehty yhteistyössä Buzzador.com kanssa. Buzzauksen ideana on testata tuotteita ja jakaa omia kokemuksia muiden kanssa. Jos teitä kiinnostaa tuotteiden testaus, käykää ihmeessä lukemassa Buzzadorista lisää :)


-Miia

4 kommenttia:

  1. Nam, hyvännäkösiä! Mäkin oon tosi nirso protskupatukoiden suhteen, yleensä kaikissa hyvänmakuisissa markettien patukoissa joita oon maistanut on arvot kehnot, mutta sitten ne missä ne on edes hitusen paremmat (esimerkiks leaderin so-lo carbit) on pahoja ja jauhosia, ja tarvii litran vettä että saa ne alas ilman että puolet juuttuu kurkkuun! :D Näitä maistasin mieluusti!

    VastaaPoista
  2. Itekki vihaan niita so-lo carb patukoita, niissä on ihan kamala se koostumus. Samaan kategoriaan menee myös ne Dietmix patukat, jotka on maailman jauhosimpia! Tähän asti oon pitänyt eniten Leaderin ProteinDelight patukoista, joissa on kans ihanan rapsakka koostumus ja paljon eri maku vaihtoehtoja. Viime vuonna tuli ostettua myös Fitness Classicista Starnutrionin Goodlife patukoita ja ne oli ihan taivaallisia. Harmi vain, ettei niitä löydy kauppojen hyllyiltä suomessa. Nämä Teho Sport patukat oli kyllä positiivinen yllätys nimenomaan tuon koostumuksen vuoksi ja ehdottomasti yltää mun proteiinipatukka top kolmoseen :D

    VastaaPoista
  3. Ostin eilen so-lo.carb- patukan ja oli aivan kamalaa kuraa... Se koostumus.. Enpä erehdy enää toiste :D

    VastaaPoista
  4. Kaikist hämäävintä näissä on ne kaikki maku vaihtoehdot, jotka kuulostaa ihan älyttömän hyviltä ja kuvittelet suuhus jonkun ihanan tuplasuklaa patukan maun... saatkin vaan semmosen kuivan jauhosen mauttoman patukan, joka maistuu koko loppu päivän suussa :D

    VastaaPoista