tiistai 1. huhtikuuta 2014

Ruusuja ja pusuja vai pieruja ja riitoja?

Ennen aina ajattelin, että parisuhde on treffejä lauantai-iltana, ihania illallisia, kädestä pitämistä ja punasia ruusuja. Ajattelin, että rakkaus on pusuja auringonpaisteessa, toisen kainalossa makaamista sunnuntaina ja no semmosta kun aina elokuvissa ja saduissa on. Nyt kun olen vähän vanhempi, olen tajunnut ettei asia ihan näin ole.


Rakkaus on oikeesti aika rumaa. Pusuja aamulla, kun toisen hengitys haisee ihan kamalalta, kaikkien mahdollisten väärien asioiden sanomista täysin väärään aikaan. Se on itkua ja naurua, joskus samaan aikaankin. Kun kumpikaan ei keksi mitään sanottavaa ja on parempikin olla vain hiljaa. Puhelimessa puhumista samalla kun on pissalla. Pitkän päivän jälkeen hikisenä sohvalla makaamassa meikittömänä ja hiukset sotkusena, eikä sua enää edes kiinnosta. Rakkaus on sitä, että alat itkemään tai hymyilemään kun kuulet jonkun biisin mistä tulee muistoja mieleen. Suuttumista ihan turhista asioita ja haukkumista toista idiootiks. Parisuhde on keskellä yötä humalassa avautumista asioista, mitä ajattelit, ette koskaan voi kenellekkään kertoa. Se on sohvalla makaamista shortsit jalassa ja oot unohtanu tai et oo vaan jaksanu sheivata sääriä. Se on sarkasmia ja kipeistä asioista vitsailua. Toisen juttujen kuuntelua, vaikkei sua oikeesti pahemmin kiinnostaiskaan. Epäonnistunut ilta, mikä johtaa vaan kiukutteluun, mutta myöhemmin naurattaa. Toisen auttamista vaikka olis muka parempaakin tekemistä. Rakkaus on sitä, että kaikki on jo nähty ja kuultu.OLYMPUS DIGITAL CAMERA


Ja nyt tiedän, että näin se kuuluukin olla. En vaihtais tätä parisuhdetta mihinkään punasiin ruusuihin tai illallisiin. Vaikka rakkaus vähän rumaa onkin, niin silti se toimii hemmetin hyvin.


-Miia

15 kommenttia:

 1. Te kaks kuulutte niin yhteen <3

  VastaaPoista
 2. Mä joskus postasin samantyyppisen postauksen ja oon niiiiin samaa mieltä! Se että sä oikeesti voit olla 110% oma ittes, ilman meikkiä, rumana, haisevana ja kiukkuisena toisen vieressä ja se silti rakastaa sua. Se on rakkautta. Parhaimpia hetkiä on ne, kun toinen kattaa pöydän, ostaa sängyn, tarjoo limun yms arjen pienet hetket. :)

  VastaaPoista
 3. Hahaha ostaa sängyn... Anteeks tää autocorrect, siis petaa! :Ddd

  VastaaPoista
 4. Just niin, pienet asiat on yleensä niitä tärkeimpiä. Se on parasta kun toinen osaa piristää just sillon kun oot kiukkusena ja likasena sohvalla makaamassa. Ja ei sängyn ostaminenkaan paha olis :DD hahah!

  VastaaPoista
 5. Mä kans allekirjotan tän postauksen sanoman!

  VastaaPoista
 6. Tää oli niin ihanasti ja koskettavastikin kirjotettu. Ja aivan totta.

  <3

  VastaaPoista
 7. En tiedä mikä rakkaudenpuuska mut eilen yllätti, mutta välillä tuntuu hyvältä vuodattaa omia ajatuksia tänne. Hyvä, että siellä ollaan samoilla linjoilla!

  VastaaPoista
 8. Kiitos! Kiva, että tuntemukset välittyi sinne ruudun toisellekkin puolelle <3

  VastaaPoista
 9. Aivan mahtavasti kirjoitettu, saitkohan aimo annoksen rakkautta eilisistä häistä vai kevätkö sun pään sekoittaa?
  Kiitos , olet ihana ihminen <3

  VastaaPoista
 10. Kiitos <3 Varmaan olen jonkun pistoksen tosta kevätauringosta saanut tai pään pyörälle eilisestä häähuumasta kun tämmösiä ajatuksia juolahti mieleen, itse olet ihana!

  VastaaPoista
 11. Ihana teksti! Nyt ekaa kertaa eksyin sun blogiin, sulla niin hyvät jutut että taidan lukijaksi jäädä! :D

  http://punttimimmi.fitfashion.fi/

  VastaaPoista
 12. Kiitos! Täytyy myöntää, että olen sun blogia käynyt useestikkin lukemassa... ehkä mäki voisin liittyä lukijaksi niin ei tarvis koko ajan käydä stalkkailemassa ;)

  VastaaPoista