tiistai 8. huhtikuuta 2014

Nike Air Force 1

Mahtava viikonloppu takana ja karuun arkeen herättiin maanantaiaamuna kello neljältä. Viikonloppu sisälsi kavereita, terveellisen mutakakun ja auton hajoomisen. Eve oli leiponut meille lauantaiksi The Good Morning blogin tällä reseptillä mutakakun. Aluks vähän epäilytti munaton, gluteeniton ja raaka ruskea möhkäle lautasella, mutta kun sitä maistoin niin olin myyty... söin illan aikana kolme palaa. Sitä on pakko tehdä joku päivä itsekkin!


Niin näitä kenkiä oli alunperin tarkoitus tulla teille hehkuttamaan! Tänään tuli ihan kotiovelle asti kuljetettuna nämä ihanuudet. OLYMPUS DIGITAL CAMERATarviiko mun edes sanoa enempää, nää on täydelliset. Tekis mieli nyt jo käyttää nää puhki, mut yritän malttaa pitää nää puhtaina kesään asti. Farkkushortsit, ruskettuneet jalat ja nämä!


OLYMPUS DIGITAL CAMERA


Mut jos mä ihan vähän vaan koeajan näitä sisään nyt keväällä... ihan vähän vaan ;)


-Miia

2 kommenttia:

  1. Eikä, olen jo pitkään itsekkin kuolannut näitä, mutta MISTÄ, mistä niitä saa! :D

    VastaaPoista
  2. No kyllähän näitä saa ihan melkein kaikista urheilukaupoista, Intersport, Topsport... mutta hintaa yleensä suomessa on jotain 100e. Ite tilasin täältä http://caliroots.com/ 79 eurolla, mutta tais olla vika pari :D Kannattaa seurailla tilannetta, jos sinne ilmestyy niitä uusi erä!

    VastaaPoista