maanantai 14. huhtikuuta 2014

Akvamariini Showroom

Sain viime viikolla Akvamariinilta kutsun Bloggers' Lounge tilaisuuteen tutustumaan kevään sporttivaate uutuuksiin. Akvamariinilta mahtava idea kutsua meitä urheiluvaatteiden käyttäjiä tutustumaan uutuuksiin. Showroom oli täynnä värejä ja olin kuin lapsi karkkikaupassa hypistelemässä jokasta eri väristä kenkää ja toppia!


OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA


Jokaisella merkiltä löytyi höyhenen kevyitä juoksutakkeja, treenitoppeja kaikissa sateenkaaren väreissä ja muutama merkki yllättikin positiivisesti valikoimallaan. Esimerkiksi Helly Hansenita olen aina vain tietänyt takit, mitä joka päivä näkee kaduilla, mutta heidän treenivaatteetkin näytti todella laadukkailta. Mukaan ihanalta Annelta sain Nivean tuotepaketin testiin sekä räikeen pinkit Zero Pointin kompressiosäärystimet. Annen ja Elinan treeniblogia voit käydä lukemassa täältä, on muuten ihanan pirteä blogi!


OLYMPUS DIGITAL CAMERA"Kompression avulla laskimoläpät pysyvät suljettuina jolloin veri kulkeutuu sydämeen paremmin. Paine huolehtii myös etteivät suonet pääse laajentumaan liiaksi jolloin niiden toiminta ei häiriinny. Tämän mekanismin tehtävä on kuljettaa epäpuhtaudet, kuona-aineet ja hapettoman veren takaisin sydämeen ja keuhkoihin hapettumaan ja palaamaan, jolloin saat lisää puhdasta happea työskenteleville lihaksillesi.


Vaikutus huolehtii nopeammasta aineenvaihdunnan toiminnasta ja poistaa epäpuhtauksia lihaksesta sekä tuo happea lihakselle, jolloin lihaksesi toiminta ja suorituskykysi on parempi. Kompressio myös tukee lihasta ja pitää sen supistuksessa. Supistuksessa oleva lihas on tehokkaampi ja ei pääse tärähtelemään jolloin vältyt rasitusvammoilta.


Tehokkaammalle suoritukselle, nopeammalle palautumiselle, urheilu ja rasitusvammojen hoitoon sekä ennaltaehkäisyyn."


Itse ajattelin ensin, että näitä vaan myydään söpöillä väreillä ja olin vähän skeptinen oikeista hyödyistä. No kaikki epäilykset lensi roskikseen kun tempasin nämä jalkaan ja lähin kyykkäilemään. Kaikki kyykkysarjat sujui loistavasti ja jalat tuntu jaksavan vaikka loputtomiin. En tiedä oliko mun omaa kuvitelmaa tai placebo vaikutelmaa mutta oikeesti tuntu, että sain ihan erilaisen tuntumaan jalkojen lihaksiin. Lisäks treenin jälkeen jalat tuntu ihmeen kevyiltä, mikä on aika erikoista. Jalkatreenin jälkeen on tottunut perus tärinään, voimattomuuteen ja siihen, että bussipysäkille tai autolle joutuu lähes pyörimään tai konttaamaan.  Nää jalassa mä leijuin bussipysäkille ennätysajassa! 


Kiitos vielä Akvamariini ja Anne, meikä vie nyt nää Zeropointit lenkille.


-Miia

4 kommenttia:

 1. AIvan ihania värejä! Löysin vasta blogisi ja olen jo ehtinyt käydä kaikki vanhat postauksesi läpi. En voi sanoa muuta kuin kiitos! Olen saanut blogistasi paljon motivaatiota. Saanko vielä kysyä, kuinka pitkä olet ja paljon painat? :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos itsellesi ihanasta kommentista! Saan itse motivatiota tän blogin kirjottamisesta, joten mahtava kuulla jos lukijatkin motivoituu mun teksteistä... kaikki voittaa :D Olen noin 166cm pitkä ja tällä hetkellä paino on siinä 59 kilon tienoilla.

  VastaaPoista
 3. Kiitos ihana Miia! Kiva, että pääsit käymään. :) Toivottavasti Zero Pointit tuovat vauhtia lenkille!

  VastaaPoista
 4. Todellakin toi vauhtia, en osais varmaan elää enää ilman näitä! Kiitos itsellesi :)

  VastaaPoista