tiistai 24. kesäkuuta 2014

Linkitä blogisi voittajat

Kiitos kaikille kisaan osallistujille! Huh, miten paljon sainkaan aikaa upotettua tän arvonnan tekemiseen. Ihan mahtavia blogeja sain lukulistalleni ja täytyy todeta, että oli ihan järkyttävän vaikeeta valita kolme parasta kaikista blogeista. Yritin löytää blogeja, minkälaisia ei lukulistaltani vielä löydy ja blogeissa kiinnitin huomiota kauniisiin suuriin kuviin, iloiseen meininkiin ja mielenkiintoiseen sisältöön.


Voittajaksasi valikoitui aivan super tyttömäinen Saijis blogi!

1-Kollaasit13
Täydellisiä kuvia, tyttömäisiä juttuja, posiitivisia postauksia ja hurjan suloinen tyttö. Tässä blogissa yhdistyy kyllä kaikki hyvän blogin ainekset. Pelkkiä kauniita kuvia ei jaksa katsella, mutta hyvät tekstit ovat tylsiä ilman kuvia. Blogin kirjoittaja Saija vaikuttaa todella jalat maassa olevalta tyttöseltä, joka selvästi rakastaa bloggaamista. Ehodottomasti jään seuraamaan tätä iloista blogia :)

Kakkoseksi valitsin visuaalisesti kauniin Prêt-à-porter blogin.

1-Kollaasit14

Tän blogin salaisuus on kuvat! Jos jotain tässä elämässä haluaisin oppia, se olisi näin kauniiden kuvien ottaminen. Tekstiä blogista ei paljon löydy, mutta näitä häikäiseviä kuvia senkin edestä. Lisäksi tällä tytöllä on aivan mahtava omaperäinen tyyli, mikä vaan tekee kuvista vieläkin upeampia. Todella inspioiva blogi!

 Viimeisenä, muttei todellakaan vähäisempänä Chasing Dreams blogi.

1-Kollaasit15
Tämä blogi ei päässyt kolmen parhaan joukkoon kuvillaan vaan sisälöllään. Blogia kirjoittelee parikymppinen lahjakas nuori nainen, joka on lähtenyt Los Angelisiin tavoittelemaan unelmiaan tanssijana ja mallina. Todella mielenkiintoista seurata suomalaisen nuoren tytön uran luomista jenkkilässä. Uskomattoman rohkea nainen, suurilla unelmilla. Tästä voisi kaikki ottaa mallia... tavoitelkaa unelmianne!

Iso kiitos vielä jokaiselle blogin linkittäneelle. Muutama muukin blogi jäi näiden lisäksi lukulistalle ja sain hurjasti motivaatiota bloggaamiseen uusien blogien kautta. Laitan sulle Saija tässä muutaman päivän sisään sähköpostia niin saadaan palkinto perille :)

-Miia

6 kommenttia:

 1. Oi, sä valkkasit Monican blogin to 3:een, hienoa! Täytyykin tsekata nuo kaksi muutakin blogia :)

  http://outinfitness.fitfashion.fi/

  VastaaPoista
 2. Moikka!

  Tana aamuna kun laitoin koneeni paalle minua odotti mahtava uutinen. Aitini serkku joka pitaa fitness blogia, linkitti minun blogini tahan kilpailuun ja tanaan sainkin tietaa etta olen osallistunut tahan, mutta myos paassyt kolmen parhaan joukkoon! Suuri kiitos sinulle! Aivan mahtavaa, ma olen niin iloinen! :D Tama antaa minulle todella paljon uutta motivaatiota blogin kirjoittamiseen. Tuhannet kiitokset sinulle ja kiitos kauniista sanoistasi! :D
  Ps. Mun kone on ostettu taalla Jenkeissa joten tietyt aakkoset puttuu, toivon mukaan ymmarat mun kirjoitusta kuitenkin! :P

  VastaaPoista
 3. Oli niin mielenkiintoinen blogi, että oli pakko valita ;) Kiitos kun linkkasit sen tänne!

  VastaaPoista
 4. Ymmärsin hyvin ;) Ihanaa, että sait motivaatiota tästä blogin pitämiseen, koska täällä on ainakin yksi joka haluaa seurata sun elämää siellä. Kiitos itsellesi, olet mahtava esimerkki muille!

  VastaaPoista
 5. oi kiitos paljon ihanista sanoista! :) <3

  VastaaPoista