maanantai 16. kesäkuuta 2014

Tallinnareissu

Eilen lähdimme kaveriporukalla Tallinnaan juhannusjuomien hakureissulle. Sää suosi meitä kyllä huolella ja Barbadokselta juuri palannut Nina taisi olla ainoa joka ei polttanut nahkaansa. Niin hirveitä junttirajoja saatiin tällä reissulla luotua, että pahaa tekee. Aurinkolasi- ja t-paitarajat taisi olla jokaisella miehellä... jos ei kaljakärryistä tunnistanut niin viimeistään näistä rusketusrajoista näki, että suomalaisia ollaan.


Kaiken sen oluen ja siiderin lisäksi tarttui Tallinnasta muutama muukin juttu mukaan. Hirveästi en shoppaillut, koska ensinnäkin meitä oli vain kaksi tyttöä niin aikalailla poikien suunnitelmien mukaan mentiin ja toiseksi olen 5. päivä menossa taas uudestaan Tallinnaan, millon aion paremmin keskittyä shoppailuun.


OLYMPUS DIGITAL CAMERA Kirkkaan oranssi lompakko Stradivariuksesta, Essien kynsilakat TaxFreestä.


OLYMPUS DIGITAL CAMERAKirkas lämpimän punainen lakka: Fifth Avenue // Vaaleanpunainen lakka: Fiji


OLYMPUS DIGITAL CAMERAHiusvärit Rimistä.


1-2014-06-16 160614Musta hame vetoketjuilla ja Valkoinen paita avonaisella selällä Bershkasta.


Hiusvärejä on aivan pakko aina ahmia Tallinnasta mukaan, en ymmärrä miten ne on niin halpoja siellä... tai siis miksi hiusvärit on niin kalliita Suomessa! Hiusvärit maksaa Tallinassa 2-8e ja nämä mun ostamat taisi olla 3,85e/kpl.


Essien kynsilakat on ihan parhaita. Kuivuu nopeasti ja kestää pitkään kynsissä. Yritin valita kesäsiä sävyjä, mitkä näyttää kivalta rusketuksen kanssa.


Olen jo pidemmän aikaa ettinyt mustaa hametta, mikä olisi jämäkkää kangasta. Inhottaa kun h&m hameet on yleensä ihan ohutta trikookangasta ja hyvä kun ei näy takamus läpi niistä. Tämä Bershkan musta hame on täydellisen mallinen ja kangas on juuri semmoinen jämäkkä... eikä hame ollut hinnallakaan pilattu. Kultaiset vetoketjut on kiva yksityiskohta hameessa. Valkoinen t-paita tarttui mukaan kivan selkämyksen takia.


Toi lompakko oli kyllä ihan täysi heräteostos. Menin hypistelemään lompakkoa ihanan kirkkaan värin vuoksi, mutta sitten rupesin miettimään kuinka 2 vuotta sitten Barcelonasta ostamani Guessin lompakko alkoi olemaan kulunut ja aikansa nähnyt. Pakkohan toi oli ostaa, varsinkin kun oli vielä viimeinen kappalle.