tiistai 15. heinäkuuta 2014

Kypros Ayia Napa

Viime postauksesta on vierähtänytkin jo tovi. Jotenkin kummasti näillä helteillä on keksinyt kaikkea muuta tekemistä kuin tietokoneen ääressä istumista. Mahtava kesä on ollut jo tähän mennessä, varsinkin nyt kun toi aurinkokin viimein päätti näyttäytä.

Mutta lätinät sikseen, olihan mulla teille jotain asiaakin. Keväällä varattiin mun kaverin kanssa matka Ayia Napalle. Silloin mietittiin, että no siihen on vielä aikaa se on sitten loppukesällä... ja nyt meidän matkaan on enää 10 päivää. Mihin se kesä meni, justhan se vasta alko!? Tällä kertaa ihan kivakin, että kesä meni nopeesti kun oli tiedossa tämä matka ja elokuussa koulun alku. Luvassa on siis tyttöjen reissu eli auringon ottoa, rentoutumista sekä hyvin syömistä ja juomista.

c2a911b412316e134779a58202aa0aea_670_220 hotel-3068-1-0205126-mainimage-1402060141 
Kuvat Finnmatkojen sivuilta

Nyt kaikki Aiya Napassa tai edes Kyproksella käyneet heittäkää kaikki vinkit kommenttiboksiin. Missä syödä, missä käydä ulkona, parhaat rannat, mitä tehdä, mitä nähdä? Tottakai myös vinkkejä mihin ei kannatta mennä tai mitä ei kannata tehdä. Kaikki vinkit ja ohjeet ovat tervetulleita!

Uskon, että ilman meillä on ihan mieletön reissu tulossa! En malttaisi enää odottaa...

-Miia

12 kommenttia:

 1. Ihan paras ravintola Ayia Napassa on Los Bandidos -niminen meksikolaisravintola! En muista tarkkaa sijaintia, mutta ihan pikkuisen kauempana sillä pääkadulla. Me kysyttiin tietä jonkun toisen ravintolan sisäänheittäjiltä ja löydettiin se helposti sitten :)

  Ja shoppailemaan kannattaa lähteä Larnakaan, bussilla joku 2€ per suunta! Löytyy Bershkat jne ja tosi kiva rantabulevardi. Bussien ilmaistoinnista en sit tosin mee takuuseen... :D

  VastaaPoista
 2. Ayia Napa on tosi kiva paikka! Siellä voi sekä rentoutua, että juhlia, esim. siinä pitkällä baarikadulla, missä on ihan älyttömästi kaikkea! Rannoista Nissi Beach oli se upein, ja se näkyi myös porukkamäärässä. Vähän matkan päässä olevaan Water Worldiin kannattaa mennä, se oli ihan paras! Tuli vietettyä koko päivä siellä, hauska paikka ja meen varmasti toistekin jos sinne suuntaan tulee mentyä :) ravintoloissa oli aika paljon happy houreja ja tais ihan margarita-baareja olla erikseenkin, niistä sai vaikka minkälaisia margaritoja ja muita drinkkejä :) sitten siinä keskustassa oli myös muutamia kivoja leipomoja, joista sai vaikka mitä ja tosi edullisesti subway-tyyppisiä patonkeja :) Mukavaa matkaa!

  VastaaPoista
 3. Moikka!

  Ayia Napassa kannattaa EHDOTTOMASTI käydä syömässä keskustassa sijaitsevassa De Medici-ravintolassa. Sijaitsee pääkadulla aukiolta kauppojen suuntaan (vaikea selittää, mutta kysykää tai Googlettakaa tarkka osoite!). Toinen ehdoton paikka on Stamna. Loistava ruokaa ja ihana miljöö <3 keskusaukiolla on paljon baareja ja yhtä paljon sisäänheittäjiä. Itse tykkäsin aukion keskellä, siinä alhaalla olevasta ulkoilmabaarista, jossa soitettiin useasti live-musiikkia.

  VastaaPoista
 4. De Medici on Nissi Avenuella ja Stamna osoitteessa Dimokratias 7 :)

  VastaaPoista
 5. Se vesipuisto siellä on kiva! :)

  VastaaPoista
 6. Meksikolaisen ruuan rakastajana täytyy ehdottamasti Googletella ton Los Bandidoksen osote, tuli jo nyt vesi kielelle :D Hyvä vinkki myös toi, että Larnakasta löytyy paremmin shoppailumahdollisuuksia, täytyy suunnata siis myös sinne. Hei kiitos tuhannesti vinkeistä!

  VastaaPoista
 7. Mahtavia vinkkejä! Water World on varmasti käymisen arvoinen, ehkä vähän eritasoa kuin meidän Serena... Nissi Beachistä luinkin jo netistä, ihan meidän hotellin vieressä on Sandy Bay, täytyy kokeilla molemmat rannat. Hahah tästä baarikulttuurista kyllä saa lukea jokaisesta Ayia Napa arvostelusta, niitä baareja on kuulemma siellä ihan tarpeeksi :D Kiitos ja ihana kuulla, että viihdyit siellä!

  VastaaPoista
 8. Heippa! Kiitos ravintolasuosituksista, ne tulee varmasti tarpeeseen. Kiva mennä semmoiseen paikkaan, mistä tietää saavansa hyvää ruokaa, välillä kun ulkomailla on eksynyt ties mihin räkälään. Pitää myös tsekata toi keskusaukion baaritarjonta! Kiitos vinkeistä :)

  VastaaPoista
 9. Ompas siellä ihana lukija, jaksoit vielä osoitteetkin etsiä! Kiitos tuhannesti<3

  VastaaPoista
 10. Voi vitsit, mäkin olen kahden kaverin kanssa lähdössä muutaman viikon päästä Ayia Napalle! Innolla odotan sun postauksia sieltä päin jos niitä tulee :) hauskaa reissua!!

  VastaaPoista
 11. Vau hienoa! Ehdottomasti aion postailla tänne matkan jälkeen, toivottavasti ehdit saada hyviä vinkkejä omalle reissullenne :) Kiitos!

  VastaaPoista