keskiviikko 2. heinäkuuta 2014

Voimanostajan peruskunto-ohjelma

Sain muutama viikko sitten uuden treeniohjelman valmentajaltani. Kun sain ohjelman käteeni hihkuin onnesta, jes kerrankin pitkiä sarjoja pienemmillä painoilla ja paljon apuliikkeitä. Tää on varmasti kiva kesällä, vähän helpompi ja vapaampi. Olin väärässä.


Ei herranjumala, meinasin kuolla ekan treenin aikana. Jäin ekaa kertaa elämässäni penkkitangon alle. Lihakset ei todellakaan ollut tottunut pitkiin sarjoihin ja huhhuh miten raskasta puurtamista se olikaan! En muistakkaan millon viimeks olis salilla tullut niin hiki, hengästynyt niin pahasti ja lihakset menny niin hapoille. Lähes puol vuotta tuli treenattua maksimivoimaa ja sarjat oli yleensä 5-8x2-5 ja nyt sitten 2x7-10 luokkaa. Ennen 45kiloa penkissä oli helppo, nyt kun sillä pitikin tehdä 3x10 se ei ollutkaan niin helppo enää. Ja voin muuten kertoa, että lihakset on ollut kipeämmät kuin koskaan. Hyvän kun ei itku tule vessanpöntölle istuessa. Se siitä ''helposta kesätreenistä''... eilenkin meni 2 ja puoli tuntia salilla.


No mutta enpä mä tätä muuten tekisi jos en tästä nauttis. Treeni on hyvä kun se tuntuu ja tässä treeniohjelmassa todellaki tuntuu. Pysyy mielenkiinto tässä hommassa kun saa vaihtelua välillä. Pitkästä aikaa myös jaksoin kuvailla treeniäni, lähinnä vaan nähdäkseni itse tekniikkani, mutta laitetaan tänne nyt teidänkin iloksi.Yllättävän helposti nousi vielä tämä sarja, kolmannella alko jo tuntua. Pikkasen täytyy kyllä vielä tekniikkaa hioa, että perse pysyy penkissä ja jalat maassa. Hirveesti tekis kyllä jo mieli päästä testailemaan maksimeja, mutta kaikki aikanaan.


1-Desktop8

Ihmiset muistakaa käydä kesälläkin salilla niin mun ei tarvii aina olla sielä yksin, menee ihan kuvien ottamiseks koko homma!


-Miia

 

2 kommenttia:

  1. Huippua :)

    En mä ainakaan saa olla salilla yksin kesälläkään. Ellen mee sitten aamulla 5 aikaan :D

    VastaaPoista
  2. Mulla toi hiljaisuus saattaa johtua siitä et käyn työpaikan salilla, yleisillä saleilla on varmasti enemmän kävijöitä. Toisaalta se on etu, että saa olla rauhassa, mutta välillä vähän ankeeta treenata yksinään!

    VastaaPoista