tiistai 19. marraskuuta 2013

Ruokapäiväkirja

Jostain syystä teitä aina kiinnostaa nää mun syömiset, joten tässä taas tulee! Tällä kertaa kirjasin kahden mahdollisimman erilaisen päivän ruuat ylös. Sunnuntaina olin töissä välivuorossa ja lisäksi salilla jalkapäivä, kun taas maanantaina olin aamuvuorossa ja treeneistä oli lepopäivä. Tän postauksen ideana on, että näette miten ruokailuja voi ajoittaa ja soveltaa sen mukaan mihin aikaan on valveilla ja mitä on tekemässä päivän aikana.

Sunnuntai (välivuoro, treenipäivä)

klo 9:00 Puuroa raejuustolla, mustikoilla ja mansikoilla, kahvia

klo 12:00 15g pähkinöitä ja proteiinipatukka, teetä

klo 14:00 broilerjauheliha-herne-riisi ''mössöä''

klo  16:00 raejuustoa ja mansikoita

klo 18.30 omena

klo 20:00 protskujuoma treenin jälkeen

klo 21:00 chili con carnea ja riisiä


Maanantai (aamuvuoro, lepopäivä)

klo 5:00 10g pähkinöitä, kahvia

klo 7:00 raejuustoa ja mansikoita, kahvia

klo 10:00 omena

klo 13:00 kanaa, riisiä ja parsakaalia

klo 16:00 raejuustoa ja mansikoita

klo 20:00 kanaa, riisiä ja tomaattia

klo 22:00 raejuustoa, mansikoita ja 5g pähkinöitä

Treenipäivinä syön selvästi enemmän kuin lepopäivinä, koska treeniin tarvitsen enemmän energiaa. Päivinä jolloin olen pitkään valveilla, joudun jakamaan aterioita moneen pieneen osaan. Huomaa myös, et tän hetken mieltymyksenä mulla on raejuusto ja mansikat! Mulla on hetkiä millon himoitsen ihan eri asioita, rahkasta ja ananaksesta rahka-raejuusto-omena-kaneli sekotukseen. Syön tiettyjä ruokia aina kausittain, kunnes taas kyllästyn ja keksin jonkun uuden mieltymyksen.

En ole tällä kertaa dietistäni täällä paljon puhunut, koska kyseessä on vain pieni välidietti, missä ei ole edes kovia tavoitteita. Tarkoitus on vain saada vähän siistittyä ruokavaliota ja turhaa turvotusta pois. Muutama kilo tässä onkin lähtenyt ja olen tyytyväinen. Odotan silti innolla lauantaita kun dietti loppuu ja meillä on tyttöjen kanssa pikkujoulut. Luvassa on jouluruokaa, torttuja, pipareita, glögiä... en malttais odottaa! Pitkästä aikaa pääsee viettämään tyttöjen iltaa ja samalla alottamaan joulun odotuksen.

-Miia

2 kommenttia:

  1. Onko toi susta riittävää? Tossa on aivan liian vähän ruokaa! Apua :D

    VastaaPoista
  2. Miten voit sanoa noin kun et tiedä ruokamääriä? Mitä jos vaikka söin kilon raejuustoa ja 5 kiloa kanaa. En ole kirjottanut määriä tohon, joten et voi tulla sanomaan "liian vähän ruokaa" kun et tiedä.

    VastaaPoista