keskiviikko 27. marraskuuta 2013

Täällä ollaan!

...uudessa osoitteessa siis! Sama vanha ihminen täällä kirjoittelee ja sama vanha blogi, eri osoitteessa vain. Tää uudistus sai mut innostumaan ja kehittelemään uus bannerikin... ehkä oli jo aikakin. Toivon ja uskon, että blogi on kasassa nyt täällä uudessa osotteessa ja toimii ongelmitta. Videot ja jotkut kuvat ei siirtynyt tänne niinkuin piti, mutta katsotaan jos asia saadaan korjattua.  Sain tän uudistuksen avulla pienin potkun persuksille ja innostumaan koko blogista uudestaan. Katsotaan miten tää tästä lähtee rullaamaan, mutta nyt täällä kirjottelee ainakin hyvin ilonen ja motivoitunut tyttö. Mulla on teille jo paljon asiaa dietin loppumisesta, pikkujouluista ja vaikka mistä muusta... malttakaa vaan odottaa!selkä7


-Miia

8 kommenttia:

 1. Hienoa Miia <3 innolla odotan uusia juttuja!!!

  VastaaPoista
 2. OI ku kiva uus banneri, sai ihan uuden ilmeen, pelkästään hyvällä :) johan täs itelläkin alkaa taas kirjotusinto palaamaan, jos vaikka herättäisin omatkin kirjotukset kuolleista ja jatkais kirjottelua :-D

  VastaaPoista
 3. Tervetuloa! ;) Musta on ihanaa, kun Fitfashioniin on tullut näin monta uutta blogia - löytää paljon uutta kivaa luettavaa! :)

  T. Toinen uusi ;)

  VastaaPoista
 4. Kiitos!! Itsekkin pidän tosta uudesta, kaipailinkin jo vähän jotain muuta kun pelkkä blogin nimi mustalla tekstillä valkosella pohjalla :D Raikastaa heti koko blogin ilmettä! Mulla on ikävä sun blogia, nyt vaan kirjottelemaan nainen!

  VastaaPoista
 5. Kiitos! Ja tervetuloa sullekkin :) Itse mä en ole ehtinyt muiden blogeja vielä edes vilkasemaan, oon vielä jäänyt tänne oman blogin syövereihin kun kaikki on niin uutta. Pakko ehtiä vielä lukemaan teidän muidenkin blogeja kun saan tämän omani kasaan!

  VastaaPoista
 6. Sulla on tosi ihanan oloinen blogi! :)

  VastaaPoista
 7. Kiitos Weera :)

  VastaaPoista