sunnuntai 1. joulukuuta 2013

Ei kipuu ei hyötyy

uudella tasolla! Nimittäin pieni varotuksen sana tähän väliin... kannattaa muistaa turvallisuus salilla, tässä hyvä varottava esimerkki.


1-image(84)


Lauantai-iltana oikein ilosesti vetelin pakarapotkuja taljassa, siinä kun sitten kummaruin vaihtamaan remmiä nilkasta toiseen niin pamautin pääni suoraan terävään reunaan mikä oli painopakan "suojana".  En lyöny päätä edes kovaa siihen ja ajattelinkin ensin että ei tässä mitään, ei edes sattunut. Kokeilin käsillä että minkähän kokonen kuhmu siitä tuli ja kädet olikin ihan veressä, katoin äkkiä viereiseen peiliin ja mulla oli koko naama ihan veressä. Siinä sitten lattialle vaan rupes tihkumaan verta ja tuli hetken semmonen tyhjä olo... kädet, naama ja lattia ihan veressä ja mä vaan tuijotin niitä mun käsiä ja mietin et mitä mun pitää tehä. Juoksin vessaan ja siitä sitte Roopen kans infosta hakemaan kylmää. Aika nopeesti toi tyrehty, ei kuitenkaan ollu iso haava, mut se veren määrä sai kyllä aika hyvin pelästymään!


1-image(83)Tältä pää näyttää tänään... nätti kuhmu ja viilto keskellä otsaa! Varmaan sadalle ihmiselle oon joutunu jo selittämään tän tarinan ja julkisilla paikoilla saan kummastelevia katseita. Mua itteeni lähinnä vaan naurattaa, sähläri mikä sähläri. Pitää miettiä positiivisesti, olis voinu käydä pahemminkin, olis voinu joutua tikattavaks tai osua silmään... tuohan tää vähän katu-uskottavuutta tai voin leikkiä Harry Potteria!


Muistakaa siis turvallisuus salilla, olis tää kyllä voinu käydä missä tahansa muuallakin. Voihan sitä porkkanaankin tukehtua.


-Miia

9 kommenttia:

 1. Aijaijai! Mäkin oon joskus hakannut päätäni salilla ;) joskus laitteet on vähän turhan lähellä toisiaan.

  VastaaPoista
 2. Nojoo uskon etten ole ensimmäinen enkä viimeinen joka on saanut hakattua salilla itseään johonkin :D Laitteet on todellakin vähän ahtaasti jollain saleilla ja ties mitä terävää reunaa ja kulmaa joka puolella. Siihen vielä semmonen treeniadrealiinin sekottama fiilis niin helpostihan siinä itsensä kolhii ties mihin!

  VastaaPoista
 3. Moi!
  Mulla on täysin asiaanliittymätön kysymys :D Ensinnäkin, pidän sun blogistas hirveesti, kahlasin läpi kaikki postaukset kun löysin blogisi täältä Fitfashionista :) Sitten se varsinainen kysymys; huomasin että oot ollut uudenvuoden Berliinissä? Olen itse lähdössä kaveriporukalla nyt juurikin uuveeksi sinne, ja kaikenlaiset vinkit olis kaivattuja! :) Onko sulla jotain käyntikohde-ehdotuksia, baariehdotuksia tms, mitkä oli hyväksi havaittuja? Olisin tosi kiitollinen vastauksesta! :)

  VastaaPoista
 4. Ihana pikku Potteri! <3 hahah :D

  VastaaPoista
 5. Hahah joo, onneks alkaa jo olee vähän häipynyt toi jälki ;)

  VastaaPoista
 6. Hei kiitos!! Ja mahtavaa et tulit kysymään neuvoja :) Heti alkuun täytyy myöntää, että yks meijän porukasta on asunu Berliinissä ja käynyt siellä ties kuinka monta kertaa, joten meikäläinen aikalailla tallusteli vaan perässä, mutta kyllähän sieltä jotain mieleen jäi! Alotetaan nyt vaik niistä nähtävyyksistä... Berlinin muuri, juutalais monumentti ja parlamenttitalo jäi ainakin mun mieleen, googlettamalla varmasti löydätte reitit. Sunnuntaisin Mauerparkissa järjestetään semmonen älytön hipsterikirppis, itellä ei tarttunu sieltä mitään mukaan mut oli kyllä nähtävän arvonen.

  Iltaa vietettiin eniten Cassiopeia nimisellä clubilla, siellä meni uudenvuoden yökin. Cassiopeia sijaitsee semmossessa ns. ''yökerhokylässä'', missä on paljon eri klubeja samalla alueella, jos oikein katsoin kartasta niin tää ''kylä'' sijaitsee Revaler Strabe kadun varrella. Siellä on aika paljo vaihtoehtonuoria ja ties minkä näköstä porukkaa ja kannattaa valita klubi vähän oman musiikkimaun mukaan, jos oikein ymmärsin niin kaikissa paikoissa soi vähän oman alatyylin musa esim. Cassiopeia oli rap ja rnb panotteinen. Uudenvuoden ilta ja vuodenvaihde vietettiin ns. ''bilekadulla'' minkä toisessa päässä oli lava missä oli esiintyjiä ja koko kadun varsi täynnä erilaisia kojuja ja baareja, siellä oli ihan järjettömän paljon porukkaa, mutta huikee meno. Jos nyt oikein muistan niin tää katu sijaitsi jossain siinä juutalaismonumentin ja ''victory monument''in välimaastossa, voin myös olla väärässä koska sitä ihmismassaa oli niin paljon, ettei siinä eteensä nähnyt. Toisaalta tätä ihmismäärää on vaikea myös olla huomaamatta. Jos sama tapahtuma on tänäkin vuonna, kannattaa ehdottomasti käydä ainakin kattomassa, vastaavia tapahtumia kun ei hirveesti suomessa järkkäillä.

  Niin ja lopuks vielä jos nälkä yllättää niin ainakin tämmönen mesta kun ''White trash fast food'' tuli testattua. Siel on semmosta ''crossfood''' tyyppistä ruokaa ja hullun isot annokset ainaki. Kannattaa vaa varautuu, koska me kun mentiin sinne jouduttiin venaa puol tuntii pöytää, mut se oli kyllä sen arvosta. Döneriä pitää myös Berliinissä maistaa! Vähän eri luokkaa kun meidän suomen kebabit...

  Kannataa kuitenkin vielä googletella ja kattella, koska nää nyt oli vaan mitä mulla jäi Berliinistä parhaiten mieleen. Siellä on kyllä paljon muutaki nähtävää vielä, mutta toivottavasti näillä vinkeillä pääset ainakin alkuun :) Hauskaa reissua!!

  VastaaPoista
 7. Kiitos paljon vastauksestas! :) Kyllä näillä ohjeilla pitäisi jo huikea Uusivuosi saada aikaiseks :D

  VastaaPoista