lauantai 28. joulukuuta 2013

Jouluhulinaa

Kuvista varmasti huomaa, etten hirveästi muistellut blogini olemassa oloa lomalla.  Kuvat nyt on mitä on, mutta ainakin niistä huomaa, että joulusta on nautittu! Maha täynnä herkkuja ja laukut täynnä lahjoja palattiin muutama päivä sitten kotiin.


Uusi mikro komeilee hyllyssä, uudella paistinpannulla ja veitsellä tehtiin eilen ruokaa, lahjasuklaitakin tuli jo maisteltua, uusien peittojen alla nukuttiin viime yönä, lahjaksi saadut lapaset kädessä eilen menin töihin, uudet treenivaatteet pääsi heti eilen myös salilla testiin ja uudet tossut ja aamutakki päällä tälläkin hetkellä makoilen sohvalla ja siemailen kahvia joululahjaksi saadusta kahvikupista. Enää täytyy käydä lahjakortilla metsästämässä urheiluliivit, avata lahjaksi saatu skumppapullo ja juoda sitä uusista punaviinilaseista niin on kaikki joululahjat otettu käyttöön! Täytyy sanoa, että nyt on lahjat kyllä osunu aika nappiin... kaikki tuli heti tarpeeseen.


OLYMPUS DIGITAL CAMERA


1-image(89)  1-image(87)-0011-image(90)


Joulu oli mahtava kaikin puolin, kiitos kaikille lahjoista, ruuasta ja seurasta! Seuraava juhlimisen aihe onkin sitten uusivuosi, jolloin suuntana on tyttöjen kanssa Tallinna. Nyt vielä muutama päivä töitä ja treeniä... odotan jo nyt kauhulla ihmisten uudenvuodenlupauksia ja salien täyttymistä, muistakaa nyt vielä nauttia ihanan rauhallisista ja tyhjistä kuntosaleista!


-Miia

3 kommenttia: