perjantai 3. tammikuuta 2014

Shock absorber

No nyt mulla vihdoin on ne ja näistä en luovu! Pitkän sovittelun jälkeen päädyin Shock Absorber Pump Sports Bra malliin. "Shock Absorbers Pump Sports Bra -liivit vähentävät todistetusti rintojen kolmiulotteisia liikkeitä peräti 74 %. Mahtava tuki ja mukavuus treenin aikana."  Mietin pitkään tämän Pump ja Run mallin välillä, mutta mukavuus ratkaisi (ehkä myös vähän hinta). Runit oli hitusen tukevammat kuin Pumpit, mutta nämä Pumpit oli ehdottomasti mukavemmat ja halvempi hintakaan ei ollut pahitteeksi.


Aikasemmassa postauksessa kirjotin näin: "Haluan urheilurintsikoideni olevan tukevat, oikean kokoiset, ei semmoset ultrakireet mitkä vaan litistää tissit selkärankaan kiinni niin, että hyvä kun saa henkeä. Haluan niiden olevan tukevat ilman litistämistä. Tietenkin väri ja hyvä ulkonäko on aina plussaa..." Näissä on kyllä kaikkea edellä mainittua, vaikka aikasemmin etsinkin kirkkaita ja pirteen värisiä, täytyy sanoa, että se väri ja ulkonäkö ei todellakaan ollut ykkösenä listassa. Ja onhan musta aina siisti.. ja todellakin nätimmät kuin ne mun edelliset kellahtaneet valko-siniset.


Mahtava juttu Shock Absorbereissa on se, että ne ei mene muiden urheilurintaliivien tapaan S,M ja L koissa. Mulla usein ongelmana on se, että s,m,l koissa vyötärönympärys on liian suuri kun kuppien koko on sopiva tai kun vyötärönympärys on sopiva niin kuppikoko liian pieni. Kerrankin siis löysin täydellisesti istuvat urheiluliivit ja ne olikin vielä sopivasti alennuksessa!


OLYMPUS DIGITAL CAMERA Nyt kelpaa urheilla ittensä kesäkuntoon! Kiitos joululahjasta Roope :)


-Miia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti