maanantai 13. tammikuuta 2014

Paino nousee

Vaa'alla sekä kuntosalilla. Muutama päivä sitten astelin ilosena vaa'alle ja luku oli korkeempi ku ikinä. Siitä seuraavana päivänä menin salille ja kyykkäsin 75kiloa!  No olihan se vaa'an luku ittellekkin ensin pieni shokki, kun en ollut muutamaan kuukauteen käynyt vaa'alla, mutta yllätyin kuinka rennosti kuitenkin otin asian. Kysyin Roopelta, että näytänkö mä todella niin painavalta ja kuulemma en todellakaan. Itsekin musta tuntuu, että näytän jopa paremmalta, kuin 6 kiloa sitten.


Mun vartaloihanteet on muuttuneet paljon, eikä vaa'an numerot mulle enää merkkaa melkeen mitään. Enemmän mua harmittais, jos kaiken tän treenin ja ahertamisen jälkeen paino ei olisi noussut mihinkään. Vuodessa mun reisiin on tullut 10 senttiä lisää ympärysmittaan ja kyykkytankoon 50kiloa lisää painoa, niin ei ihmekkään jos vaa'an numerot kasvaa. Kirjotin joskus postausta, missä kerroin, että haluaisin lopettaa vaa'an numeroiden tuijottamisen ja luottaa vain peilikuvaan sekä omaan oloon... tuntuu, että olen nyt saavuttanut nyt sen. Mä en oo ikinä ollut näin painava, mutta toisaalta en ole ikinä ollut näin hyvässä kunnossa tai ikinä kyykkännyt näin paljon!


Tältä näytti mun lauantain treeni:


Alkulämmittelyt kuntopyörällä 10min + venyttelyt/verryttelyt


Syväkyykky 1x70kg,  1x75kg ja 1x80kg(ei noussut)


Jalkaprässi 6x pelkkä kelkka, 6x20kg, 6x40kg, 6x60kg, 6x80kg, 6x100kg, 6x80kg, 6x60kg, 6x40kg, 6x20kg, 6x pelkkä kelkka, ilman taukoja


Yhden jalan suorin jaloin maastaveto smithissä 3x15 noin. 20kg


Etureidet koneessa yhellä jalalla 3x15 5kg (jalkojen epätasapainon poistamiseksi)


Vatsat vatsapenkissä ja jalkojen nostoilla


Lauantaina pääsin vähän soveltamaan mun jalkapäivää, kun oltiin Roopen kanssa yhdessä salilla. Pääsin vihdoinkin kokeilemaan ykkösiä kyykystä, kun oli varmistaja, sekä tekemään prässiä pyramidinä  ja pudotussarjana, kun oli joku auttamassa painojen laittamisessa ja pois ottamisessa, jolloin sen pystyy tekemään tauoitta. Lisäks pääsin tekemään muitakin liikkeitä, mitkä normaalisti ei onnistu, kun tältä salilta löyty smith ja etureisilaite joita ei mun omalta salilta löydy. Mun pitäis useemmin tehdä näitä yhen jalan liikkeitä, kun mun oikee reisi on edelleen sentin ohkasempi sen niveltulehduksen jäljiltä. Huhhuh, nyt on maanantai ja mun pakarat sekä takareidet on edelleen ihan järkyttävän kipeet. Etureidet, pohkeet, nivuset ja vatsat on myös hellänä, joten täytyy sanoa, että nyt treeni kyllä osu ja uppos! Vaikka tää kipu on ihan hirveetä, samaa aikaa myös jollain sairaalla tavalla nautin siitä.


1-image(101)Kiitos kaikille edelliseen postaukseen toiveita laittaneille! Näköjään ruoka ja treeni painotteisena haluatte mun blogin nähdä tänä vuonnakin. Näistä aiheista mulla juttua riittää, joten samalla linjalla jatketaan :)


-Miia

2 kommenttia:

  1. Ei vitsit, sun blogi on niin ihanan positiivinen ja kannustava! Oon pitkään taistellut syömisten kanssa. Pelkään syödä liikaa, etten lihoisi, mutta samaan aikaan haluan kasvattaa lihasta, eli pitäisi syödä tarpeeksi. Olisikin kiva kuulla sun ruokapäiväkirjasta tms, miten sun arkisyömiset menee :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos, ihana kuulla :) Mulla oli pitkään toi sama ongelma, kunnes rupesin syömään ihan kunnolla ja huomasin etten lihonutkaan mihinkään, aloin saamaan kunnolla treenistä irti, palauduin treeneistä nopeammin ja voin paremmin! Tiedän, että oma mieli on ehkä se pahin vastus... mutta kokeile vaikka viikko tai kaksi syödä ihan kunnolla terveellistä ruokaa, säännöllisin väliajoin ja katso mitä käy, veikkaan että jäät koukkuun! Noita ruokapäiväkirjoja olen tänne muutaman kerran kirjoitellutkin, mutta edelleen niitä pyydellään paljon, voisin taas pitkästä aikaa kirjoitellakkin teille syömisiäni tänne.

    VastaaPoista