sunnuntai 19. tammikuuta 2014

Chili con carne

Reseptejä toivottiin ja täältä pesee! Helppo ruoka tehä oman maun mukaan sekä suuri satsi moneksi päiväksi. Chili con carne nimeä ei kannata pelästyä, se ei oo sitä koiran ruokaa mitä koulussa oli... ja saat tehdä itse siitä niin tulista kun haluat. Mulla on käynyt tuuri, että oon löytänyt poikaystävän joka rakastaa chiliä ja valkosipulia yhtä paljon kuin minä. Ei pelkästään maun vuoksi, voimakkaat mausteet edistävät laihdutusta vähentämällä ruokahalua ja kiihdyttämällä aineenvaihduntaa eli 2 kärpästä yhdellä iskulla.

 

Löpinät sikseen, tässä tulee resepti tähän lihasta kasvattavaan herkkuruokaan:

OLYMPUS DIGITAL CAMERAValkosipulia, chiliä ja sipulia oman maun mukaan. Jos ei esimerkiksi sipulista tai chilistä tykkää, voi sen jättää kokonaan pois.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAJauhelihat pannulle ja höysteet sekaan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAPaistellaan hetki ja heitetään valutetut pavut sekaan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERATomaattia oman maun mukaan sekaan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAKaikki sekasin ja annetaan hauta mahdollisimman kauan. Parasta tää on jopa vasta seuraavana päivänä, kun maut on kunnolla muhinut... toisaalta jos on tarpeeks nälkä maistuu se yhtä hyvältä suoraan tehtynäkin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Koko setti lautaselle höysteiden kera. Itse tykkään syödä riisin ja kermaviilin kanssa, jotka vähän tasapainottavat tulisuutta. Tällä kertaa kaapista löytyi myös avokadoa ja vähän lisää chiliä tohon päälle. Dietillä mennyt myös ihan yksinään, ilman mitään höysteitä!

 

Chili con carnen ravintoarvot ilman höysteitä (1 annos):

 

n. 652 kaloria, 20g rasva, 14g hiilihydraatteja, 65g proteiineja

 
Aikamoinen proteiinipommi siis kyseessä ja voitte kuvitella miten hyvältä tää maistuu kunnon jalkatreenin jälkeen. Tästä mun tekeleestä tuli 4-5 annosta ja taisi tähän mennä noin kilo jauhelihaa, 2 purkkia papuja, yksi sipuli, muutama chili, n. 6 valkosipulinkynttä ja 2 purkkia tomaattia. Ihana ruoka siitä, että tätä voi soveltaa kyllä ihan täysin oman maun mukaan.Terveellinen ei todellakaan tarkota, että aina pitäis vedellä salaatteja, itse ainakin treenipäivinä suosin kunnon proteiini ja hiilaripitoista ruokaa, mikä auttaa lihaskasvussa ja  palautumisessa.
 

Sain uutta kuvamateriaalia, joista osa löysi tiensä uuteen banneriin. Mitä mieltä siellä ollaan uudesta bannerista? Tämä tyttö suunta nyt 4 päivän vapaillaan Ruotsiin virkistymään, hyviä treeni -ja chiliconcarnehetkiä!


 

-MiiaEi kommentteja:

Lähetä kommentti