tiistai 28. tammikuuta 2014

Viime viikon liikunnat ja ruokapäiväkirjaa

Vähän yhteenvetoa liikunnoista ja syömisistä. Näitä päiväkirjatyylisistä postauksia toivoitte, joten täältä nyt tulee!


MA: lepo


TI: lepo


KE: puntti, jalat


TO: puntti, yläkroppa


PE: kuntonyrkkeily


LA: kuntonyrkkeily


SU: puntti, jalat


Lauantai:


4:30 banaani


6:00 puuroa vaniljaprotskulla, raejuustoa, mansikoita


9:00 pähkinöitä, kahvi


12:30 ruisleipä hamppareita


15:30 kahvi, raejuustoa


19:00 lohta, perunaa, parsakaalia


Sunnuntai:


4:00 omena


6:00 puuroa vanilja-protskulla, raejuustoa, mansikoita, kahvia


9:00 raejuustoa, mansikoita


11:00 palautusjuoma treenin jälkeen


13:30 bulguria, jauhelihaa, parsakaalia


17:30 raejuustoa


19:30 bulguria, jauhelihaa, parskaalia


Maanantai:


5.30 kahvi


7.15 puuroa vaniljaprotskulla, raejuustoa, mansikoita


9.45 kahvi, proteiinipatukka


12.00 kanaa, bulguria, parsakaalia


15.00 Skyr -rahka, battery


19.00 Pastaa ja jauhelihakastiketta


Tälläseltä mun arki on näyttänyt... melko samalla kaavalla mennään päivittäin, mutta miksi hyväksi todettua vaihtamaan? Aikasia aamuja ja pitkiä päiviä on ollut, joten kahvia menee paljon. Lisäksi tuolla toi yksi energiajuoma, niistä mun pitäs päästä eroon. Täyttä kuraahan ne on, mutta 5.30 alkavan 8 ja puolen tunnin aamuvuoron jälkeen kun suoraa menin kirjastoon, en pystynyt vastustamaan!


1-Desktop4Viiden aamuvuoron jälkeen, ihanaa olla nyt vapaalla 2 päivää. Nukuin tänään myöhään, keitin puuroa ja kirjottelen nyt blogia... kohta suuntaan lenkille ja illalla näen Jennaa. Huomenna ajattelin tehdä suursiivouksen tähän läävään, kiireisinä päivinä tää kämppä vaan jotenkin levii käsiin. En ymmärrä miten ihmisillä on aikaa pitää kämppä aina siistinä?? Mä olen iltasin hyvällä tuurilla sen pari tuntia kotona, josta ei hirveesti aikaa riitä siivoomiseen. Illan suurin tavote on aina löytää tästä kämpästä avaimet, lompakko, bussikortti ja urheiluvaatteet laukkuun seuraavaa päivää varten. Ehkä mä olen vaan epäjärjestelmällinen tai sit mua ei vaan kiinnosta tarpeeks siisti kämppä. Jotenki pieni sotku ja epäjärjestys tekee  mun mielestä kodin, jos kaikki tavarat on piilotettu ja kaikkialla kiiltävän puhdasta tulee ihan semmonen näyteikkunafiilis. Huomenna kuitenkin ajattelin ottaa itteäni niskasta kiinni ja pistää tän läävän edes kodin näköseks!


Ainiin ja oli pakko uudistaa banneria TAAS. Tykkäsin siitä edellisestäkin, mutta se  oli ehkä vähän liian synkkä mun makuun. Nyt on blogilla piretämpi ilme!


-Miia

8 kommenttia:

 1. Hei! Uteliaisuuteni heräsi ja kysynkin, haetko johonkin opiskelemaan, vai miksi kyseinen päivärytmi? :)

  VastaaPoista
 2. Tein just tonnikalaa, vihanneksia ja nuudeleita pariks päiväks ja nyt kun luin "ruishamppareita" tuolta, niin voi jessus.... Alko tekee mieli semmosta Hesen ruishampparia! :D

  VastaaPoista
 3. Heippa :) Suunnitelmissa on hakea ammattikorkeeseen estenomiksi nyt keväällä. Pääsykokeisiin olen alkanut töiden ohella lukemaan jo näin aikasin, koska kemian kanssa mulla on aikamoinen urakka edessä!

  VastaaPoista
 4. Hahah :D Voin kertoo, että nää ruishampparit oli miljoona kertaa parempia kuin mitkään hesen ruislätyt!

  VastaaPoista
 5. Okei! Tsemppiä lukemiseen ja onnea kokeeseen! :)

  VastaaPoista
 6. Moikka!

  Miten ja mitä söit dieetillä jos olit koulussa?raahasitko eväitä kouluun vai mikä oli homma? Ja miten ne eväät säilytit :D

  VastaaPoista
 7. Moikka!

  Söin ihan kouluruokaa, katselin vähän etukäteen mitä koulussa oli ruokana ja jos oli jotain vähäproteiinista kuten makaronilaatikkoa (missä oli hyvällä tuurilla yksi köntti jauhelihaa) otin mukaan raejuustoa. Muutoin koulussa vaan puoli lautasellista salaattia, kauhallinen hiilaria ja sopivasti proteiinia. Kouluruoka ainakin mun koulussa oli useimmitin hyvää kotiruokaa, mistä sai rakennettua terveellisen aterian :)

  VastaaPoista