lauantai 25. tammikuuta 2014

Reeniä

Tukholmasta on kotiuduttu tili tyhjänä, vaatekaappi sekä maha täynnä. Heti keskiviikkona alotin kevyesti heräämällä aamu kolmelta töihin, siitä suoraan puntille vetelemään ensimmäistä kertaa ikinä leukoja lisäpainoilla jonka jälkeen kirjastoon lukemaan kemiaa neljäksi tunniksi. Tältä mun arki tuleekin varmaan koko kevään näyttämään, goodbye social life!OLYMPUS DIGITAL CAMERAEniveis, yläkroppapäivään tuli pieniä uudistuksia ja siihen kuuluu tällä hetkellä leuat maksimi lisäpainoilla, ylätalja, penkki, kulmasoutu käsipainoilla, viparit ja hauis. Hauista oon  nyt taas pitkästä aikaa alkanut tekemään Arnoldin 7-7-7:lla, se jos mikä polttaa kyllä kivasti habassa. Ideana siinä on vetää 7 puolikasta alhaalta puoleenväliin, 7 puolikasta keskeltä ylös ja 7 kokonaista alhaalta ylös koko matka, kaikki peräkkäin ilman taukoja. Hauis on aina ollut mun heikko kohta. Ojentajat ja olkapäät erottuu käsistä, mutta hauis... hyvä kun osaan edes jännittää sitä :D Päätin nyt siis alkaa panostaa siihen, ettei se jää jälkeen. Jännä miten musta tuntuu että jotkut lihakset kehittyy tosta noin vaan, alkaa heti näkyä ja oikeen kerää itteensää lihaa, kun taas jotain lihasta saa vääntää tuskissaan verenmaku suussa monta kuukautta ennen kun mitään tulosta tulee!


OLYMPUS DIGITAL CAMERAMun hauikselle saa siis lähetellä treenivinkkejä, se miellään kasvaisi vähän isommaksi :)


-Miia

4 kommenttia:

 1. Haha, mun treeniohjelmaan kuuluu samoja juttuja! :D Hitto oon kade sun selkälihaksista, ah samanlaiset mulle! Sanoinkin eilen Roopelle, että mun tavote on nyt pitkällä aikavälillä saada selkälihakset näkymään. :)

  VastaaPoista
 2. Itse saan hauiksiin parhaimman tuntuman ja pumpin pudotussarjoilla. :)

  VastaaPoista
 3. Hahah kiitos! Eipä kukaan ole ennen kertonut mulle olevansa kateellinen mun selkälihaksista :D Mulla on yläkroppa paljon rasvattomampi kuin alakroppa (mikä on naisille aika luonnollista) joten lihakset käsistä/selästä näkyy paljon helpommin ja paremmin, mitä jaloista :)

  VastaaPoista
 4. Pudotussarjat onkin tuttuja mulle, mutta ei ole hauiksissa tullut käytettyä. Kiitos vinkistä, pitää heti testata jos niillä haba suostuis kasvamaan :)

  VastaaPoista