sunnuntai 8. joulukuuta 2013

Pikkujoulut

Heipparallaa ja hyvää itsenäisyyspäivä näin jälkikäteen! Koko viikonloppu meni autoilessa ja sukulaisten luona majailussa. Olipas rentouttavaa pitkästä aikaa tehä niinkin yksin kertasia asioita kun keilata, pelata korttia, täyttää ristikoita, silitellä koiria, istua valmiiks katettuun pöytään ja nukahtaa pedattuun sänkyyn. Tämmöset asiat unohtaa kun arkena tulee aina vaan ravattua töiden, koulun ja kodin väliä... ja vapaa-ajan istuu tietokone kiinni naamassa. Valitettavasti olin niin rentoutunut ja nautin vapaista, etten kameran kanssa jaksanut heilua, mutta pistetään tähän nyt muutaman viikon takaisista pikkujouluista kuvia. Pikkujoulut on mahtavia siitä, että saa pienen varaslähdön jouluun! Jouluruoka, glögi ja pipari kausi alkoi tästä, eikä loppua näy....


OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA kuva(18)


Vaikka on ihana lomailla, löhöillä, herkutella ja juhlia on silti mahtavaa aina palata kotiin, terveelliseen ruokavalioon ja salille!


-Miia

5 kommenttia:

 1. Moikka! Utelisin, että mistä tuo valkoinen toppisi on?:) Aivan täydellinen!

  VastaaPoista
 2. Moi! Itseasiassa lainasin tota mun kaverilta, koska itekki menin siihen ihastumaan... mutta kuulemma Spiritstoresta ;)

  VastaaPoista
 3. Näin vähän vaivaa ja tämä toppi on mulla kuvissa http://www.spiritstoreshop.fi/epages/SpiritStore.sf/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/SpiritStore/Products/M0001203/SubProducts/V0010047

  Ei pahan hintanenkaan :)

  VastaaPoista
 4. voi kiitos! pitääpäs laittaa tilausta menemään lähiaikoina... olipas iloinen yllätys kun vastasit näin nopeasti ja vielä linkkien kera:)

  VastaaPoista
 5. Johtuu ehkä kommenttejen vähäisestä määrästä tai motivoituneesta bloggaajasta ;) Kiva jos olin avuksi!

  VastaaPoista