tiistai 24. helmikuuta 2015

Ilahduta bloggaajakaveria -haaste

Sain Jannilta mielenkiintoisen Ilahduta Blooggajakaveria -haasteen. En useesti lähde mihinkään haasteisiin mukaan, jostain syystä haluan pitää tän blogin aihepiiriinsä rajoittuneena, kuulostanpa tylsältä... Nykypäivänä tulee kuitenkin ilahdutettua kavereita liian harvoin, niin tää on oikeesti aika kiva idea. Ja että saan Jannilta jonkun kivan yllärin, edellyttää se multa tän haasteen eteenpäin heittämistä ;)


Säännöt kuuluu näin:

1. Kirjoita blogiteksti, jossa kerrot haasteen säännöt ja haastat mukaan valitsemasi bloggaajat (päätät itse määrän). Jos haluat, ylläolevaa kuvaa saa vapaasti käyttää postauksessa.

2. Kun haastamasi bloggaaja lähtee mukaan ja julkaisee haastepostauksen blogissaan, laita ilahdutusasia vireille. Voit ilahduttaa bloggaajakaveria sinulle sopivimmalla tavalla esimerkiksi postittamalla hänelle kortin, kirjeen, pienen herkun tai jotain omatekemää. Ilahduttaa voit myös vaikkapa kommenttien tai sähköpostin välityksellä!

3. Voit tottakai ilahduttaa myös haasteessa jo mukana olevaa bloggaajakaveria (eli sen keneltä haasteen saitkin), mutta silloin haastetun ei tarvitse enää itse haastaa uusia kirjoittajia.

Haastan mukaan Jannin ja Hillan! Jannin, koska hyvä täytyy pistää kiertämään ja Hillan, koska yksinkertaisesti ollaan oltu liian vähän tekemisissä, vaikka kuinka ollaan sovittu näkevämme. Laittakaa tytöt mulle viestiä, niin saatte pienen yllärin!


♥Miia

4 kommenttia: