keskiviikko 11. helmikuuta 2015

Rinta- ja pepputreeniä

Heipparallaa! Viikko sitten nähtiin mun valmentajan kanssa ja mietittiin ihan perusteellisesti, mitkä on mun ongelmkohdat. Käytiin kyykky, penkki ja mave läpi ja mietittiin mihin meijän kannattaa nyt peruskunto-/voimantuottokaudella panostaa. Tultiin tulokseen, että kyykyssä mulla ongelma on alhaalla se vaihe kun pitäisi vaihtaa suunta ylös päin. Penkissä on rinnalta lähtö on aina ollut ongelma. Viime kisoissa tuli huomattua, että mavessa ongelmana on vedon loppuosa eli ns. ''lantion työntö eteen''. Näiden mietintöjen pohjalta päätettiin antaa ekstrahuomiota pakaroille ja rintalihaksille tulevassa ohjelmassa.

Maanantaina sain tän uuden ohjelman käsiini ja nyt 2 treeniä tehneenä voin sanoa että, mä rakastan tätä! Tää ohjelma on rankka, ihan hullun rankka... mutta kerrankin panostetaan kunnolla mun heikkoihin kohtiin. Tänään on pakko pitää välipäivä, mun kroppa ei oo varmaan ikinä ollut näin kipeä. Rintalihaksien ja pakaroiden lisäks, selkä, vatsat, etureidet, takareidet ja hauikset on ihan hellänä.

Nää kaks ekaa treeniä näyttää tältä:

MAANANTAI

Penkkipunnerrus:
1x10 - 20kg / 2x10 - 27,5kg / 1x5 - 32,5kg / 1x3 - 37,5kg / 2x10 - 47,5kg / 1x10 - 40kg

Vinopenkki käsipainoilla:
3x10 - 10kg per käsi

Kulmasoutu tangolla:
3x10 - 50kg

Flyes tasapenkillä käsipainoilla:
3x10 6kg per käsi

Vatsat voimapyörällä
3x10

TIISTAI

Kyykky:
1x10 - 20kg / 1x10 - 45kg  / 1x10 - 57,5kg / 1x7 - 67,5kg / 3x7 - 72,5kg / 1x10 - 57,5kg

Prässi leveellä:
3x10 - 100kg

Julle:
3x10 - 40kg

Stoppikyykky:
3x5 - 40kg

Niskantakanapunnerrus tangolla:
3x8 - 20kg

Hauis taljassa:
3x10 - 20kg


Jep jep... maanantaina siis kolme liikettä tisseille ja tiistaina 4 liikettä jaloille, en helpolla päässyt. Noi kympit ja seiskat kyykyissä oli ihan tappo, noiden jälkeen kun piti vielä vetästä prässi, julle ja stoppikyykyt niin voi mun reisiparat. Hullua hommaa! Eilisen jalkatreenin jossain välissä vilkasin peiliin ja rupes naurattaa ku olin ihan kirkkaan punanen, hikinen ja tukka pystyssä.. kai se on rankan treenin merkki, hah. No kehityksen eteen on tehtävä duunia, joten kunnialla vedin loppuun molemmat treenit. Vähän kyllä pelottaa kun nää oli vasta ekat treenit ja mitä tota ohjelmaa ehdin kahlata eteenpäin niin ei se tästä ainakaan kevene :D

Tällä viikolla muuten tommonen ihmeellinen asia kuin aurinko on ilmestyny taas taivaalle! Mä en muistanutkaa kuinka paljon se piristää ja antaa energiaa, oli jo aikakin saada pieni piristysruiske kaiken loskan ja pimeyden jälkeen. Auringonpaisteen kunniaks taidankin tänään mennä palauttavalle kävelylenkille sekä rullailla ja venytellä paikat kunnolla läpi.Aurinkoista keskiviikkoa kaikille!

♥Miia

5 kommenttia:

 1. :D Apua, kyykky, julle JA stoppikyykky samassa treenissä!!! Mä oon tehnyt niitä eri päiville jaettuna, varsinkin toi stoppikyykky on tuskaa! Tosi hyviä liikkeitä kaikki. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sanos muuta ja noiden kolmen jalkaliikkeen lisäks vielä prässi... vähemmästäkin olis jo reidet hellenä :D Stoppikyykky on kyllä tuskaa, mut jostain syystä tykkään siitä tosi paljon, tehokas liike!

   Poista
 2. Hei! Kommenttini ei liity postaukseen, mutta onko mahdollista seurata blogiasi blogilistan kautta ja mahdollisesti mistä sieltä? En lötänyt sieltä blogiasi vaikka kuinka etsin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Pitäisi kyllä pystyä seuraamaan blogilistan kautta, blogini löytyy sieltä nimellä miia josefiina. Tässä vielä linkki http://www.blogilista.fi/blogi/miia-josefiina/120043 :)

   Poista
  2. Kiitos kovasti, sait juuri uuden lukijan blogillesi! Hauskaa viikonloppua! :-)

   Poista