maanantai 24. marraskuuta 2014

Treenivaatesuosikkeja ja joululahjaideoita

Etsin eri verkkokaupoista omat treenivaatesuosikit ja loin teille kollaasit niistä. Jos siellä ruudun toisella puolella on hankaluuksia keksiä joululahjoja niin tässä hyviä lahjaideoita tyttöystävälle, siskolle, äidille, kaverille tai ihan itselle!


Nelly sport

Nelly.com


Nellyn valikoimasta kokosin kivan musta-harmaa-valkoisen kollaasin. Treenivaatteissa musta ja harmaa on omia suosikkeja, ne on vaan turvallinen ja tyylikäs valinta. Housujen ja t-paidan kuviointi tuo niihin vähän jotain erilaista ja mustan topin selkämys on ihan törkeän hieno!


Zalando sport

Zalando.fi

Zalandon kollaasiin etsin vähän enemmän väriä. Treenishortsit on jo pidemmän aikaa ollut hakusessa ja nää Nike Prot on kyllä varteenotettava vaihtoehto. Turkoosit treenikengät on ihanan pirteet ja noi menis kyllä hyvin arkikäytössäkin. Leopardi pääntsit on tutussa ja turvallisessa musta-harmaa-valkoisessa värityksessä, mutta tois vähän jotain erilaista treeniasuun! 

Superdry sport

Superdryltä mukava ja sporttinen asukokonaisuus. Noi hupparit näyttää supermukavilta ja löytyy vaikka missä ihanissa pirteissä väreissä! Tän kollaasin vaatteet sopii myös loistavasti tähän vuoden aikaan ja niin arki- kuin treenikäyttöön.

Nike sport


Tää Niken kollaasi on kaikille sporttisille ja mukavuuden haluisille tyylikäs arkiasu. Koulun jälkeen vaan treenikengät ja -paita päälle ja salille! Air Force One tennarit multa löytyykin jo pitkävartisena, mutta noi matalavartiset on myös älyttömän hienot. Eikä kukaan voi omistaa liikaa mukavia huppareita tai rentoja pitkähihasia...

Toivottavasti saitte inspiraatiota joululahjoihin tai omiin treenivaatteisiin! Itse ainakin voisin mielelläni kotiuttaa näistä vaatteista jokaisen, ihan vinkkinä niille jotka on mulle ostamassa joululahjoja... heh.
 

♥ Miia

2 kommenttia:

  1. Apua, nyt tuli hirveä hinku ostaa uusia treenivaatteita! Nuo Nellyn vaatteet on muuten oikeasti hyviä, nuo housut on tosi tukevat oikeasta paikkaa ja toppi pysyy hyvin ja antaa liikkumiseen mahdollisuuden!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sanos muuta... muut tytöt hamstraa kenkiä ja laukkuja, mä hamstraan treenivaatteita :D Muistelkin, että sulla oli noita Nellyn treenivaatteita, taisinkin noihin harmaisiin trikoisiin ihastua sillon sun päällä ;) Kiva kuulla, että noi on myös hyvää materiaalia!

      Poista