torstai 2. toukokuuta 2013

Bodypainting

Meillä oli tänään koulussa bodypaintingia ja tiesin, että haluan tehdä jonkun urheiluaiheisin työn. Hetken mietittyäni ja netistä inspiraatiota etittyäni päädyin jenkkifudispaitaan. Rekvisiittaakin kun löytyi hyvin kotoa tän toteuttamiseen. Tässä muutama kuva työvaiheista ja lopputuloksesta!





Bodypainting oli yllättävän hauskaa, varsinkin ku sai itse valita aiheen. Vähän jäi jäljeenpäin häiritsemään toi muovi tossa rintsikoiden päällä, kun maalit menee vähän epätasaisesti ja sotkuisesti sen päällä ja toi muovi lähti joistain kohti ton maalin takia repsottamaankin. Ei kuitenkaa viitti ihan paljaille rinnoille maalailla, kun kuolussa ollaan. Kerättiin ihan tarpeeks katseita ruokalassa jo näinkin. Vähän myös ärsytti, kun noi rasva värit sotki ja lähti leviimään. Tää oli paljon parempi ennen näitä kuvia, kun noi värit rupes lopuks levimään, ainakin tuolta kainaloista.

Enivei, oon kuitenkin suht tyytyväinen lopputulokseen ja ehdottomasti ootan innolla seuraavia bodypainting tunteja! Kiitos Mariannelle mallina olosta :)

-Miia

2 kommenttia:

  1. hienosti onnistui! :) sulla on hyvä kroppa :))

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Näissä kuvissa on ystäväni Marianne, joten kumman kroppaa nyt kehuitkaan kiitos jokatapauksessa :)

    VastaaPoista