torstai 9. toukokuuta 2013

-3,3kg

Joku teistä lukijoista pyyteli, että laittaisin mun vartalosta kuvia, jotta näkis minkälaisia tuloksia tämmösellä treenillä ja ruokavaliolla saa. Ajattelin, et no miksei... onhan niitä bikinikuviakin täällä julkastu joskus. En kuitenkaan jaksanu missään alusvaatteissa itteeni kuvamaan, joten eiköhän tästä shortsit ja urheilurintsikat asusta jo ihan tarpeeksi tota kroppaa näe.

Nyt on siis noin viis viikkoa diettiä takana ja vielä reilu kolme viikkoa edessä. Harmittaa vähän, etten ottanut teille alkutilanteesta parempia kuvia, jotta voisi verrata. Löysin kuitenkin muutaman kuvan koneelta siitä, kun kuvasin teille noita betterbodies trikoita ja ne kelpaa tähän nyt ihan hyvin. Valotus on kuvissa vähän eri, mutta sille nyt ei voi mitään. Yritin pyrkiä samaan valotukseen, mutta onnistuin melko heikosti. Eiköhän näistä silti näe, että kropassa on pientä muutosta havaittavissa.


Vasemman puoleinen kuva on otettu, kun diettiä on ollut 10 päivää takana ja oikean puoleinen, kun diettiä on viisi viikkoa takana. Kuvilla on siis vajaa kuukausi eroa. Huomaa, että ainakin turvotus ja nesteet on lähteny hyvin. Kiloja on lähtenyt reilu 3, senttejä vyötäröltä 7 ja reidestä 5. Pyrin siihen -5kg dietin loppuun mennessä ja tällä tahdilla se on täysin mahdollinen.

Oon tyytyväinen dietin tuloksiin ja se jumittunut painokin saatiin aerobisella liikunnalla ja omega kolmosilla taas liikkeelle! Lupaan ottaa teille vielä dietin loputtua kuvaa, mutta mitäs mieltä siellä ollaan tämän hetkisestä kunnosta? Ja kiinnostaako teitä tämmöiset postaukset vai pysytäänkö siinä kuulumiset, treeni- ja ruokalinjalla?

-Miia

19 kommenttia:

 1. ää ihan unelma masu oikeenpuolimmaisessa!!

  VastaaPoista
 2. Ihana kroppa!! Millanen sun treeniohjelma on? :)

  VastaaPoista
 3. Lisää tällasia postauksia ! Tulee ittellekki hirvee motivaatioboosti ku näkee toisten tuloksia :) loistavasti siis sulla näköjään toiminu toi dietti ja ihailtavaa myös sun sitoutumine siihen. Keep up the good work !

  VastaaPoista
 4. tee ruokapäiväkirja postaus jossa käy ilmi ateriarytmi ja annoskoot! oot upee :-)

  VastaaPoista
 5. ^tää ois kiva... wau tota sun kroppaa!!

  VastaaPoista
 6. Kiitos, tässähän ihan punastuu :D Voikun itekki sen näkis unelma masuna!

  VastaaPoista
 7. Voi kiitos :) http://miiajosefiina.blogspot.fi/2013/04/dietti.html <tässä postauksessa kerron miten pyrin dietillä viikon aikana liikkumaan.

  http://miiajosefiina.blogspot.fi/2013/04/saliohjelma.html <ja tässä postauksessa kerron tarkemmin mun saliohjelmasta.

  Tällä treeni- ja saliohjelmalla vedän dietin, mutta dietin jälkeen vaihdan saliohjelman nelijakoiseksi ja vähennän hieman aerobista liikuntaa. Dietillä on tarkoitus keskittyä enemmän rasvan polttamiseen ja lihasten ylläpitämiseen. Dietin jälkeen keskityn enemmän salilla käymiseen, että saan lihasta kasvatettua.

  Jos jäi joku vielä mietityttämään, niin kysy ihmeessä :)

  VastaaPoista
 8. Vähän arkailin tän postauksen julkaisemista, mutta näköjään turhaan! Hienoa, että tää postaus on tykätty ja vielä hienompaa on se, että saat tästä motivaatiota :)

  Itsekkin oon tyytyväinen dietin tuloksiin, vaikka tää on tosiaan vaatinut sitä sitoutumista. Nää tulokset on ne, mitkä palkitsee ja siksi haluan ne teidän kanssa jakaa!

  VastaaPoista
 9. Kiitos kovasti :) Todella hyvä idea toi ruokapäiväkirja postaus, toteutan sen aivan varmasti!

  VastaaPoista
 10. saispa sitä itteensä niskasta kii ja alottas kans jonkun dieetin, alkas ehkä näkyä niitä tuloksia! oot tehny ihan loistavaa työtä ton eteen, oon niin kateellinen :-) keep on girl!

  VastaaPoista
 11. Onks sulla siis meneillään se jutan gofatgo dieetti vai mikä? :)

  VastaaPoista
 12. Kiitos kovasti Heidi :) Alko itteäkin turhauttaa ne ainaiset yritykset mistä tuli ihan minimaalisia tuloksia, niin oon itteenikin äärettömän tyytyväinen, että kerrankin oon saanu kerrankin jotain kunnolla tehtyä!

  VastaaPoista
 13. Pohjana käytän sitä, mutta olen tehnyt sinne itse pieniä muutoksia. Koska Jutan laatimassa dietissä oli mielestäni esimerkiksi rasvaa liian vähän, joka on kuitenkin tärkeä ravintoaine :)

  VastaaPoista
 14. millä saa nesteet liikkeelle? :)

  VastaaPoista
 15. Nesteet saa parhaiten pois kropasta juomalla paljon vettä, jätämällä ylimääräiset suolat pois ja vähentämällä hiilarit minimiin. Lisäks erilaiset diureetit auttavat, kuten kahvi, ananas, vesimelooni ja mansikat. Muista kuitenkin, että kroppa ja varsinkin lihakset tarvitsevat nesteitä, joten nesteetön kroppa ei ole pysyvä eikä terve.

  Kun nestettä on kertyny kehoon liikaa, on pöhöttynyt, turvonnut ja jopa väsynyt olo. Naisilla kertyy kuukautisten aikaan nestettä kroppaan, joten jos olet nainen tiedät hyvin mistä on kyse! Laihdutuksen aloittaessa nesteet lähtee nopeasti joka näkyy myös painossa. Kun dietti loppuu ja aletaan taas syömään normaalisti, tulee nesteet takaisin ja sekin näkyy painossa. Vasta kun nesteet ovat dietin jälkeen tulleet takaisin kroppaan, näkee kuinka paljon rasvaa on kehosta lähtenyt.

  VastaaPoista
 16. Näytät tosi upealta ! :) Ootko pitänyt dieetistä sellaisia "välipäiviä" että on ollut esimerkiksi jotkut juhlat, ja oot antanut itselles luvan herkutella? Tai ootko juonut alkoholia (ei tarvii tietenkään vastata jos et halua, kiinnostaa vain tietää :))? Näkee kyllä tosi hyvin ton muutoksen kropassa, voit olla todellakin ylpee itsestäs. :)

  VastaaPoista
 17. Kiitos paljon :) Pidin vappuna ''välipäivän'' ja kirjoitin siitä tänne blogiin. Se oli tämän dietin aikana ainoa välipäivä ja sillon annoinkin itselleni luvan syödä ja juoda mitä vain!

  Kiitos vielä kerran kehuista ja hyvin ylpeä olenkin itsestäni, vaikka en vielä tyytyväinen :)

  VastaaPoista