lauantai 25. toukokuuta 2013

Urheiluhullu

Eilen illalla innostuin lähtemään lenkille helsingin maisemiin. Halusin vähän erilaista reittiä ja maisemaa, ettei tarvii aina hinkata noita samoja polkuja.. Roope jätti mut Munkkivuoreen, kun itse suuntas Pasilaan treeneihin. Tiesin et Roopen treenit tulee kestämään ainaki pari tuntia, joten valitsin vähän pidemmän reitin. Ilma ja maisemat oli kuitenkin niin upeet, et lenkkeilinpäs sitte kaksi ja puoli tuntia, hups.

Reitti meni näin munkkivuori-kuusisaari-lehtisaari-lauttasaari-ruoholahti-töölö-pasila. Alkumatka oli ihan huikee, meren rantaa, siltoja ja aurinkoa. Viimeset puolituntia meni väkisin ja verenmaku suussa, asfaltti alkoi painaa jalkojen alla, jalat tuntu muutenkin 10 kiloa painavemmilta ja rupes ärsyttämään, kun kymmenen minuutin välein joutu pysähtymään liikennevaloihin. Mä kuitenkin oon niin jääräpää, ettei siinä vaiheessa enää voinu ottaa bussia. Pakkohan se oli väkisin vetää loppuun asti! Tänään oonkin sitten ollut koko päivän edelleen ihan loppu ja voimaton, toi lenkki veti mehut ihan kokonaan musta. Jalatki on edelleen ihan makaroonia... voisin tehdä jalkakylvyn tänään, et huomenna salilla nousee kyykystä muutakin kun oma perse.

Siinä vähän maisemafiilistelyä teille ja kartta, mistä ehkä vähän hahmotatte missä mä viilletin. Tää reitti oli niin mahtava, että voisin tän vetää joskus uudestaankin. Jos siellä ruudun toisella puolella on pääkaupunkiseudulla päin asustelevia, niin haluaisin mielelläni kuulla teidän lenkkireittejä. Kummasti piristää välillä toi maiseman vaihto!

-Miia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti