sunnuntai 19. toukokuuta 2013

Week 7

Tähän viikkoon mahtui vaikka ja mitä, joka näky varmasti täällä blogin puolellakin postausten vähäisyydestä. Kuviksi saa taas kelvata tän viikon aikana kännykkään tallentuneet tunnelmat.

Alkuviikosta mulla oli muutama päivä vapaata, mitkä menikin aurinkoa ottaessa ja urheillessa. Nappasin sitten ittelleni aurinkoihottumankin rinnukseen, jes!  Keskiviikkona menin reippaana kouluun, mutta meillä ei ollutkaan tunteja. Just se aamu, kun mua väsytti ihan sairaasti ja raahauduin silmät puoliks kiinni kouluun, niin menin sitte ihan turhaan. Noh käytettiin aikanen herätys hyväks ja mentiin Mariannen kans salille ja itikseen kiertelemään, mistä tarttukin taas muutama paita vaatekaapin täytteeks. Torstaina oltiin kiekkotorilla kattelemassa suomi-slovakia matsia ja nautittiin auringosta. Tänään mä sain kauan odotetun pyykkikoneen mun iskältä synttärilahjaksi. Vaikka en oo vielä päässyt tota kapistusta testaamaan, mä nyt jo rakastan ajatusta siitä, ettei mun tarvii enää raahautua pyykkitupaan asti, vaan noi pyykit voi hoitaa ihan tässä oman kämpän sisällä. Jotenkin huvittavaa, että lähen mielelläni 10 kilsan lenkille, mutta sitten en jaksa tota muutaman metrin matkaa kävellä pyykkitupaan... mut onhan se ihan eri asia?

Maanantaina levypaino voitti mut ja keskiviikkona uus paita pääs heti lenkille

Mä en oo pitkään aikaan palanu kunnolla ja olin ihan kauhuissani tiistaina kun mun rintaan alko ilmestymään tota punasta kutisevaa näppylää. Hetken jo mietin et mikä rutto mulle tuli kaulaan, kunnes tajusin et kyse oli aurinkoihottumasta. Laitoin sitte paniikissa mun äitille viestiä, et mitä tää on ja mitä mä teen!? Äitiltä saa aina vastauksen kaikkeen ja se fiksuna osas kertoo, et lueppas vähän sun lääkkeiden sivuvaikutuksia. ''Altistaa UV-säteilylle''... no olishan se pitäny arvata.

No oon sitte rasvannu mun rintaa hulluna, pitäny siinä kylmää ja kulkenu huivi kaulassa helteellä. Plussana kyllä se, että muualta kropasta oon ruskettunu normaalia paremmin! No nyt vaan parantelen tän pois ja toivon, ettei tää vaivaa mua koko kesää. Onko siellä muita aurinkoihottumasta kärsiviä?

Nahkan epätoivoista grillausta, joka johti sietämättömään kutinaan

Enivei, ehdin mä tän viikon aikana liikkuakkin... mikä oli alunperin asia, mistä mä tulin teille kertomaan. Vähän karkas toi ajatus taas kerran. No jokatapauksessa, tältä näytti mun viikko liikuntojen suhteen:

MA: salitreeni, kyykkypäivä
TI: aamulenkki
KE: salitreeni, yläkroppa + tunnin lenkki illalla
TO: lepo
PE: salitreeni, jalkapäivä
LA: intervallitreeni
SU: aamulenkki + kyykkypäivä

Tällä viikolla mulla ei ollut nyrkkeilytreenejä ja ensi viikolla on kahdet, joten jouduin vähän soveltamaan niin, et tällä viikolla kävin 4 kertaa salilla ja ensi viikolla käyn 2. Muuten olis tää viikko mennyt aika löysäksi ja ens viikko taas liian rankaksi, näin sain vähän tasa painotettua tilannetta. Muuten mentiin melko samalla linjalla kuin muinakin viikkoina, mutta miksi hyväksi todettua pitäs mennä vaihtamaan? Paino tippuu ihan loistavasti ja oon enään 800 gramman päässä mun tavotteesta, ihan huikeeta! Alan varmaankin viimesellä viikolla taas pikkuhiljaa lisäillä hiilareita ruokavalioon, jotta kroppa vähän tottuu, etten sitten istu koko valmistujaisjuhlia pöntöllä. 

Ainiin, huomenna on ihana päivä! Mulla on koulussa viimenen näyttö, jonka jälkeen joka ikinen numero on mun todistukseen valmiina. Lisäks mulla on huomenna synttärit ja aiotaan juhlistaa niitä menemällä syömään Roopen ja mun äidin kanssa. Jos mä selviän kunnialla mun näytön läpi, aion palkita synttärisankarin eli itseni valkoviini lasillisella.

Mä oon niin ansainnu sen!

-Miia

2 kommenttia:

  1. Aurinkoihottuma on maailman kamalinta!! Mul tulee sitä aina peppuu ja takareisii ja kutittaa niin hemmetist! :D Ostin nyt just sellast aurinkorasvaa apteekist minkä pitäis estää ihottumaa, kerran oon kokeillu ja ei tullu wuhuu! Mut en sitte tiiä miten se toimii jos sulla tulee lääkkeiden takia. :(

    Ps. Oon alkan käymää salilla kiitos sinun ja upean kroppasi hihi!

    VastaaPoista
  2. Ihanaa Emmi kun kerrankin kommentoit :) Huh, inhottava paikka toi peppu ja takareidet kun toi kutina on niin sietämätöntä! Täytyy munkin testata tota aurinkorasvaa, jos auttais..

    Mahtavaa et motivoin suakin <3

    VastaaPoista